Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Oii kaip yra🤨 laukiu įkvėpimo, kuris neateina. Pradžiai mesiu kokius 6kg, o priekį kaip pas Jus buvo, net baugu vardint🤐. Man atrodo kažkada esu tupėjus šitoj berods temoj🤔, nes Jus kažkodėl prisimenu🌷

Oneiga Sveika, bet ką jau ten mesti Jums, bet aišku kiekviena savo svorį įveikinėja🤘

Mute, kiek kg esi įveikus per mėnesį? 😉

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bos: 17 birželio 2018 - 07:15

Labas rytas :)

oi kaip smagu,kompanija dideja.Sveika, Bos :4u:

Tai aisku, kad as grazi ir liekna :D  :P  ir nereikia man tu 3 kg numest (po vakar gal jau 6),bet tai kaip Mute be manes? :wub: O jei rimtai,tai turiu lasinini pilva ir bandau juo atsikratyt kimsdama kiausinius.

Mute, Tu teisi, radau vandens.Ne jura,ezeras,bet vis tiek labai gerai.Pasimaudai, paguli , i skrandi ka nors imeti, vel imeti,pasimaudai....Ir taip ratu visa diena :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: Siandien su svarstyklem nesusiduriau, nes cia nera.Bet jau rytoj, tai ruosk peti,ateisiu pavirkaut :D

Einu kavos ieskot.Ir Jums skanios, nesugadintos :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 17 birželio 2018 - 07:57
Sveikutes smile.gif pas mane tik dabar velyvi pusryciai ax.gif su pagadinta kava tongue.gif nors nesutinku su pagadinimu,nieko nepagadinta,o paskaninta,skani bebe.gif
-400g.Idomu ar ryt bus kazkoks minusas unsure.gif Siandien paukstienos privalgau ir nusiteikiu savaitinem atostogom nuo kiausiniu rolleyes.gif Truks ju .

Bos,as Tave prisimenu mirksiukas.gif Kiek per menesi numetus buvau...kaip cia pasakius...matai rimtai mest pradejau tik dabar ax.gif
Buvau daauginus iki 88,6kg,veliau iki 86 daejau ir stop.Niekaip negalejau su savo emocijom susidorot,daug visokiu isgyvenimu,nervu buvo.Aisku ir siandien viso to buna,bet jau suvaldau save biggrin.gif
Dabar nesvarbu kada pasieksiu tiksla,svarbu,kad lengveju ir lengvesiu ax.gif Noriu svert 62kg.Siandien sveriu 77,6kg Tai tada tikslas -16kg smile.gif
Oneiga,pavydziu tau ezero wub.gif Man ezerai labiau prie sirdies nei jura.Pastaruoju metu kazkaip pasikeite pomegiai blink.gif gal senstu,o gal Nidoje ankstesnes ramybes nebeliko...nebetraukia tenai..
Gerai pailsek 4u.gif
Atsakyti

Vis tik radau svarstykles ir jos blogos pasitaike :D Parode dar +700g.Bijau apie rytoju pagalvot,nes simtalapio gabala sunaikinau ir dar visokio leistino ir neleistino maisto kalna.Oi kaip nemyliu saves. Grizau visa ismirkus,apsiedus ir nudegusia nosim.Ziuriu i veidrodi - nu grazuole :D

Ai dar pamirsau pasakyt,kad ir zuvim prasmirdus,nes kai kas zuvauja,o kai kas visa juoda darba po to nudirba.Bet Tu,Mute,cia manes neuzjausi,a ne? :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 17 birželio 2018 - 16:58
Sveikos, merginos 4u.gif jungiuosi ir as prie jusu nuo rytojaus, Mute, ikvepei ir mane, kadangi musu svoris jau labai panasus, tai tikiuosi nuo taves neatsilikti. Dar pavasari buvo 74 kg, o dabar beveik 78 kg, ryt pasisversiu, tai zinosiu tiksliai smile.gif tai ka merginos iki rytojaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 06 17, 17:55)
<p>Vis tik radau svarstykles ir jos blogos pasitaike biggrin.gif Parode dar +700g.Bijau apie rytoju pagalvot,nes simtalapio gabala sunaikinau ir dar visokio leistino ir neleistino maisto kalna.Oi kaip nemyliu saves. Grizau visa ismirkus,apsiedus ir nudegusia nosim.Ziuriu i veidrodi - nu grazuole biggrin.gif</p>
<p>Ai dar pamirsau pasakyt,kad ir zuvim prasmirdus,nes kai kas zuvauja,o kai kas visa juoda darba po to nudirba.Bet Tu,Mute,cia manes neuzjausi,a ne? rolleyes.gif</p>

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisijuokiau iki apsi...mo biggrin.gif
Kas del zvejybos tai tikrai man nepasiskusi,o va pavydet tai apsipavydejau rolleyes.gif
Bet nieko,atsikersisiu-isvykstu porai dienu prie juros ir smelio ax.gif Rimtas man isbandymas gausis.Trecia savaite...kaip tik gausis darzoviu,vaisiu-darzoviu dienos unsure.gif Su vaisiais tai kaip nors,o va su visokiom darzovem ,virtom..kaip kokia vegane busiu tongue.gif Dar surast teks kur maitintis,kur to viso gaut...bulviu tai negalima...Namie buciau kokiu pupeliu,zirniu prisivirus..Pusryciai priklausys,o as tik vaisiu su darzovem tegalesiu...Paskutine diena zuvies,tai tada manau ciupsiu rukyta karsi,nelabai geras pasirinkimas ,bet kaip tradiciskai ten bunant to atsisakyti.

Papildyta:
QUOTE(jurgiskis @ 2018 06 17, 19:07)
Sveikos, merginos 4u.gif  jungiuosi ir as prie jusu nuo rytojaus, Mute, ikvepei ir mane, kadangi musu svoris jau labai panasus, tai tikiuosi nuo taves neatsilikti. Dar pavasari buvo 74 kg, o dabar beveik 78 kg, ryt pasisversiu, tai zinosiu tiksliai smile.gif  tai ka merginos iki rytojaus biggrin.gif

Visos namo griztat ploja.gif visi keliai veda pas kiausinius biggrin.gif Gerai kai mes cia su Oneiga istvermingai namucius saugome,yra kur grizt biggrin.gif
Tai ryt visos su savo svoriukais prisistatom gossip.gif
Vaje,dabar po tokiu Tavo zodziu nebegalesiu suklupt,juk esu pavyzdys hmm.gif Teks per trumpasias atostogas grieztai teisingai laikytis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 17 birželio 2018 - 19:39

Mute, tikrai db. negali suklupt, nes tada ir mums galima🤣

Man atrodo ta trečia savaitė badasss, vien daržovės, vaisiai, amžina iškrova.🤔Esi išsilaikiusi trečios sav?

Atsakyti

Nu tai kaip cia iseina,Mute?Negerai.Smelio ir juros norejau as,o isvaziuoji Tu :hmm: Zinai ka,pabuk ir uz mane :D

O Tu nenori imt pirmos savaites?As tai taip daryciau.Nors pas mane ir taip visada pirma savaite :lol: Trecia ir man atrodo badas.

Tiksliai,mes namus issaugojom,kad paklydeles turetu kur grizt :bigsmile:

Jurgiski  :4u:

Atsakyti
Tai va,jau stresuoju ax.gif Maza to 3 savaite,dar visa stora,nezinau ka rengtis,ka imtis...amzina problema doh.gif Ai kaip nors irnesakyk.gif
O del dietos tai nepasiduosiu schmoll.gif pati sau pasizadejau,juk negaliu saves isduoti tongue.gif
Vaziuojam su dukra,tai kaip nors atsilaikysiu pagundoms.Juk visai neilgai ten busiu,ko cia as dabar nervuojuos biggrin.gif Tik reikia vakarui kazkoki kardigana nusipirkt,pasivaiksciojimui mariomis.Vakarais ten saltoka.
Kas del treciosios savaites,kazkada esu sakiusi,kad ne vienos savaites neisbraukciau,visos jos geros!3 labai tinkama vasarai.Vaisiu ir darzoviu metas,valgyt gali kiek telpa!As asmeniskai ne karta laikiausi treciosios.Lengva siltuoju metu jos laikytis.
Atsakyti

Sveikos🌷

Tai po vakar užkrovos db. mesiu visus 8kg, iki 79,9 . Toliau tikiuosi nesustosiu 🤞.Kaip sunku pradėt nuo tiek daug😤

Ką Jums rodo 😉 

Atsakyti
Labas rytas, visoms mirksiukas.gif aciu uz issaugotus namucius griztanciom paklydelem. Tai ka startuoju su 77.5 kg ir kaip jie man uzaugo, nesuprantu rolleyes.gif kiausinukai suvalgyti, kava išgerta, greipfurtas ir sudorotas smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif +500g blink.gif ,nubaude svarstykles mane.Per antraja -1,6kg,nedaug ,bet ir tiek pakaks.3savaite pradedu su 78,1kg ax.gif
Kaip paziuriu nesat priauginusios baisiai daug svorio,va as tai buvau pasistengus blush-anim-cl.gif Dabar laiminga islipus is 8.Tad kantrybes ir uzsispyrimo ,ir tikslai bus pasiekti drinks_cheers.gif
Oneiga,kiek pripoilsiavai? bigsmile.gif
Mano meniu siandien persikai,abrikosai,braskes ,apelsinai...zodziu ko noresiu ir kiek noresis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 18 birželio 2018 - 10:08