QUOTE(Oneiga @ 2018 06 17, 17:55)
<p>Vis tik radau svarstykles ir jos blogos pasitaike

Parode dar +700g.Bijau apie rytoju pagalvot,nes simtalapio gabala sunaikinau ir dar visokio leistino ir neleistino maisto kalna.Oi kaip nemyliu saves. Grizau visa ismirkus,apsiedus ir nudegusia nosim.Ziuriu i veidrodi - nu grazuole

</p>
<p>Ai dar pamirsau pasakyt,kad ir zuvim prasmirdus,nes kai kas zuvauja,o kai kas visa juoda darba po to nudirba.Bet Tu,Mute,cia manes neuzjausi,a ne?

</p>

prisijuokiau iki apsi...mo
Kas del zvejybos tai tikrai man nepasiskusi,o va pavydet tai apsipavydejau
Bet nieko,atsikersisiu-isvykstu porai dienu prie juros ir smelio

Rimtas man isbandymas gausis.Trecia savaite...kaip tik gausis darzoviu,vaisiu-darzoviu dienos

Su vaisiais tai kaip nors,o va su visokiom darzovem ,virtom..kaip kokia vegane busiu

Dar surast teks kur maitintis,kur to viso gaut...bulviu tai negalima...Namie buciau kokiu pupeliu,zirniu prisivirus..Pusryciai priklausys,o as tik vaisiu su darzovem tegalesiu...Paskutine diena zuvies,tai tada manau ciupsiu rukyta karsi,nelabai geras pasirinkimas ,bet kaip tradiciskai ten bunant to atsisakyti.
Papildyta:
QUOTE(jurgiskis @ 2018 06 17, 19:07)
Sveikos, merginos

jungiuosi ir as prie jusu nuo rytojaus, Mute, ikvepei ir mane, kadangi musu svoris jau labai panasus, tai tikiuosi nuo taves neatsilikti. Dar pavasari buvo 74 kg, o dabar beveik 78 kg, ryt pasisversiu, tai zinosiu tiksliai

tai ka merginos iki rytojaus
Visos namo griztat

visi keliai veda pas kiausinius

Gerai kai mes cia su Oneiga istvermingai namucius saugome,yra kur grizt
Tai ryt visos su savo svoriukais prisistatom
Vaje,dabar po tokiu Tavo zodziu nebegalesiu suklupt,juk esu pavyzdys

Teks per trumpasias atostogas grieztai teisingai laikytis