Tiksliai
-500g.Eisiu dar ledu pirkt ![]()
Labas rytas ![]()
Kaip pas Tave?
Jauciu,kad reiketu iki sodo lekt-pasportuot,taip bus lengviau tas ,,iskrovos ''dienas atlaikyti.Kazkaip atvesus orui netaip traukia vaisius valgyt.
Papildyta:
neminek ledu be reikalo,saldiklyje tie nevidonai tupi ir bando mane suvilioti
As savaitgali bandysiu issilaikyti ir prisiduosiu pirmadieni su savaites rezultatu, nes vakar vel vyras su sausainiais pargrizo, tai neatsilaikiau
Tikiuos pirmadieni pradeti su antra savaite
Liudna diena,lietus pliaupia,niekur nebeislekiau...sedziu namie ir bandau save prikalbet iki PC nupedint.Prastai sekasi
Tikrai kazkokia liudna diena.Toks blogas jausmas dusioj.Slankioju is kampo i kampa nieko rimto nenusitverdama ![]()
Oi Mute,mes gi jau i paauglyste griztam
,tai kur ten Jurgiskiui iki musu.Senute nu
Ypac,kai paraso,kad vaika i darzeli zadina ![]()
Pietums tresniu prikirtau,dar arbuzo,o tada dar ir silkes.Nezinau,dabar galvoju,kad man su galva negerai.Nei as jos norejau,nei man reikejo,bet va uz akies uzkliuvo,tai ir priglaudziau skrandin.
Jonu neturi,svest neini?
Raso ,kad vienos rusies vaisiai turi buti,ignoruoju ta paliepima
Kas del svenciu-nesvenciu....kadaise su MB sia diena vaziuodavom zvejot
Dabar kas del paauglystes,tai jau tikrai taip
Nu kas kas,uzsidesim pampersus ir kai desim valgyt
![]()
O kas del amziaus, tikiuos, kad jauniausia cia is jusu, bet jau penktoj desimty, tik, kad vaiku pagyvenus susilaukiau, bet ir tie paauge, vienas bus penktokas, o kitas eis i pirma klase
Oneiga, o tu su kuria savaite pradesi? Mute, kiek per 3 savaites svorio pametei, ikvepk ir mane
Tad imu pirmaja,bus smagiau su visom kartu minusus lygint
Jinafire-sveika atsikrausciusi i musu stovykla
Jurgiski,tai tada beveik bendraamze,bet visvien nujauciu ,kad jaunesne
Man kitais metais jau labai apvalus skaicius sukanka,kaip cia taip greitai tas laikas praleke
Oneiga,kaip pas tave?ar vakar svente sventei
Papildyta:
Jurgiski,nepamenu tiksliai kiek per 3 savaites numesta(nebeuzsirasau),svarbiausia,kad sugebejau jas visas pereiti be didesniu nukrypimu-vistik imanoma kai uzsibrezi
Atkapsciau,kad rimtai startavau su 81,4kg.Dabar turiu 77,1kg.Mazokas rezultatas,bet kadangi labai sunkiai krito diaugiuosi nebematydama 8
Tikejausi,kad i sekancia savaite zygiuosiu su 75,bet ka padarysi,yra kaip yra.Svarbu nepripliusavau!!!
Siaip turetu i savaite nusiminusuoti 2,5kg.Man taip nebesiseka,o buvo,kad ir visrs 3kg nukrisdavo
Tad kantrybes ir dar syki kantrybes
Jurgiski,kaip Tau faina,kai vaikiukai dar tokio amziaus
Nu o kokia as savaite galiu imt
Tik pirmaja.Geda ir prisipazint,bet po vakarykscio pasisedejimo turiu +900g.Itariu,kad neteisingi cesnakai papuole,kuriais duonyte itryniau ![]()
Nesiruosiau jokios sventes svest,bet teko sveciu apturet,tai prilapnojau visko.Ir taip kiekviena savaitgali ![]()