Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Aciu uz balioneli smile.gif Bet dar rytojaus rodmenu reikia sulaukti ax.gif Kas del Tavosios vakarienes tai jauciu,kad ryt minusas bus mirksiukas.gif
Atsakyti

Tiksliai :yahoo: -500g.Eisiu dar ledu pirkt :D

Labas rytas :)

Kaip pas Tave?

Atsakyti
Nu matai kaip pasiseke biggrin.gif Pas mane visai nelinksmai,tik -600g ,o as jau tikrai buvau nusiteikus kokiems -2kg ax.gif Na niekis,juk dar savaitgalis gal pades tongue.gif Pusryciams braskes su kava(su pienu),pietums gal apelsinai,o gal kiviai,o gal persiku nusipirksiu-zodziu viskas pagal aplinkybes,vakarienei vel ko noresiu ir ko turesiu biggrin.gif
Jauciu,kad reiketu iki sodo lekt-pasportuot,taip bus lengviau tas ,,iskrovos ''dienas atlaikyti.Kazkaip atvesus orui netaip traukia vaisius valgyt.
Papildyta:
neminek ledu be reikalo,saldiklyje tie nevidonai tupi ir bando mane suvilioti unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif Mute, saunuole, vien del to, kad atlaikei ir nieko neprivalgei, cia tau 4u.gif cia turbut su amzium svoris ne be taip krenta, as pagal save ziuriu, jei pries kokius 5 metus buciau valgius kiek dabar, tai jau -5 kg butu, o dabar keli sitai gramu tik, o jei ka neleistina ideti, tai soka i virsu, zodziu sunku, o taip norisi greiciau biggrin.gif
As savaitgali bandysiu issilaikyti ir prisiduosiu pirmadieni su savaites rezultatu, nes vakar vel vyras su sausainiais pargrizo, tai neatsilaikiau ax.gif
Tikiuos pirmadieni pradeti su antra savaite biggrin.gif Smagiu visoms Joniniu smile.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif Sakai Tavo amzius trugdo svoriui krist,tai palauk kai sulauksi mano tongue.gif
Liudna diena,lietus pliaupia,niekur nebeislekiau...sedziu namie ir bandau save prikalbet iki PC nupedint.Prastai sekasi ax.gif
Atsakyti

Tikrai kazkokia liudna diena.Toks blogas jausmas dusioj.Slankioju is kampo i kampa nieko rimto nenusitverdama :unsure:

Oi Mute,mes gi jau i paauglyste griztam :D ,tai kur ten Jurgiskiui iki musu.Senute nu :P Ypac,kai paraso,kad vaika i darzeli zadina :D

Pietums tresniu prikirtau,dar arbuzo,o tada dar ir silkes.Nezinau,dabar galvoju,kad man su galva negerai.Nei as jos norejau,nei man reikejo,bet va uz akies uzkliuvo,tai ir priglaudziau skrandin.

Jonu neturi,svest neini?

Atsakyti
Nusisypsot privertei,graziai nuskambejo,,silkute priglaudziau skrandin'' biggrin.gif Jau net isivaizdavau,kad ir as priglausciau koki gabalyti tongue.gif Po persiku taip skanu butu rolleyes.gif
Raso ,kad vienos rusies vaisiai turi buti,ignoruoju ta paliepima tongue.gif Jau labai liudna butu vienos rusies vaisius visa diena valgyti.
Kas del svenciu-nesvenciu....kadaise su MB sia diena vaziuodavom zvejot wub.gif .Bet kai kelis metus is eiles lijo,ta tradicija ir pasibaige.
Dabar kas del paauglystes,tai jau tikrai taip drinks_cheers.gif dabar aisku tapo kodel kartais taip neatsakingai pasielgiu,pvz. visa dezute ledu iskabinu ar dar ka ax.gif O kas bus kai i vaikyste pereisim... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 23 birželio 2018 - 18:50

Nu kas kas,uzsidesim pampersus ir kai desim valgyt :D  :D  :D

Atsakyti
Labas, pas jus tik silkute, o pas mane buvo bulku su sviestu, kaip as jas megstu, dar grybuku, bet tu su rudom sokoladinem galvom ir baltais glaistytais koteliais biggrin.gif tai pirmadieni startuosiu vel su pirma savaite smile.gif
O kas del amziaus, tikiuos, kad jauniausia cia is jusu, bet jau penktoj desimty, tik, kad vaiku pagyvenus susilaukiau, bet ir tie paauge, vienas bus penktokas, o kitas eis i pirma klase smile.gif Va ir prisidaviau biggrin.gif
Oneiga, o tu su kuria savaite pradesi? Mute, kiek per 3 savaites svorio pametei, ikvepk ir mane smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. Jungiuosi prie jūsų ir aš. Šią savaite pasitreniravau- viskas tinka. Nuo šiandienos imuos rimtai. Prizadejau kai kam 30 kg numesti, tai darbo bus. Prieš kokius 7 m su šią dieta nerimtai buvau ar 17 kg numetus. Dabar tikiuos, kad gausis rimtai.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif pas mane 0 ax.gif Pries 5metus buvau uzsirasius,kad po vaisiadieniu po 1kg krito....nebesekas dabar ...imsiu ir as pirmaja savaite rolleyes.gif Noriu kiausiniu tongue.gif 4oj visai su vaisiais liudna...zodziu priezasciu prisigalvojau.Man ketrvirtoji daugiau stabilizacijai skirta savaite,o iki svorio stabilizavimo ohohoooo kiek dar like...
Tad imu pirmaja,bus smagiau su visom kartu minusus lygint biggrin.gif
Jinafire-sveika atsikrausciusi i musu stovykla 4u.gif Nemenki uzmojai,jei rimtai nusiteikei tai ilgam cia apsigyvent turetum mirksiukas.gif
Jurgiski,tai tada beveik bendraamze,bet visvien nujauciu ,kad jaunesne biggrin.gif Toj penktoj desimty kiekvieni metai labai jauciasi...nors sirdyje tai vis kokie 35 tongue.gif O kai vaikuciai dar mazi visai nesijaucia tie metai wub.gif
Man kitais metais jau labai apvalus skaicius sukanka,kaip cia taip greitai tas laikas praleke blink.gif
Oneiga,kaip pas tave?ar vakar svente sventei mirksiukas.gif

Papildyta:
Jurgiski,nepamenu tiksliai kiek per 3 savaites numesta(nebeuzsirasau),svarbiausia,kad sugebejau jas visas pereiti be didesniu nukrypimu-vistik imanoma kai uzsibrezi biggrin.gif
Atkapsciau,kad rimtai startavau su 81,4kg.Dabar turiu 77,1kg.Mazokas rezultatas,bet kadangi labai sunkiai krito diaugiuosi nebematydama 8 tongue.gif
Tikejausi,kad i sekancia savaite zygiuosiu su 75,bet ka padarysi,yra kaip yra.Svarbu nepripliusavau!!!
Siaip turetu i savaite nusiminusuoti 2,5kg.Man taip nebesiseka,o buvo,kad ir visrs 3kg nukrisdavo rolleyes.gif
Tad kantrybes ir dar syki kantrybes mirksiukas.gif Svarbu judeti link tikslo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 24 birželio 2018 - 12:20

Jurgiski,kaip Tau faina,kai vaikiukai dar tokio amziaus :wub: Nu o kokia as savaite galiu imt :D Tik pirmaja.Geda ir prisipazint,bet po vakarykscio pasisedejimo  turiu  +900g.Itariu,kad neteisingi cesnakai papuole,kuriais duonyte itryniau :D

Nesiruosiau jokios sventes svest,bet teko sveciu apturet,tai prilapnojau visko.Ir taip kiekviena savaitgali :unsure:

Atsakyti