Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas, pradedu su 77.8 kg, savaitės rezultatas +300g cray.gif stai ka bulkos su sviestu pridare, kiausiniai suvalgyti, puse greipfurto taip pat, kava isgerta. Pietums 2 kriauses jos man geriausiai isvalo organizma biggrin.gif vakarienei blauzdeles, viskas kaip ir sudeliota, svarbiausia nenukrypt nuo plano ir jokiu bulku, net savaitgali schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Savaites rezultatas -1,5kg yahoo.gif pasiseke,po vakarykstes rukytos sonines sunaikinimo -500g thumbup.gif -gera sonine biggrin.gif
Startuoju su 76,6kg. Ir labai rimtai!
Jurgiski,baik su tom bulkom,geriau jas keisk i mesytes ar surius,varskes...cia geri uzkandukai mirksiukas.gif Dar nieko nebuna jei uzkandziauji agurkais ar pomidorais.
Oneiga,tai kaip cia iki 70 vis nedatempi blink.gif ,nesaziningai cia kazkaip,sitiek visko prisveiti ir nieko blink.gif Kad savaitgali pasitaisytum biggrin.gif Bet kur cia su Tavim,prisisoksi ir grisi su minusu ax.gif
Tiek darbu susikaupe,kad tik dabar atbegt pasiseke.
Pusryciams -virti kiausiniai,apelsinukas nedidelis,balinta kava.
Pietums pribaigsiu lekste persiku.
Vakarienei arba jautienos steikas,arba ...kazkas biggrin.gif
Sekmingo S T A R T O hammer_1.gif
Atsakyti
Pietums 7 abrikosai.Tiek ju tebuvo.Maniau,kad daugiau turesiu tongue.gif Siaip tai ju pakako,kad pasisotinciau,gal vistik po 3 savaites skrandzio talpa sumazejo rolleyes.gif Dar kavytes uzsiplikysiu...
Atsakyti

Jurgiski, nusivalyk asarytes, nes mano savaites rezultatas +400g :D

Mute, as ir tarp sokiu speju paslamst.Ypac visokiu vieno kasnio simustiniu.Nu tik duok situ :rolleyes:

Pietums bliudelis tresniu buvo, o priespieciams kazkaip sausainis uz zando uzlindo ir po ranka pasimaises sonines gabalelis :unsure: Tu cia kalta, kalbejai kalbejai apie ta mirksincia sonine , tai ir pas mane jos atsirado.Viskas daugiau nieko.Uzsisiuvu srebtuve ir einu agurku skint.

Vakarienei sprandines kepsnys.

Atsakyti
..PRIBAIGIAU 2 KIVIUS,DAR JU BUVO LIKE NUO 3 SAVAITES tongue.gif nesusitrauke skrandis,viskas taip kaip ir buve biggrin.gif Po vaisiu jau svajoju apie vakariene rolleyes.gif Reikia ir man ruostis i soda,uzsidirbsiu ir pasimirs alkis ax.gif

Papildyta:
Neminek sonines,o tai zinau kur jos pirkti yra tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Šiandien ir man pirma diena, pietums trešnės, bandysiu čia atsiskaityt, gal gėda bus, nes jau ko nors norisi neteisingo...

Mute ir Oneiga šaunuolės, gražu žiūrėt į pasiektus rezultatus. Pavydžiu baltai:4u:

Svoris mano Apie 73.. nesisveriu po savaitgalio biggrin.gif
Taip ir trypiu vienoj vietoj keli metai... noriu 65 rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babette: 25 birželio 2018 - 14:36
Sveika 4u.gif ,ai cia mes visos normalios,visos ko nors vis norim neleistino biggrin.gif As jau beveik surimtejus jauciuosi yu.gif
Esi vistik is lengvesniuju,reikia Tave aplenkti tongue.gif cia ,kad taip pavydu nebutu biggrin.gif
Siandien tresnes populiarios cia,noriu ir as jau ju wub.gif Gal iki ketrvirtadienio jos nesibaigs unsure.gif
Babette,Tau pasiseke,kad trypi vietoj,o nepriauginai kaip kai kas,pirstais nerodysim
blush2.gif
Atsakyti

Normalios normalios :D ,uzsinorejau keksiuko ir suziaumojau :P

Atsakyti
Iki 23 valandos prasidirbau..pasportavau tongue.gif Nesuspejau numatytu darbeliu nuveikt.Galejau anksciau isvaziuot,buciau pietums avieciu privalgius..ryt vel leksiu ,tiek visokiu darbeliu susikaupe doh.gif
Grizus persigalvojau steika kept,palikau rytojui.Pasikepiau maltos kiaulienos mentes,dabar kavyte naktine gurksnoju ax.gif Gerai sodas apramina,visos mintys tik apie zemes darbus,ne trupucio apie maista nesigalvoja bigsmile.gif
Siandien apsivilkau suknele ir maloniai nustebau-jis palaisvejo bigsmile.gif Kaip megstu kai rubai nebesitraukia biggrin.gif
Idomu kiek rytoj minusu uzsidirbsim ax.gif Kaikas keksiukus raite tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas, o as nesisveriau siandien, nes vakar visa diena buvau namuose, lietus lijo, tai vis kas nors i burna sokinejo biggrin.gif siandien surimteju, gerkle skauda, tai net kramtyti nesinori, tikiuos isgelbes mane biggrin.gif
O tu Mute saunuole 4u.gif tik labai nepalik manes smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif -400g. Jau tikrai pilnatis kalta,kad taip skupiai nusiminusavo tongue.gif Bet svarbiausia ,kad minusas(2 pakeliai sviesto-daug riebalu tongue.gif )
Papildyta:
Jurgiski,norint surimtet sverkis nors del saves,i tema nekelk,bet pati zinok mirksiukas.gif Gerai padeda atsispirti pagundoms kazka isimesti i burna sekancia diena.O kartais buna,kad ir ledai ,ir sonne, ir pyragai minusa uzdirba biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, 

mano keksiukas buvo dietinis :P -600g.

Jurgiski, ir svertis ir skelbtis reikia :D Tada viena kita aprekiam ir susiimam.A kaip Tu galvoji, kaip mes cia su Mute tuos kg numetem? Tik taip :D

Atsakyti