Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Tai va,visa priezastis nusidejimu isaiskinta-labai svetinga esi biggrin.gif
Papildyta:
Abrikosus valgau ir svajoju apie rytine kiausiniene wub.gif Jau kokia laime ryte jos gaut tongue.gif
O gal vistik virt kiausinius,juk taip teisingiau bus biggrin.gif
Jauciu reikia nulekt iki sodo,siltnamyje oasidarbuot.Vis maziau minciu suksis apie saldytuvo turini ...ten rukytu lasinuku yra....skanuciu tokiu wub.gif N E G A L I M A ! ! ! ir taskassss...ex
O kai niekas nemato taip ir knieti iki ju nutipent biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 24 birželio 2018 - 13:39

Pfff lasinukai :irnesakyk: As jau iki saldainiu ir namines duonos gabalo nutipenau :geda: Man salta,bjauru lauke ,i joki siltnami neisiu ir nieko nedirbsiu.O gal eit,nes labai saldytuvas triuksmauja,uzsukt vis kviecia :mastau:  :lol: Nu bet,Mute,as kazkaip suskaiciuoju,kad nuo to laiko,kai pradejom dietintis ,tai apie 12 kg jau numetem.Aisku,ta pradzia senokai buvo :mirksiukas:Gi metem,atsiauginom,vel metem ir taip be pabaigos.O siaip tai musu garbiam amziuj greit metyt kg ir negalima :D     

Jinafire,sveika prisijungus :4u: Smagu,kai kompanija dideja :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 24 birželio 2018 - 14:43
...atsipjoviau sonines.... topsecret.gif Sumasciau,kad ryt startas rimtesnis prasideda biggrin.gif
Cia viskas per tuos salcius ax.gif ir laiku is namu neissinesdinama tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 24 birželio 2018 - 15:35
..jauciu,kad ir as niekur kojos is namu nebekelsiu,vel palijo...tingiu...
Dar ta sonine aki merkia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 24 birželio 2018 - 15:36

Zvengiu garsiai :D Blatna sonine papuole.Pas mane maistas tik rekauja,nu bet jei dar mirkset pradetu...

Siandien pas mane keksiukai nusimato.Dukra nutare,kad nori seimininkaut.Tegul,kad tik manes nejudintu.

Rytoj labai rimtas startas.Visoms :D

Jurgiski,o Tu savajam tai islaidas ribok,o tai vel prines sausainiu ir visus rimtumus sugadins :P

Atsakyti
Prisimirksejo ta sonine,jai jau kapiec vacation1.gif zinos kaip mirkseti zmogui karta savaiteje mesos gavusiam tongue.gif
Kol galesiu tol visokio panasaus gerio i namus nebetempsiu schmoll.gif tik leistinas maistas saldytuvan ileidziamas tongue.gif
Dabar mastau gal lygint eit,kazkiek kaltes jausmas grauzia,gal kiek ispirksiu kalte ax.gif
Pasiskaiciavau savo KMI,ISVADA GAVAU,KAD DAR TURIU SIEK TIEK VIRSSVORIO IR,KAD 62KG SVERT TURECIAU TIK PO 35 SAVAICIU JEI SUVARTOSIU NEDAUGIAU NEI 1580 CAL.Gaunasi kazkur 8menesiai.Tai oho kiek ilgai dar man tu pirmu savaiciu bus ir kiek kiausiniu dar suvalgysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 24 birželio 2018 - 18:21
Mano ir savaitgalis galutinai sugadintas, itariu ryt startuosiu su tuo paciu svoriu, kaip ir pries savaite doh.gif Mute, mano tikslas tas pats ir jei tokiais tempais, tai dar ilgiau galiu uztrukt biggrin.gif
Oi, o maniskis tai nepataisomas, kas link bandeliu ir sausainiu, sako vaikams perka, o kad as viska naikinu, tai nerupi biggrin.gif
Tai ka ryt laukia rimtas startas, labai rimtas smile.gif
Atsakyti
Oi tie MB,maniskis panasiai elgtis sugeba,ypac jei kur isvykes kokia kepyklele aptinka...
Taip mano figura ir ,,sugedo'',bet gi niekas neverte tiek prikimsti....ai nu...praitas etapas,dabar taisomes ir rimtai biggrin.gif
Zodziu sunaikinam viska kas kelia pavoju,kad necyptu ir nemirksetu tongue.gif ,ir ryt rimtai startuojam angel_not.gif
Papildyta:
As viska jau sunaikinau,o jus? mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

Man dar viskas pries akis :P Kalnas keksiuku kepso ant stalo,laukia :D

Ziuriu,vienodai kaltes ispirkinejam - irgi lyginau.

Atsakyti
Oneiga,ar ne apie tavo suvalgytus keksiukus katik paskaiciau Lryte biggrin.gif Dukra prikepė jogurtinių keksiukų su mėlynėmis – netrukus neliko nė vieno

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...utm_medium=Copy
Papildyta:
as dar kaltes neispirkau,dar nelyginau ax.gif
Atsakyti

:D ne,maniskiai buvo su bananais ,riesutais ir sokoladu.Suvalgiau du.

Atsakyti

Nu cia dabar,tai kur visos????Pirmadienis gi,greit svertis einat :D

Startuoju su 68,5 labai rimtai ir tas rimtumas tesis iki savaitgalio,o tada jau bus kaip bus,nes baliun pakviesta :leb:

Pasirodo,vakaryksciai keksiukai pliuso nedave.Ryte 0 pamaciau.

Rytas apniukes,meiles darbui ner visai.Noreciau sedet ir knyga skaityt,bet teks kelt sedimaja.

Atsakyti