Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas :) 

O man 0 parodė svarstyklės :D ir suprask kaip sau nori... :D

Atsakyti
O as stumdausi vietoje.Kazkiek nukrenta,kazkiek atauga.Nors ir maitinuosi dabar nei siaip ,nei taip.Siai dienai 71kg.Niekaip neperlipu i 69.
Atsakyti
Sveikos,o pas mane pliusas,taip man ir reikia angel_sadangel.gif Siandien pusryciu nesinorejo,kur cia noresis po naktinejimo...Zodziu atgailauju siandien tongue.gif
Oneiga,pabegai biggrin.gif Ziurek, Velykas sutiksi persiritus per 70 bigsmile.gif
Pietums pmletas su zirneliais,vakarienei dar zuvies neissirinkau ax.gif
Atsakyti
Gerai butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 03 03, 18:30)
Gerai butu  ax.gif

Kiek cia jau Tau beliko numest,numesi mirksiukas.gif Va man tai jau nelabai sviecias tokia laime ax.gif
Siandien bandysiu su viena zuvies file apseit(panangasijos),tiek teturiu,nebent imciau krevetes tongue.gif Gal uzteks,ridika susitarkuosiu,bandysiu juo skrandi pripildyt biggrin.gif
Atsakyti
Siandien vakarienei pirma karta gyvenime ruosiau balto ridiko salotas.Ridikas toks ne is mazuju buvo,sutarkavau burokine tarka,pridejau smulkinto svoguno,desertini sauksta grietines(30%),druskos.Nu kaip skaniai man jos sulindo,vos spejau sustot ir pasilik truputeli prie zuvies tongue.gif
Kartosiu sias salotas nekarta smile.gif
Diena atlaikyta,liko neprisinaktinet biggrin.gif
Atsakyti

Žuvies kotletui su sūriu buvo jau per vėlu, tai paruošiau salotų kopūstų su pomidoru. Ir arbatos puodą. Labanaktis:)

Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Bet tai aš šiandien kiek prisikirtau tai net žalia, pasidariau cheat day ax.gif Tai 12 valandą sukirtau mėsainį su trupučiu bulvyčių, kelis sausainius, du gabaliukus šokolado ir dar vakare du sausainius sukrimtau biggrin.gif Niekas daugiau nebetelpa, skrandis žirnio dydžio biggrin.gif
Šiek tiek daugiau šiandien pabėgiojau.
O mano svarstyklės tai grybauja, tris kart lipau ir vis kitaip rodo bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
-500g.Po truputi sliauziu iki 69. Nenori lasiniai pasiduot.
Atsakyti
sveikos, as ir po truputi, po gramuti biggrin.gif -200, 67,6
Atsakyti
Sveikutes smile.gif kokie grazus jusu skaiciukai bigsmile.gif As vakar save tikraja to zodzio prasme nutempiau i lova,kad neissivirciau makaronu biggrin.gif Kaip buvau ju uzsimaniusi doh.gif
Per sia griesna savaite-2kg,dar kelios dienos liko,svarbu rezultato nesugadint.Nevalia pasiduot pagundom,o tai jus visos taip graziai judate link tikslu-NEPASIDUOSIU biggrin.gif
Atsakyti

Mute nepasiduok nepasiduok, laikykis :)

-300siandien :)

Atsakyti