Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba, 

Nesisveriau. Puse dienos pramiegojau, tai i vakara issikrapsciau pasivaikscioti. Kol dar silta. 

Vyro tevai paskiepyti. Mamai viena diena buvo negera, antra tarp gera ir ne. Tevui nieko, viskas ok. Abiems kazkiek ranka skaudejo.

As skiepysiuosi, kai jau eiles prieis. Nes matau, kad kitaip nieko nebus. Ypac kai vis kalba, kad keliaut be skiepu nebus galima. 

Karantinas atsibodo. Bet jau po viski svelnina. Nuo balandzio vidurio net po savo apskriti bus galima keliauti. Po keturiu men pagaliau. Nes su tais 5 km nuo namu ne kazi ka priveikt gali :D

Galetu jau ir pardes atidaryt. Vaikui gi kuntapliu reik. Noriu primatuot ir nupirkt, o ne uzsisakyt, netiks - grazint ir vel is naujo. Mazdaug tiek man ir tereikia.

Atsakyti
Sveikos smile.gif ryte sveriausi,buvo 82,8kg.,bet (po jau vakarykstes dienos ) bus pliusas.Labai ne i tema valgiau,daug reikalu mieste turejau,prasidaviau ...vos grizau,pavargau kaip nezinau kas.
Atsakyti

Abi dienas 0.

Labas rytas :)​ 

Atsakyti

Nu kas čia dabar yyyyyr? :hmm: Kur lakstot abi?Kiaušinius dažyt per anksti!Tai ką veikiat, kad nepasirodot?Jau už žando kažką kišat, ane :D​ ?

Atsakyti
Sveika,nesibark,kemsam turbut biggrin.gif Vakar po pusryciu sveriausi,buvo 82,5kg,o siandien tas pats ax.gif
Lauke smagu,bet tas vejas saltas...tiek darbu laukia,negaliu prisiverst islyst i lauka...Kiausiniu daug nedazysim,tik tiek ,kad susidauzt ir suvalgyt.

Atsakyti

As nesiveriu. Specialiai. Ir su mityba biski pro sali varau, ir kad po Velyku nebut labai liudna :D o jei vdrug buvau sia savaite numetus stebuklingai, tai po svenciu butu labai nefaina. O dabar nezinau ir bus gerai :D

Atsakyti

O pas mane - 700g, ot :P  :D Bet rytoj padėtis pasikeis, aišku :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2021 04 03, 19:39)
<p>O pas mane - 700g, ot tongue.gif  biggrin.gif Bet rytoj padėtis pasikeis, aišku biggrin.gif </p>

blink.gif Oneiga,ko taip nedraugiskai blink.gif Ar nebijai sukust mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti

Bijau, todėl ėmiau ir užvalgiau :D​ 

Atsakyti

Su šventėm, mergaitės🌼🌼🌼

Vaišinu🎂🍧🍨🍾🥂😆

Atsakyti
Sveikos,su svente,kad po ju mes surimtetumem ir per 4 savaites dailios kaip stirnos butumem 4u.gif biggrin.gif
Oneiga,o tai Tu cia jau nuo vakar nakties dziuginies? mirksiukas.gif
Atsakyti

:D  :D  :D ne, Mute, tą naktį kiausinius dažiau, tortą dariau, tada kabanosių privalgėm su dukra ir miegoti.Ryte- +300g. :rolleyes: O vakar didysis ėdimas prasidėjo.Jaučiuosi, mažų mažiausiai, kaip begemotas jaučiuosi :B Svertis bijau. :D​ 

Pamaciau savo brolienę, tai garbės žodis, norisi pagauti ir į ją maisto prikimšti.Nu kaip galima būti tokiai lieknai :D  :D 

Atsakyti