Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas,
-700 g biggrin.gif Kazin kiek ilgai cia taip kris smile.gif
Atsakyti

Labas rytas:) koks geras startas mums visoms :) sian is ryto nepatikejau, dar minus 600, super :) matyt savaites pertrauka i nauda isejo :)

Atsakyti
Laba ryta, svoris toks pat. Gal kad vakar vakare vyrui kepdama suvalgiau cebureka ax.gif
Atsakyti
labas rytas, vel nuliukas 69,5 ax.gif
ui savaitgalis ant nosies, kad tik pirmadieni netektu vel nuo pradziu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif svoris stovi vietoj..
Atsakyti

Labas rytas, svarbu ne pliusas ;) man irgi tik 100gramiuku siandien :)

Atsakyti
Isduokit paslapti, kaip jums kiausiniai neatsibosta smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lovely... @ 2017 04 28, 16:00)
Isduokit paslapti, kaip jums kiausiniai neatsibosta  smile.gif ?

valgau tik šiltus ir skaniai susivalgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lovely... @ 2017 04 28, 16:00)
Isduokit paslapti, kaip jums kiausiniai neatsibosta  smile.gif ?

As jau tiek laiko cia sedziu,kad be kiausiniu nebegaliu biggrin.gif O jei rimtai,jei kuri ryta ju nenoriu,tai ir nevalgau.
Siandien pas mane nulis.Matyt kazka vakar prarijau ir net nepastebejau biggrin.gif

Nu bet kur prapuole Mute???
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 04 28, 19:28)
As jau tiek laiko cia sedziu,kad be kiausiniu nebegaliu biggrin.gif O jei rimtai,jei kuri ryta ju nenoriu,tai ir nevalgau.
Siandien pas mane nulis.Matyt kazka vakar prarijau ir net nepastebejau biggrin.gif

Nu bet kur prapuole Mute???

Sveikos smile.gif Sauniai laikotes,o as truputi buvau sunegalavus.Dabar jau viskas gerai,tad ruosiuosi pirmadieniui biggrin.gif
Kiausiniai nepabosta,tik svarbu skaniu nusipirkti smile.gif Skonis labai priklauso nuo to kuo vistas lesina..
Iki pirmadienio 4u.gif
Atsakyti

Mute sveika sugrizus :) 

Na ka savaitgalis prasidejo +100 :D 

Atsakyti

Blin, pikstu ant saves... per viena vakara sugebejau 1.3kg uzsimest... ir kam reikejo tiek est.. :(

Atsakyti