As irgi uzsimeciau 1kg, ir atrodo, nieko labai neprislamsciau.Kad jie kristu taip greit, kaip auga.
...o as tai isvis patylesiu kiek uzsimeciau ir kiek priedziau,protas visai mane apleido
Ryt bijosiu ant svarstykliu lipt,jauciu visus numestuosius susigrazinau,kad tik dar jie ,,sveciu '' neparsivestu

Pas mane irgi +1kg.ryt kartosiu pirma savaite.
labas rytas,
Mute, valioooooo
sveika sugrizus
na ka, as per savaitgali labai "nesusidirbau", 69,6, startuojam vel
Mute, valioooooo

na ka, as per savaitgali labai "nesusidirbau", 69,6, startuojam vel
mano savaites rezultatas -1kg

Sveikos, startuoju su 71,8 kg.Savaites rezultatas -1,5 kg.O tikejausi kokiu 3kg
Oi tie nelemti savaitgaliai

Kokios jus saunuoles,apsipavydet galima
As vakar vakare pamaciau 79,o ryte tokia visa skaudanti atsikeliau,kad net pamirsau pasisvert(vakar fiziskai pasidarbavau).Man fizinis darbas pliusuoja svori-raumenai turbus auga
Pusryciai iprastiniai.pietums kriausytes mazytes,vakarienei maltos mentes kepsiu.
Dabar bandau save ikalbet iki sodo nuvaziuot-ten gi vel fizinis kruvis laukia
Geros savaites mums visoms

Pusryciai iprastiniai.pietums kriausytes mazytes,vakarienei maltos mentes kepsiu.
Dabar bandau save ikalbet iki sodo nuvaziuot-ten gi vel fizinis kruvis laukia

Geros savaites mums visoms

Laba visoms
as pamirsau pasisvert siryt, bet turbut apie 74 kg. Pusryciam kiausinia, pietums buvo 2 kriauses, vakare valgysiu vistienos blauzdeles. Oi, kaip sunku su tom kriausem, gerai, kad namie tai greiciau vakariene ateis

laba ryta, as jau po rytines kavos, tuoj eisiu dar viena pasidaryt 
sian nudziugino -200, nors vakar sveciuose ir pyrageli suvalgiau ir vakare arbatas su medum geriau, persalau kazkaip visai netiketai tai nosis varva, gerkle persti
na ka, laikomes toliau

sian nudziugino -200, nors vakar sveciuose ir pyrageli suvalgiau ir vakare arbatas su medum geriau, persalau kazkaip visai netiketai tai nosis varva, gerkle persti

na ka, laikomes toliau

Labas rytas, nebezinau kiek minuso bet ryte 64.2 parode

QUOTE(wixxxx @ 2017 05 02, 07:33)
oi kaip tu jau toli