Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Irikira @ 2017 05 24, 17:10)
na ka, šiandien pasiekiau 62kg  bigsmile.gif  tongue.gif
Paskutinį kartą tokius skaičius mačiau 6metus atgal, prieš pastojant su pirmąją dukrą wub.gif

Sveikinimai. 4u.gif

Ar dietos laikaisi pirmą kartą?
Papildyta:
QUOTE(Judesys @ 2017 05 24, 17:21)
Krenta leciau, po pse kg kas diena, bet kol krenta, gerai ir taip.

Kasdien po pusę kg? Gal per savaitę?
Sportuojant svoris po tiek į dieną nekrenta.
Atsakyti

Siek tiek atgal rasiau, kad nuo ketvirtadienio, iskaitant savaitgali svenciau... tai cia tas svenciu svoris krenta po puse kg per diena, nors ne visiskai dietos menu laikausi. Manau, jei grieztai pagal menu, kristu po kg per diena. 

Bet kol krenta, saves nespaudziu.

Atsakyti
QUOTE(Judesys @ 2017 05 24, 18:31)
Siek tiek atgal rasiau, kad nuo ketvirtadienio, iskaitant savaitgali svenciau...

Supratau. Suvirškino kūnas tai kuo primaitinot, pašalino skysčius užgertus. mirksiukas.gif

QUOTE(Judesys @ 2017 05 24, 18:31)
Manau, jei grieztai pagal menu, kristu po kg per diena.

Visos dietos (be išimties) svorį "tirpina" pirmas savaites tik žmogaus organizmo sukauptų skysčių, šlakų sąskaita. Gerai, jei normaliai dirba žarnynas, jei ne... Nėra stebuklų, kad sumažinus suvartojamo maisto kiekius, organizmas iš niekur pradėtų deginti sukauptus riebalus. Vidinius riebalus sudeginus, dega išoriniai. Tik taip svoris sumažės negrįžtamai.
Ir kol iš dienos raciono nebus pašalinti maisto produktai turintys glitimo, vaisiai (dėl kurių šokinėja insulino lygis ir karts nuo karto kyla noras užkąsti ko nors "ne iš dietos meniu"), kol nebus maisto derinimo, rezultatas bus labai trumpalaikis.

Judesį (geras nickas) biggrin.gif, netaikau konkrečiai Tau.
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2017 05 24, 15:10)
Labas rytas smile.gif
Paskutinį kartą tokius skaičius mačiau 6metus atgal, prieš pastojant su pirmąją dukrą wub.gif
kaip nors dar du nukratyti beliko smile.gif bet šią savaitę gyvenu visai be meniu, matyt jau išmokau atsirinkti maistą

Labukas. Sveikinu! 4u.gif geras jausmas. mirksiukas.gif
Tuoj tave pasivysiu mirksiukas.gif

Man siandien -800gr.judam toliau. 4u.gif
Atsakyti

Sveikinimai. 4u.gif

Ar dietos laikaisi pirmą kartą?
Papildyta:

Aciu, antras kartas čia man. Per pusmetį grįžo apie 7kg, kurie nukrito. Dabar reikės išlaikyti svorį.

Labukas. Sveikinu! 4u.gifgeras jausmas. mirksiukas.gif
Tuoj tave pasivysiu mirksiukas.gif

Man siandien -800gr.judam toliau. 4u.gif

Vykis, tikriausiai ir aplenksi, nes aš jau stabdau :) gerai būtų dar 2numesti, bet čia tikslas mėnesiui iškeltas :) 

Atsakyti
Man diena visai ne i tema gavosi, ech reik susiimt, ryt, pazadu biggrin.gif tikiuos didelio pliuso nerasiu ryte ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Irikira @ 2017 05 24, 16:10)
Labas rytas smile.gif

super, sveikinu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziedlapiux @ 2017 05 24, 20:30)

Man siandien -800gr.judam toliau.  4u.gif

sauniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2017 05 24, 21:21)
Man diena visai ne i tema gavosi, ech reik susiimt, ryt, pazadu biggrin.gif tikiuos didelio pliuso nerasiu ryte  ax.gif
Papildyta:

super, sveikinu  4u.gif
Papildyta:

Linkiu kuo manesnio pliuso.

Noreciau pauzkandziauti.nevykus vakariene buvo. :/

Irikira,o tu pernai su mumis nesilaikei dietos?ar maisau? Kodel stabdai? ax.gif

Mute,a gyva???? ax.gif
Atsakyti

Supratau. Suvirškino kūnas tai kuo primaitinot, pašalino skysčius užgertus. mirksiukas.gif
butent butent. Net kojos istino, labai senai tokiu dalyku man nebuvo.

Visos dietos (be išimties) svorį "tirpina" pirmas savaites tik žmogaus organizmo sukauptų skysčių, šlakų sąskaita. Gerai, jei normaliai dirba žarnynas, jei ne... Nėra stebuklų, kad sumažinus suvartojamo maisto kiekius, organizmas iš niekur pradėtų deginti sukauptus riebalus. Vidinius riebalus sudeginus, dega išoriniai. Tik taip svoris sumažės negrįžtamai.
Ir kol iš dienos raciono nebus pašalinti maisto produktai turintys glitimo, vaisiai (dėl kurių šokinėja insulino lygis ir karts nuo karto kyla noras užkąsti ko nors "ne iš dietos meniu"), kol nebus maisto derinimo, rezultatas bus labai trumpalaikis.

Judesį (geras nickas) biggrin.gif, netaikau konkrečiai Tau.

Man si dieta tai galimybe susitvarkyti su svoriu ir nera cia nei cukraus ar glitimo. Vaisiu nedaug, as apelsinus valgau, jie turi ir skaidulu, tai nors ir nera pakankamai darzoviu, vis tik zarnynas maisto gauna. beje neuzdrausta valgyti salotu kiek nori, bent jau dviem valandom praejus po valgio ir valgoma 3 kartus be uzkandziu.  Man atrodo, kad sioj dietoj truksta riebalu, nes ir angliavandeniu mazai. tai as asmeniskai minimuma geru riebaliuku issirasiau.

Idejiskai patinka Paleo dieta, bet realistiskai kai kiti seimoj nenori taip maitintis, iskyla sunkumu. Po sios dietos planuoju daugmaz prisilaikyti tokio maitinimosi, taigi sumazetu mesos, padaugetu darzoviu ir riebalu.

Svoris labiausiai nuo miego trukumo man priaugo. 

Atsakyti

​Gal zoleliu arbata padetu, ar morkos, salotos?

Atsakyti
QUOTE(Judesys @ 2017 05 24, 22:40)
<p></p><p></p><p>
</p><p></p><p></p><p>​Gal zoleliu arbata padetu, ar morkos, salotos?
</p>

Obuoliuko puse suvalgiau.reik zygiuot miegot kol saldytuvo nenusiaubiau wacko.gif
Geru ryt minusiuku! 4u.gif
Atsakyti
labas rytas, fuuuuuu -100 biggrin.gif lekiu kavos plikyt
Atsakyti
QUOTE(Judesys @ 2017 05 24, 23:38)
Man atrodo, kad sioj dietoj truksta riebalu

man irgi, as kokoso aliejaus nemazai naudoju, per savaite puse stiklainiuko sueina
Atsakyti