Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

...mano startas ,kaip cia svelniai pasakius ax.gif Neatsispyriau sokoladui s riesutais topsecret.gif
Vakarienei sprandines kepsnys.Ryt bandysiu antradienio meniu be ,,priedu''.
Kazko nebesinori pirmos savaites ,laukiu 3ciosios rolleyes.gif Pabodo mesa...
Atsakyti
Dienele atlaikyta, tikiuosi arbuzas nepakiso kojos ax.gif prisiminiau kai pernai trecios savaites viduryje baigiau sia dieta su -7kg. Ar buvo kas issilaike visas 4 savaites be grieku? biggrin.gif
Geru ryt visoms minusiuku. 4u.gif
Atsakyti
labas rytas

o man vakar diena buvo be mesos, vietoj jos buvo rukytos lasisos, tai sian +400 verysad.gif reik keliaut i parde, mesytes uzsipirkt ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
o mano diena, tiksliau vakaras, praejo su daug mesos biggrin.gif Visa diena neturejau laiko pavalgyt, tai vakarienei kotletu su salotom prikirtau, keptos mesos gabala su agurku ir dar kelis saldainius ant virsaus uzmeciau.Siandien - 300g.

Visos dietos ne karto nepraejau.Daugiausiai dvi savaites issilaikau ir vel is naujo biggrin.gif O siaip tai as vis pirmoj savaitej sedziu rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas.prisiduodu -800gr.kapuju pietums vakarykscius kepsnius sprandines. rolleyes.gif reiktu vistienos ax.gif
Atsakyti
as jau vistiena issikepiau ir puse suraiciau biggrin.gif

o pagal meniu esu gal tik kokias 4 dienas taip jau be nukrypimu issilaikius ax.gif
Papildyta:
ziedlapiuk, puikus minusas 4u.gif
Atsakyti
As tai niekada nesuvalgau tiek mesos kiek cia reikia nes tiek daug ir nevalgau, nei vistienos nei kiaulienos, nemegstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2017 05 23, 13:21)
as jau vistiena issikepiau ir puse suraiciau biggrin.gif

o pagal meniu esu gal tik kokias 4 dienas taip jau be nukrypimu issilaikius  ax.gif
Papildyta:
ziedlapiuk, puikus minusas  4u.gif

Reik ir man sugryst prie vistienos,nes ta kiauliena perriebi dietai. ax.gif
As kai atsivalgau per dieta kiausu tai paskui galiu per metus gal pora kartu tik issikepti.o virtu net nevalgau . biggrin.gif todel svoris auga ax.gif neisivaziduoju kaip jus cia taip ilgai tuos kiausinius valgot. blink.gif rolleyes.gif

As cia pernai kai azarta pagavau tai 3.5sav. Atsilaikiau svariai,paskui tiesiai i magdonalda milkshako biggrin.gif
Siandien neitema braskes tomato.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
sveikos,

Kiek maždaug kcal per dieną ši dieta?
Pažiūrėjus, labai mažai daržovių, kas bent kiek atsvertų angliavandenius. Vaisiai - bereikalingas cukrus, ląstelienos iš jų mažai.

Ir kiaulienos sprandinė, kas žiūriu dažna čia pamini. Kumpis tiktų geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlioAudra: 23 gegužės 2017 - 17:21
labas rytas, kas cia daros kas cia daros +100 unsure.gif hmm.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
na ka, šiandien pasiekiau 62kg bigsmile.gif tongue.gif
Paskutinį kartą tokius skaičius mačiau 6metus atgal, prieš pastojant su pirmąją dukrą wub.gif
kaip nors dar du nukratyti beliko smile.gif bet šią savaitę gyvenu visai be meniu, matyt jau išmokau atsirinkti maistą
Atsakyti

Laikausi meniu, bet viena valgyma kitaip valgau. Krenta leciau, po pse kg kas diena, bet kol krenta, gerai ir taip.

Atsakyti