Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

Na pagaliau!! Visos teletabiškos natūros teletabių temoje. Tikekimes ten ir pasiliks. Mamkose bus ramybė. Pagaliau

Galima jau ir rankas nusiplauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 gegužės 2021 - 17:44
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 18, 16:03)
Maja D, gi matau, kad skaitai. Tau toks  teletabių negatyvas priimtinas tavo temoje?

Gaila, kad temos autorė BIJO. Iki kokio lygio teletabės  terorizuoja mamkas, kad personazai bijo parasyti savo zodi.

Bijo?🤣🤣🤣 Kaži ko, tavęs su karpa, dviejų padugnių?🤣 Tu, atmata, nesupranti, kad Maja yra normali ir niekad nenusileistų iki jūsų, padugnių, lygio. Kriuksėk kiaule savo mėšlyne su prie subinės priaugusia karpa, o kol kas iki👋 Nesidžiauk, kai norėsiu, vėl ateisiu tease.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 18 gegužės 2021 - 18:25
Pasiklydai, babunia, eik I gardą pas teletabes.
Cia laikui begant ateis bendrauti kiti personazai, ne teletabisku paziuru. Netrukdyk jiems.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 18, 19:37)
Pasiklydai, babunia, eik I gardą pas teletabes.
Cia laikui begant ateis bendrauti kiti personazai, ne teletabisku paziuru. Netrukdyk jiems.

Tu tyliai sau kriuksėk savo mėšlyne ir neaiškink ką man daryti.
Kas ateis? Ono su sifilitiku? Nes daugiau kaip ir niekas su jumis nebendrauja😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 18 gegužės 2021 - 18:43
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 18, 18:43)
Tu tyliai sau kriuksėk savo mėšlyne ir neaiškink ką man daryti.
Kas ateis? Ono su sifilitiku? Nes daugiau kaip ir niekas su jumis nebendrauja😂

Cia ne mano tema, as gi sakiau - ateinu ttema isvalyti nuo teletabiu ir ju nepraustu gerkliu. Cia buvo rietyniu tema.
Isvaliau - mano darbas cia baigtas. Mamkos atsipus nuo teletabiško chamizmo. Jus turit savo garda, ten ir bukit. Jau geriau tuscia tema, nei jusu nepraustaburniškumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 gegužės 2021 - 18:50
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 18, 19:47)
Cia ne mano tema, as gi sakiau - ateinu ttema isvalyti nuo teletabiu ir ju nepraustu gerkliu. Cia buvo rietyniu tema.
Isvaliau - mano darbas cia baigtas. Mamkos atsipus nuo teletabiško chamizmo.  Jus turit savo garda, ten ir bukit. Jau geriau tuscia tema, nei jusu nepraustaburniškumas.

Nuo savęs nenori forumo išvalyti?🤣 Gal tu eik valyti tai ką ir esi įpratus- tualetus
Atsakyti
Sioje temoje tau ne vieta. Teletabes priklauso teletabiu temai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 18, 19:56)
Sioje temoje tau ne vieta. Teletabes priklauso teletabiu temai.

Aš pati nuspresiu kur man vieta. Kad ir kaip tu to norėtum, man nepavadovausi
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 18, 20:13)
Aš pati nuspresiu kur man vieta. Kad ir kaip tu to norėtum, man nepavadovausi

Tavo vieta buti juokdare.
Netikiu kai Ubuntiene raso kazka gero apie Airija. Jei ten tokios gatvines sulindusios, tai ten gera skyle...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 18, 20:17)
Tavo vieta buti juokdare.
Netikiu kai Ubuntiene raso kazka gero apie Airija. Jei ten tokios gatvines sulindusios, tai ten gera skyle...

Ubuntienei vieta ten kur ir tau- šūdų krūvoj. Šūdu gimęs, tortu netapsi
Papildyta:
Btw, išsigimėlei karpai žiauriai nepatinka, kai atitempiam jos vėmalų screenshotus, dabar bandys apsimest, kad jie sufabrikuoti🤣 Oi, varguolė, gali bandyt apgaut kitus, bet savęs juk neapgaus, vistiek buvo ir liks tik asocialė chroniaus triapka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 18 gegužės 2021 - 19:31
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 18, 20:30)
Ubuntienei vieta ten kur ir tau- šūdų krūvoj. Šūdu gimęs, tortu netapsi
Papildyta:
Btw, išsigimėlei karpai žiauriai nepatinka, kai atitempiam jos vėmalų screenshotus, dabar bandys apsimest, kad jie sufabrikuoti🤣 Oi, varguolė, gali bandyt apgaut kitus, bet savęs juk neapgaus, vistiek buvo ir liks tik asocialė chroniaus triapka.

Karoche i Airija sulindo visishkas dugnas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 18, 16:03)
Maja D, gi matau, kad skaitai. Tau toks  teletabių negatyvas priimtinas tavo temoje?

Gaila, kad temos autorė BIJO. Iki kokio lygio teletabės  terorizuoja mamkas, kad personazai bijo parasyti savo zodi.

Ko man bijoti? biggrin.gif Tiesog nemalonu po purvyną klampoti. Geriau aš pailsėsiu nuo šios temos kol aistros nurims ax.gif . Man šlykštus tas purvo pylimas iš abiejų pusių, tie lindimai į asmeniškumus.
Atsakyti