QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 18, 15:16)
tai ne visi tokie idiotai, nu jo buna burba paraso ka gal ir nelabai grazaus, bet tai parso ir pasibaigia, ji netaso metu metus is temos i tema, kaip jus lunatikes.
bet matai, jei man kas atsitiks tu dabar busi pirmoji itariamoji

prie liudininku pagrasinai

o tavo tapatybe zinoma, ir nei nereiks lietuviskos policijos abi cia pat gyvenam
Kam man tu savo gyvenimo problemas paisai, bandai rasti atsakymus, savo galvoje nerandi, tipo asking for a friend?

ar nori pasidalinti problemom, bet nedristi? nebijok, issipasakok ir palengves....vaiku teises jau apislanke ar ne pas tave?

nepamirsk, kad as tave zinau ir zinau zmones, kurie tave zino, tai per daug nesitasyk cia....

kai tiek detaliu apie save cia atskleide tokiam mieste mazam, tikrai nebuvo sunku tave atsekti
Bet kaip tu drabstais putom, vargše, vaikų dar neprimušei iš įsiūčio?😱 Burbanti netąso🤣 Oi, dienos anekdotas🤣
Bet kaip tu išsigandai🤣 Adapte tu, aha, aš jau ateinu tavo tūpos galvos nusukt, gerai dairykis vaikščiodama gatvėm, o ir naktį būk budri, maža ką juk😏
Žiūrėk, juk tai tu gyveni su pijoku konsuliniam sukiužusiam name, ne aš. Tu su pijoku ėdies vaikų akivaizdoj, tavo vaikai peregarą niūchina. Darbo neturi, ištisai forume mirksti, apsileidus, stora boba, niekuo apart sm nesirūpini. Ko tu tokia nervuota, dar neišgėrei vaistukų šiandien? Užsitriggerinai kažko, į skaudamą vietą pataikiau?