Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 18, 20:38)
Karoche i Airija sulindo visishkas dugnas.

Ačiū dievui, kad tavęs čia nėra, tik nesugalvok atvažiuot😱 Užtenka to, kad išsigimėlė karpa atsivilko pašalpas imt
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 18, 20:51)
Ačiū dievui, kad tavęs čia nėra, tik nesugalvok atvažiuot😱 Užtenka to, kad išsigimėlė karpa atsivilko pašalpas imt

Ko man ten vaziuot i ta vargo krasta.
Per vokieciu TV buvo laida... Motina kilus is Airijos. Tai pripasakojo, kad airiai kaip ziurkes visur po Amerikas isemigravo savo laiku nuo baisaus vargo...
Sako dabar ten geriau, bet tik truputi...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 18, 21:10)
Per vokieciu TV buvo laida... Motina kilus is Airijos. Tai pripasakojo, kad airiai kaip ziurkes visur po Amerikas isemigravo savo laiku nuo baisaus vargo...

Tau niekur nėra ir nebus gerai, sielos ubage.
Atsakyti
Grazus papuosalas

https://apod.nasa.go...d/ap210514.html

Tik didokas 50 tukst. sviesmeciu skersmuo ir nutoles 28 milijonus sviesmeciu
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 18, 15:37)
Bet kaip tu drabstais putom, vargše, vaikų dar neprimušei iš įsiūčio?😱 Burbanti netąso🤣  Oi, dienos anekdotas🤣

Bet kaip tu išsigandai🤣 Adapte tu, aha, aš jau ateinu tavo tūpos galvos nusukt, gerai dairykis vaikščiodama gatvėm, o ir naktį būk budri, maža ką juk😏

Žiūrėk, juk tai tu gyveni su pijoku konsuliniam sukiužusiam name, ne aš. Tu su pijoku ėdies vaikų akivaizdoj, tavo vaikai peregarą niūchina. Darbo neturi, ištisai forume mirksti, apsileidus, stora boba, niekuo apart sm nesirūpini. Ko tu tokia nervuota, dar neišgėrei vaistukų šiandien? Užsitriggerinai kažko, į skaudamą vietą pataikiau?

man tai vietoj taves butu labai abydna, kad tokia asociale kaip lutuke mane isdurtu ir taip gerai isdurtu....susimastyciau, tai kurioje vietoje pasaulyje as , kad tokios duches, degrades sugeba mane patrolinti..... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 18, 18:37)
Na pagaliau!! Visos teletabiškos natūros teletabių temoje. Tikekimes ten ir pasiliks.  Mamkose bus ramybė. Pagaliau
Galima jau ir rankas nusiplauti.

bet kaip man juokas is ju ima, bega bega nou musu ir vel sugrista ir vel bega irvel sugrista , kaip niekad nesugebanti sustoti narkomanas biggrin.gif paziuresim kiek truks kol vel atsivilks i kokia "musu"(anot ju) tema biggrin.gif biggrin.gif kaip supratom, kad jau pasislepusios vsiada skaito, idomu, kiek uztruks kad pakomentuotu.... biggrin.gif
bobute nesiskaito, ji nelabai prie teletabiu pritampa, manau visi zinom kodel biggrin.gif
gal as tas zinutes ir padirbau, bet as gi tik igarsinau teletabiu mintis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 18, 21:39)
man tai vietoj taves butu labai abydna, kad tokia asociale kaip lutuke mane isdurtu ir taip gerai isdurtu....susimastyciau, tai kurioje vietoje pasaulyje as , kad tokios duches, degrades sugeba mane patrolinti..... unsure.gif

Vajetau, čia vienintelis tavo gyvenimo pasiekimas🤣 beje, tu tikrai dūchė, degradė, asocialė, gerai, kad ir pati tai supranti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 18, 21:10)

teisingai, bet esmeje, kad Lietuvoje dar blogiau... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 18, 21:31)
Grazus papuosalas

Tik didokas 50 tukst. sviesmeciu skersmuo ir  nutoles 28 milijonus sviesmeciu

labai grazu, gal kada is arti pamatysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 18, 21:42)
bet kaip man juokas is ju ima, bega bega nou musu ir vel sugrista ir vel bega irvel sugrista , kaip niekad nesugebanti sustoti narkomanas  biggrin.gif paziuresim kiek truks kol vel atsivilks i kokia "musu"(anot ju) tema  biggrin.gif  biggrin.gif  kaip supratom, kad jau pasislepusios vsiada skaito, idomu, kiek uztruks kad pakomentuotu.... biggrin.gif
bobute nesiskaito, ji nelabai prie teletabiu pritampa, manau visi zinom kodel  biggrin.gif

"Bėga nuo mūsų"🤣 Oi negaliu🤣 Ant kiek sureikšmini forumą, gryna narkomanė, forumas tau kaip narkotikas. Kas turi priklausomybes narkotikams, lošimams, etc, o tu- forumui. Juk pati pasakojai, kad realybėj neturi su kuo pabendrauti, nelabai prie ko pritampi, manau visi žinom kodėl😁 Nei tavo aplinkoj, nei čia niekas į tave rimtai nežiūri, tu čia tik pajuokos objektas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 18 gegužės 2021 - 20:50
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 18, 20:31)
Grazus papuosalas

Tik didokas 50 tukst. sviesmeciu skersmuo ir  nutoles 28 milijonus sviesmeciu

Pas mane per visus zoomus šitie backgroundai buna biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 18, 20:45)

labai grazu, gal kada is arti pamatysim  biggrin.gif

Mes mastom biškiuką Marso žemės papirkti...anūkams biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 18, 20:42)

Šitos dvi ir pacios uždus, kai negaus dėmesio.
Atsakyti
Oi, kaip pidriuku " globejai" buvo sukile... biggrin.gif . Net SM..
Nereiikia mums juju, Lietuvai , uz kuria kovojom.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 18, 22:05)
Pas mane per visus zoomus šitie  backgroundai buna  biggrin.gif

Mes mastom biškiuką Marso žemės papirkti...anūkams  biggrin.gif
Papildyta:

Šitos dvi ir pacios uždus, kai negaus dėmesio.

Tai, kad tas Marsas niekam nepriklauso biggrin.gif

Grazia minti perskaiciau mes esam save pazystancios visatos...

As ta pati pagalvojau, vadinasi teisybe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 18, 21:15)
Tai, kad tas Marsas niekam nepriklauso  biggrin.gif

Grazia minti perskaiciau mes esam save pazystancios visatos...

As ta pati pagalvojau, vadinasi teisybe  biggrin.gif

Jau kiek laiko Amerikoje based nevalstybine orgqnizacija pardavinejama Marso zeme. Kainos kyla nerealiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 gegužės 2021 - 21:21