QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 18, 15:37)
Bet kaip tu drabstais putom, vargše, vaikų dar neprimušei iš įsiūčio?😱 Burbanti netąso🤣 Oi, dienos anekdotas🤣
Bet kaip tu išsigandai🤣 Adapte tu, aha, aš jau ateinu tavo tūpos galvos nusukt, gerai dairykis vaikščiodama gatvėm, o ir naktį būk budri, maža ką juk😏
Žiūrėk, juk tai tu gyveni su pijoku konsuliniam sukiužusiam name, ne aš. Tu su pijoku ėdies vaikų akivaizdoj, tavo vaikai peregarą niūchina. Darbo neturi, ištisai forume mirksti, apsileidus, stora boba, niekuo apart sm nesirūpini. Ko tu tokia nervuota, dar neišgėrei vaistukų šiandien? Užsitriggerinai kažko, į skaudamą vietą pataikiau?
man tai vietoj taves butu labai abydna, kad tokia asociale kaip lutuke mane isdurtu ir taip gerai isdurtu....susimastyciau, tai kurioje vietoje pasaulyje as , kad tokios duches, degrades sugeba mane patrolinti.....
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 18, 18:37)
Na pagaliau!! Visos teletabiškos natūros teletabių temoje. Tikekimes ten ir pasiliks. Mamkose bus ramybė. Pagaliau
Galima jau ir rankas nusiplauti.
bet kaip man juokas is ju ima, bega bega nou musu ir vel sugrista ir vel bega irvel sugrista , kaip niekad nesugebanti sustoti narkomanas

paziuresim kiek truks kol vel atsivilks i kokia "musu"(anot ju) tema

kaip supratom, kad jau pasislepusios vsiada skaito, idomu, kiek uztruks kad pakomentuotu....
bobute nesiskaito, ji nelabai prie teletabiu pritampa, manau visi zinom kodel
gal as tas zinutes ir padirbau, bet as gi tik igarsinau teletabiu mintis.