Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 06 09, 18:38)
Referendumai turi buti.

Teiginys is oro.

Galima pav. pasakyti kad reikalingas caras arba karalius.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 06 09, 17:38)
<p>Referendumai turi buti. Pvz del dvigubos pilietybes. Jis buvo blogai suorganizuotas, bet, zinoma, jog kaip toks yra reikalingas.
</p><p>Sveicarai balsuoja del to, ar kariuomene turetu pirkti naikintuva. Del mececiu uzdraudimo ir t.t. Nubalsavo, kad uzdraust, beje, tik nzn kuo tai baigesi. 
</p><p>Mano nuomone sveicarijos modelis nei pritaikomas, nei reikalingas. O dar kai LT iniviatyva kelia bestuburis aukstas ir grazus. Ypac po jo apklausu...As jau isivaizduoju referendumu klausimus...
</p>

Vienu zodziu jus cia kelios uz diktatura, kaip suprantu, nes tauta kvaila...na paliekant liaudziai is 2 diktatoriu isrinkti viena... unsure.gif na ir kartais pareiksti nuomone nelabai svarbiais klausimais...

Mane pritrenkia sitoks tautos niekinimas ir kvailinimas, rimtai... unsure.gif
Tik niekaip nesuprantu, ko jum Lukosenka nepatinka? Turetu buti idealus valdymo modelis pagal jusu surpatima... unsure.gif Jis per tiek metu tikra iisigilines i salies probelmas ir ivairiasi infrastrukturas.

Papildyta:
O ko tylit apie Pavilioni visos siknas iraukusios? lotuliukas.gif Tokio glusumo paieksoti reikia...o sieme tokiu dauguma...va tokie veikejai tai tikrai del visko gali nuspresti, anot IsSviesos ...
Jei jau kam reiktu spresti apie esminius dalykus salyje, tai tik visiem plieciam, o ne iskiritnai dunduliam sedintiem seime ar vyriausybeje...
Atsakyti
O dar kai LT iniviatyva kelia bestuburis aukstas ir grazus. Ypac po jo apklausu...As jau isivaizduoju referendumu klausimus...

bestuburis sakai? nu gal tikrai. tiek leidžia ant savęs duotis kelinta diena per visus kanalus. Geriau padarytų kaip piktas stambus kaimynas už sienos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 09, 18:29)
Vienu zodziu jus cia kelios uz diktatura, kaip suprantu, nes tauta kvaila...na paliekant liaudziai is 2 diktatoriu isrinkti viena... unsure.gif na ir kartais pareiksti nuomone nelabai svarbiais klausimais...

Tik niekaip nesuprantu, ko jum Lukosenka nepatinka? Turetu buti idealus valdymo modelis pagal jusu surpatima... unsure.gif Jis per tiek metu tikra iisigilines i salies probelmas ir ivairiasi infrastrukturas.

Papildyta:
O ko tylit apie Pavilioni visos siknas iraukusios? lotuliukas.gif Tokio glusumo paieksoti reikia...o sieme tokiu dauguma...va tokie veikejai tai tikrai del visko gali nuspresti, anot IsSviesos ...
Jei jau kam reiktu spresti apie esminius dalykus salyje, tai tik visiem plieciam, o ne iskiritnai dunduliam sedintiem seime ar vyriausybeje...

tai čia jau senas bajeris su jomis. Tik rėkia apie demokratiją, o realiai visiškai diktatoriškos. Jau vien kas dėjosi valstiečius išrinkus. Sukaitęs šis skyrelis buvo, pastoviai viskas blogai, niekaip nesutiko su tautos nuomone.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 09, 19:29)

Tik niekaip nesuprantu, ko jum Lukosenka nepatinka?

Baltarusiu tautai Lukoshenka buvo kaip tik. Tik va bishi nuseno ir nukvako.

Lietuva issirinko kiek geresnius... Bet tik siek tiek. Va gerai, kad i ES prieme, nes butu cia totali skyles su tavo ttuo narodu.
Kaii ES zlugs taii bus totali zhopa
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 09, 20:03)
bestuburis sakai? nu gal tikrai. tiek leidžia ant savęs duotis kelinta diena per visus kanalus. Geriau padarytų kaip piktas stambus kaimynas už sienos biggrin.gif
Papildyta:

tai čia jau senas bajeris su jomis. Tik rėkia apie demokratiją, o realiai visiškai diktatoriškos. Jau vien kas dėjosi valstiečius išrinkus. Sukaitęs šis skyrelis buvo, pastoviai viskas blogai, niekaip nesutiko su tautos nuomone.

Man tai patinka tokia pozicija- kai šaukiama, kad valdžioj visi vagys, visus išvaikyt reikia, bet kai paliečia kažkokį politiką, kuris jums patinka (pvz Karbauskį), tai tada prasideda- visi jie tokie, kodėl jam negalima biggrin.gif .
Lutuke, Airijoj dar Šveicarijos nepadarei? Gal ten visi įstatymai referendumų keliu priimami? biggrin.gif
Dėl Povilionio, tai jis man niekada nepatiko. Visad kažkoks nusišnekėjimas, o tėvai tokie protingi buvo...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 06 09, 23:02)
Man tai patinka tokia pozicija- kai šaukiama, kad valdžioj visi vagys, visus išvaikyt reikia,

Viskas beprasmiska. Va Lukoshenka cia kishamas. Nusenes zmogus, jam rupii tik nuosavas uzpakalis ir bredovos idejos...

Kas nutiko 1990 metais.
Nugi buvo tokia komunistu partija... Supuvus, beviltiska, bet RUPINOSI ala.
Buvo ir griezciau. Gaude zmones gatvese agentai ir klausinejo kodel ne darbe. kovojo kaip Veryga su alkoholizmu... Tai dar su kuo kovojo... Rupinosi. Gavosi tai zinot kaip.

Dabar faktas - niekas nesirupina. Totali anarchija. Na beveik. Tikrai blogiau nei SSSR tuo atzvilgiu.

Ka turime. Iliuzijos isgaravo ir matome, kad jokia rinka nieko nesutvarkys, mes toliau grimsime ii anarchija, o po jos ateis ir skurdas su laiku...

Isbandyti kunigaiksciai, kompartijos, Smetona, demokratine anarchija... Ir nera jokio sprendimo.
Pamastykit... Mes neturim ateities, ir vienintele viltis yra skesti kuo leciau....
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 09, 19:03)
Papildyta:

geras pastebejimas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 06 09, 22:02)
Man tai patinka tokia pozicija- kai šaukiama, kad valdžioj visi vagys, visus išvaikyt reikia, bet kai paliečia kažkokį politiką, kuris jums patinka (pvz Karbauskį), tai tada prasideda- visi jie tokie, kodėl jam negalima biggrin.gif .

Lutuke, Airijoj dar Šveicarijos nepadarei? Gal ten visi įstatymai referendumų keliu priimami? biggrin.gif
Dėl Povilionio, tai jis man niekada nepatiko. Visad kažkoks nusišnekėjimas, o tėvai tokie protingi buvo...

kas taip sake? bigsmile.gif

Kuriuo pokalbio momentu tau svarbiausi dalykai tapo visais istatymais? bigsmile.gif
O del Airijos, taip referendumai cia vyksta, paskutiniai: del geju santuokos, abortu ivedimo ir skyrybu supaprastinimo.
Visiem atrodo labai logiska ir normalu, del tokiu dalyku skelbti referendumus. O ir siaip airiai gana pilietiski ir bendruomeniski, jei tik kas tuoj susiroganizuoja mitingus, protestus, taip pvz del to dar neivesti mokesciai uz vandeni cia, pries karantina ir t.t.
Papildyta:
<p>Referendumai turi buti. Pvz del dvigubos pilietybes. Jis buvo blogai suorganizuotas, bet, zinoma, jog kaip toks yra reikalingas.

Dar del pilietybes referendumo. Jis nebuvo blogai suorganizuotas, zmones paparsciausiai nenori tokiu privilegiju suteikti savo tautieciam ir tiek, pavydas, nu kaip kazkam kitam bus geriau biggrin.gif . net cia ne karta tai buvo issakyta.
O svarbiausiu sprendimu priemimas referendume, gal but lemtu valdzios nora islavinti zmones, sviesti nuo mazens. Bet kazin ar tai kazkam reikalinga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 birželio 2021 - 13:17
QUOTE(Maja Di @ 2021 06 09, 23:02)
Visad kažkoks nusišnekėjimas, o tėvai tokie protingi buvo...

Jo tėvai buvo mano dėstytojai. Tėtis dėstė logiką, komentuoti negaliu, nes beveik tą patį mokėmės vidurinėje fakultatyviai, tai man tiesiog neįdomu buvo, o mama, deja, buvo mano leksikos dėstytoja, ir tai reiškė 2 semestrus bendravimo po 2 akademines kasdien, įskaitant šeštadienius. Palyginus su kitais dėstytojais, buvo viena prasčiausių, o literatūrinių tekstų analizė su ja buvo totalus košmaras, sugebėjo ilgam "atbridint" nuo tokių autorių, kaip Faulkner, Joice, Ken Kesey, kuriuos analizuodavom. Viršūnė buvo, kai netyčia prasitariau, kad skaitau Ray Bradbury: ji jautė pareigą informuoti mano tėvus, kad jų dukrelė šlamštinę literatūrą skaito.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2021 06 10, 18:36)
Jo tėvai buvo mano dėstytojai. Tėtis dėstė logiką, komentuoti negaliu, nes beveik tą patį mokėmės vidurinėje fakultatyviai, tai man tiesiog neįdomu buvo, o mama, deja, buvo mano leksikos dėstytoja, ir tai reiškė 2 semestrus bendravimo po 2 akademines kasdien, įskaitant šeštadienius. Palyginus su kitais dėstytojais, buvo viena prasčiausių, o literatūrinių tekstų analizė su ja buvo totalus košmaras, sugebėjo ilgam "atbridint" nuo tokių autorių, kaip Faulkner, Joice, Ken Kesey, kuriuos analizuodavom. Viršūnė buvo, kai netyčia prasitariau, kad skaitau Ray Bradbury: ji jautė pareigą informuoti mano tėvus, kad jų dukrelė šlamštinę literatūrą skaito.

Matai kaip, kiek per TV matydavau, atrodė labai įdomūs, ypač mama.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 10, 15:21)

Kuriuo pokalbio momentu tau svarbiausi dalykai tapo visais istatymais?  bigsmile.gif
O del Airijos, taip referendumai cia vyksta, paskutiniai: del geju santuokos, abortu ivedimo ir skyrybu supaprastinimo.

Kuo tau ir tavo artimiesiems svarbus įstatymas, kad gėjai galėtų tuoktis? Kaip tai pakeis tavo ir tavo artimųjų (jei jie ne homoseksualūs) gyvenimą? Dėl abortų įvedimo kas čia per referendumas? Pas jus uždrausti abortai? Va dėl skyrybų supaprastinimo, logiška, tai liečia visus žmones.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 06 10, 20:03)
Kuo tau ir tavo artimiesiems svarbus įstatymas, kad gėjai galėtų tuoktis?

O kodel as negaliu turet dvieju zmonu? Ar triju? Koks kitu reikalas?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 10, 20:08)
O kodel as negaliu turet dvieju zmonu? Ar triju? Koks kitu reikalas?

Dėl manęs tai gali, jei tai bendru sutarimu biggrin.gif , renk protestus, reikalauk keisti įstatymus. Tik kažin ar kas iš moterų norės dalintis vienu vyru biggrin.gif
Atsakyti