QUOTE(Ašaka @ 2021 06 10, 17:36)
Jo tėvai buvo mano dėstytojai. Tėtis dėstė logiką, komentuoti negaliu, nes beveik tą patį mokėmės vidurinėje fakultatyviai, tai man tiesiog neįdomu buvo, o mama, deja, buvo mano leksikos dėstytoja, ir tai reiškė 2 semestrus bendravimo po 2 akademines kasdien, įskaitant šeštadienius. Palyginus su kitais dėstytojais, buvo viena prasčiausių, o literatūrinių tekstų analizė su ja buvo totalus košmaras, sugebėjo ilgam "atbridint" nuo tokių autorių, kaip Faulkner, Joice, Ken Kesey, kuriuos analizuodavom. Viršūnė buvo, kai netyčia prasitariau, kad skaitau Ray Bradbury: ji jautė pareigą informuoti mano tėvus, kad jų dukrelė šlamštinę literatūrą skaito.

studentes tevus?
Tevo per daug negirdejus, na jei logika deste, gal mastyti bent sugebejo, bet mama man tikrai neatrodo is labai issilavinusiu ar ismintingu zmoniu...
Sunaus per daug nebuvau girdejusi, bet tai ka isgirdau tame video, tai baisu klausytis....
Man vietoj jo noretusi kur pasislepti tiek nusisnekejus ir bent jau minimum atsistatydinti..
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 06 10, 19:03)
Kuo tau ir tavo artimiesiems svarbus įstatymas, kad gėjai galėtų tuoktis? Kaip tai pakeis tavo ir tavo artimųjų (jei jie ne homoseksualūs) gyvenimą? Dėl abortų įvedimo kas čia per referendumas? Pas jus uždrausti abortai? Va dėl skyrybų supaprastinimo, logiška, tai liečia visus žmones.
ir vel viska isnaujo pradeda?

na gi jau aptarem, kam kartotis, tu sisakei savo poziuri, as issakiau, jau pamirsai ar kokiu tiklsu tai pradedi vel? Na pasikartosiu, tik ar vel prisiminsi?
Labai paprasta, jei santuoka patvirtinama ir tarp vienos lyties asmenu, tam reikia keisti konstitucija, tam ir reikia referendumo. O kaip lies tai visaip, mokyklose, darzeliuose, vadoveliuose, ivairiuose uzsiemimose jau reiks mineti iavirias seimas ir poras, kaip lygevercias vyro ir moters sajungai, va toki apropoganda ir kisama vaikam, va taip ir lies visus, bent jau tuos kas turi seimas, vaikus....
pvz tokios panasios knygutes gali buti kisamos :
https://nosycrow.com...nqzBVRCM67Iahyk
Laimei airiai dar labai nuosaikus ir per daug nelenda su tuo lytiniu svietimu, kaip vokeiciai ar ispanai...o Lietuvoje manau, tai pirmaus, kaip ir visada visur, kas negera
Taip, Airijoje iki siol abortai buvo draudziami. Dabar leidziami, bet daguma gydytoju juos vis tiek atsisako daryti, formaliai ivede, praktiskai visgi dar sunku pasidaryti, kas mane dziugina. Man liudna, kad zmones taip nubalsavo.
Skyrybu galutiniu iki siol nebuvo, isskiri, bet net po n metu pvz gali pretenduoti i turta buvusio sutuoktinio. O ir issikirti reikejo berods 5 m atskirai pirma pagyventi, na nezinau detaliu, nesidomejau labai, kiek pamenu is ziniu per radija, ka pranesinejo.
beja, referendumai irgi perkami, Jav filantorpai isdidziai rase sumas, kokias isleido, kasd Airijoje butu prastumtas geju santuokos per referenduma.
Kaip pacios pastebejot gerai zmones labai lengvai valdomi

Pagrojo ant sazines, per neapykanta baznyciai, kuri cia labai daug prisidirbusi ir turi. O tu santuoku labai mazai is tikro, bet uz tat ta lgbt propoganda nuolat varoma, jau iki koktumo...visur plazda dabar veliavos geju, homoseksualu dziaugsmo menuo...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 10, 19:08)
O kodel as negaliu turet dvieju zmonu? Ar triju? Koks kitu reikalas?
diskriminacija

musulmonam laikas sukilti, kaip jie diskriminuojami
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 06 10, 19:24)
Dėl manęs tai gali, jei tai bendru sutarimu

, renk protestus, reikalauk keisti įstatymus. Tik kažin ar kas iš moterų norės dalintis vienu vyru
muslumoniu yra, kurios tam pritaria, nejau nezinojai?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 06 10, 20:14)
Lutuke, kaip pakomentuosi savo mylimą "politiką"

. Tikriausiai susidoroti konservatoriai nori
Darbietis M. Puidokas tuo metu apkaltino STT pareigūnus smurtu neva buvo smaugtas, suplėšyti jo drabužiai, iki kraujo sudraskyta jo ranka, atimti asmeniniai daiktai.
https://www.delfi.lt...e.d?id=87433289
Va čia tai klounas.
o kodel as ji tureciau komentuoti

Tu manai normalu taip elgtis su politiku ar siaip bet kokiu zmogumi?
na kazkas tikrai nori susidoroti, matomai per daug sneka, ne ta , ka reikia...siais laikais labai iprasta, ziurek, kaip Paksa gerai sutvarke, kai nepardave Mazeikiu naftos uz eura...
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2021 06 10, 19:37)
Tikiu, mažom dozėm visai gali būti, man jos tiesiog gal buvo per daug:)
Kitas dalykas, tais laikais mano katedroje buvo nemažai puikių dėstytojų, todėl likusius dėstytojus, nori nenori, su jais lygindavome
daug ka sprotingi , kol per tv sneka, kai pabendrauji asmeniskai ar bent fb, pamatai kokie visiskai buki buna tie politikai ar izymybes...