Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Maja Di @ 2021 06 10, 19:39)
Matai kaip, kiek per TV matydavau, atrodė labai įdomūs, ypač mama.

Tikiu, mažom dozėm visai gali būti, man jos tiesiog gal buvo per daug:)

Kitas dalykas, tais laikais mano katedroje buvo nemažai puikių dėstytojų, todėl likusius dėstytojus, nori nenori, su jais lygindavome
Atsakyti
Lutuke, kaip pakomentuosi savo mylimą "politiką" biggrin.gif . Tikriausiai susidoroti konservatoriai nori biggrin.gif
Darbietis M. Puidokas tuo metu apkaltino STT pareigūnus smurtu – neva buvo smaugtas, suplėšyti jo drabužiai, iki kraujo sudraskyta jo ranka, atimti asmeniniai daiktai.
https://www.delfi.lt...e.d?id=87433289
Va čia tai klounas.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2021 06 10, 17:36)
Jo tėvai buvo mano dėstytojai. Tėtis dėstė logiką, komentuoti negaliu, nes beveik tą patį mokėmės vidurinėje fakultatyviai, tai man tiesiog neįdomu buvo, o mama, deja, buvo mano leksikos dėstytoja, ir tai reiškė 2 semestrus bendravimo po 2 akademines kasdien, įskaitant šeštadienius. Palyginus su kitais dėstytojais, buvo viena prasčiausių, o literatūrinių tekstų analizė su ja buvo totalus košmaras, sugebėjo ilgam "atbridint" nuo tokių autorių, kaip Faulkner, Joice, Ken Kesey, kuriuos analizuodavom. Viršūnė buvo, kai netyčia prasitariau, kad skaitau Ray Bradbury: ji jautė pareigą informuoti mano tėvus, kad jų dukrelė šlamštinę literatūrą skaito.

biggrin.gif studentes tevus? lotuliukas.gif

Tevo per daug negirdejus, na jei logika deste, gal mastyti bent sugebejo, bet mama man tikrai neatrodo is labai issilavinusiu ar ismintingu zmoniu...
Sunaus per daug nebuvau girdejusi, bet tai ka isgirdau tame video, tai baisu klausytis....
Man vietoj jo noretusi kur pasislepti tiek nusisnekejus ir bent jau minimum atsistatydinti..

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 06 10, 19:03)
Kuo tau ir tavo artimiesiems svarbus įstatymas, kad gėjai galėtų tuoktis? Kaip tai pakeis tavo ir tavo artimųjų (jei jie ne homoseksualūs) gyvenimą? Dėl abortų įvedimo kas čia per referendumas? Pas jus uždrausti abortai? Va dėl skyrybų supaprastinimo, logiška, tai liečia visus žmones.

ir vel viska isnaujo pradeda? lotuliukas.gif na gi jau aptarem, kam kartotis, tu sisakei savo poziuri, as issakiau, jau pamirsai ar kokiu tiklsu tai pradedi vel? Na pasikartosiu, tik ar vel prisiminsi?
Labai paprasta, jei santuoka patvirtinama ir tarp vienos lyties asmenu, tam reikia keisti konstitucija, tam ir reikia referendumo. O kaip lies tai visaip, mokyklose, darzeliuose, vadoveliuose, ivairiuose uzsiemimose jau reiks mineti iavirias seimas ir poras, kaip lygevercias vyro ir moters sajungai, va toki apropoganda ir kisama vaikam, va taip ir lies visus, bent jau tuos kas turi seimas, vaikus....
pvz tokios panasios knygutes gali buti kisamos : unsure.gif

https://nosycrow.com...nqzBVRCM67Iahyk

Laimei airiai dar labai nuosaikus ir per daug nelenda su tuo lytiniu svietimu, kaip vokeiciai ar ispanai...o Lietuvoje manau, tai pirmaus, kaip ir visada visur, kas negera biggrin.gif

Taip, Airijoje iki siol abortai buvo draudziami. Dabar leidziami, bet daguma gydytoju juos vis tiek atsisako daryti, formaliai ivede, praktiskai visgi dar sunku pasidaryti, kas mane dziugina. Man liudna, kad zmones taip nubalsavo.

Skyrybu galutiniu iki siol nebuvo, isskiri, bet net po n metu pvz gali pretenduoti i turta buvusio sutuoktinio. O ir issikirti reikejo berods 5 m atskirai pirma pagyventi, na nezinau detaliu, nesidomejau labai, kiek pamenu is ziniu per radija, ka pranesinejo.

beja, referendumai irgi perkami, Jav filantorpai isdidziai rase sumas, kokias isleido, kasd Airijoje butu prastumtas geju santuokos per referenduma.
Kaip pacios pastebejot gerai zmones labai lengvai valdomi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pagrojo ant sazines, per neapykanta baznyciai, kuri cia labai daug prisidirbusi ir turi. O tu santuoku labai mazai is tikro, bet uz tat ta lgbt propoganda nuolat varoma, jau iki koktumo...visur plazda dabar veliavos geju, homoseksualu dziaugsmo menuo...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 10, 19:08)
O kodel as negaliu turet dvieju zmonu? Ar triju? Koks kitu reikalas?

diskriminacija smile.gif
musulmonam laikas sukilti, kaip jie diskriminuojami
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 06 10, 19:24)
Dėl manęs tai gali, jei tai bendru sutarimu biggrin.gif , renk protestus, reikalauk keisti įstatymus. Tik kažin ar kas iš moterų norės dalintis vienu vyru biggrin.gif

muslumoniu yra, kurios tam pritaria, nejau nezinojai?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 06 10, 20:14)
Lutuke, kaip pakomentuosi savo mylimą "politiką" biggrin.gif . Tikriausiai susidoroti konservatoriai nori biggrin.gif
Darbietis M. Puidokas tuo metu apkaltino STT pareigūnus smurtu – neva buvo smaugtas, suplėšyti jo drabužiai, iki kraujo sudraskyta jo ranka, atimti asmeniniai daiktai.
https://www.delfi.lt...e.d?id=87433289
Va čia tai klounas.

o kodel as ji tureciau komentuoti blink.gif Tu manai normalu taip elgtis su politiku ar siaip bet kokiu zmogumi?
na kazkas tikrai nori susidoroti, matomai per daug sneka, ne ta , ka reikia...siais laikais labai iprasta, ziurek, kaip Paksa gerai sutvarke, kai nepardave Mazeikiu naftos uz eura...
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2021 06 10, 19:37)
Tikiu, mažom dozėm visai gali būti, man jos tiesiog gal buvo per daug:)

Kitas dalykas, tais laikais mano katedroje buvo nemažai puikių dėstytojų, todėl likusius dėstytojus, nori nenori, su jais lygindavome

daug ka sprotingi , kol per tv sneka, kai pabendrauji asmeniskai ar bent fb, pamatai kokie visiskai buki buna tie politikai ar izymybes...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 06 10, 20:24)
Dėl manęs tai gali, jei tai bendru sutarimu biggrin.gif , renk protestus, reikalauk keisti įstatymus. Tik kažin ar kas iš moterų norės dalintis vienu vyru biggrin.gif

Kazkada labai senai skaiciau diskusija moteru gyvenanciu su vienu vyru su tomis kurios gyvena su vienu.

Tai anos sako, kad jei moteris viena - tai labai sunku, o kei keelios moteerys tai viena kitos vaikus paziuri. Daug lengviau gyventi.

Cia apie haremus nuomone susiformavo is sovietinio filmo "Karstoji dykumos saule" kur rusu muzikas sedi ant peciaus, o tuntas bobu apie shokineja.
Deja kiek teeko skaityti ir matyt realias seimas kur vienas vyras tai ten jis vargo pele kuri sukasi, kaip itikti visoms
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 10, 22:04)
o kodel as ji tureciau komentuoti  blink.gif Tu manai normalu taip elgtis su politiku ar siaip bet kokiu zmogumi?
na kazkas tikrai nori susidoroti, matomai per daug sneka, ne ta , ka reikia...siais laikais labai iprasta, ziurek, kaip Paksa gerai sutvarke, kai nepardave Mazeikiu naftos uz eura...

Kaip ir sakiau, būtų koks konservatorius ar liberalas, šauktum, kad vagis, o su klounais (gražuliai, puidokai ir pan) tai susidorojimas biggrin.gif
Idomucia, kažin ar atrastum LT norinčių su dviem žmonom gyventi- lietuviams ir vienos per akis. Nepavyks tau įstatymo prastumti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 06 10, 23:31)

Idomucia, kažin ar atrastum LT norinčių su dviem žmonom gyventi- lietuviams ir vienos per akis. Nepavyks tau įstatymo prastumti ax.gif

Daug vyru turi meiluzes, neretai zmonos zino ir toleruoja. Cia butu kaip ir iteisinimas to kas jau yra.

Zinojau viena, tai turejo 4 moteris, kiekvienai buvo padares vaika ir vaiksciojo per visas. Tiesa viena susirado kita vyra, tai ten iskilo konfliktas - atejes pas juos bande aiskinti teises, tik nuo to vyro gavo i liuli.
Na tai liko tik trys.

Yra norinciu tureti daug tik va iteisinti kad ir viena problemos pas lietuvius
Atsakyti
Gerai anglu valdzia daro, ad riboja anglu turizma. Tai anglams pavojinga sveikatai

"Brit, 31, 'critical' after Spain balcony jump during 'booze and laughing gas binge'

The unnamed British tourist was attempting to reach the swimming pool below but missed and crashed to the ground in San Pedro de Alcantara near Marbella"
https://www.mirror.c...-spain-24293867
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 10, 23:48)
Daug vyru turi meiluzes, neretai zmonos zino ir toleruoja. Cia butu kaip ir iteisinimas to kas jau yra.

Bet kažin ar jie norėtų tai įteisinti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 06 10, 22:31)
Kaip ir sakiau, būtų koks konservatorius ar liberalas, šauktum, kad vagis, o su klounais (gražuliai, puidokai ir pan) tai susidorojimas biggrin.gif

prie ko cia vagis is vis? kada as ka kaltinau sitaip kvailai? su kuo is konservatoriu sitaip elgesi pareigunai, primink? hmm.gif As kaip yra taip ri sakau, neprikuriu fantazij, jei zmogus patyre smurta, tai patyre, jei voge tai voge, nelabai suprantu,ka cia nori pasakyti...

ir gyvena ir ne vienas... zmona ir meiluze , ar buvusi zmona, esama zmona ir t.t. pvz biggrin.gif Na atitinkamai kiek geju norinciu tuoktis, tiek rimtai rasi ir musulmonu arba siaip daug patystes uzsimaniusiu svingeriu gal kokiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 06 10, 23:36)
Bet kažin ar jie norėtų tai įteisinti biggrin.gif .

Uk jau pripazytsa ateis ir iki kitu saliu...butu keista, jei gejam leistu tuoktis, o poligamijos neleistu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 birželio 2021 - 00:04
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 10, 22:04)
1. biggrin.gif studentes tevus? lotuliukas.gif

2. Tevo per daug negirdejus, na jei logika deste, gal mastyti bent sugebejo, bet mama man tikrai neatrodo is labai issilavinusiu ar ismintingu zmoniu...
3. Sunaus per daug nebuvau girdejusi, bet tai ka isgirdau tame video, tai baisu klausytis....
Man vietoj jo noretusi kur pasislepti tiek nusisnekejus ir bent jau minimum atsistatydinti..

Numeracija mano:
1. Nieko keisto, jei tie tėvai - kolegos
2. Išvadinti n-tos kartos inteligentę, intelektualę, profesorę neišsilavinusia net Jums, sakyčiau, drąsu. Taip, ganėtinai vienaplanė, nuspėjama ir dėl to nuobodoka, bet jokiu būdu nekvaila ar neišsilavinusi.
3. Sūnus man vienas iš tų retų pavyzdžių (greta V. Čarneckio prieškario Italijoje ir O. Balakausko po nepriklausomybės atkūrimo Prancūzijoje), įrodančių, kad ir mažos šalies ambasadorius savo šaliai gali padaryti daug, jei yra įdomi asmenybė.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 06 09, 22:02)
Man tai patinka tokia pozicija- kai šaukiama, kad valdžioj visi vagys, visus išvaikyt reikia, bet kai paliečia kažkokį politiką, kuris jums patinka (pvz Karbauskį), tai tada prasideda- visi jie tokie, kodėl jam negalima biggrin.gif .

tai tame ir esmė, kad pavieniai kaip tik visai nieko būna, o ant jų daugiausiai duodamasi. Prikimbama prie kokios frazės ar pan., o nematoma aukščiausio lygio korupcijos.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 11, 02:00)
prie ko cia vagis is vis? kada as ka kaltinau sitaip kvailai? su kuo is konservatoriu sitaip elgesi pareigunai, primink?  hmm.gif As kaip yra taip ri sakau, neprikuriu fantazij, jei zmogus patyre smurta, tai patyre, jei voge tai voge, nelabai suprantu,ka cia nori pasakyti...

ir gyvena ir ne vienas... zmona ir meiluze , ar buvusi zmona, esama zmona ir t.t. pvz  biggrin.gif Na atitinkamai kiek geju norinciu tuoktis, tiek rimtai rasi ir musulmonu arba siaip daug patystes uzsimaniusiu svingeriu gal kokiu  mirksiukas.gif
Papildyta:

Uk jau pripazytsa ateis ir iki kitu saliu...butu keista, jei gejam leistu tuoktis, o poligamijos neleistu..

Rimtas žmogus (puidokas artistas iš sudegusio teatro) nesiplėšys kai STT pareigūnai pareikalaus telefono biggrin.gif . Draskytis prieš teisėsaugą, mol juos skriaudžia, tą jie tik ir sugeba, kad pritrauktų bukučų elektoratą (tiek Gražulis, tiek Niaringa, tiek Puidokas).
Lai leidžia, jei vyras žmoną ir 3 meilužes turi ir jiems visiems tas tinka, tai koks skirtumas, įteisinta ar ne biggrin.gif .
Atsakyti