Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

https://www.delfi.lt...a.d?id=87437235
Aš nesuprantu iš kur tas noras kažą ant viršaus uždažyt. Nori trispalvės, juodos ar raudonos- ar nėra daugiau sienų ar suoliukų? Kodėl būtinai ant viršaus lipti?
Papildyta:
„Jie bus pristatomi į užkardas, gal jau yra pristatyti ir toliau tie patys veiksmai, kaip yra įprasta: jų izoliacija, testo laukimas ir gabenimas, greičiausiai, į Užsieniečių registracijos centrą arba į Pasieniečių mokyklos bendrabutį“, – teigė VSAT atstovas.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...u.d?id=87437157

Aš nesuprantu, kodėl jų pro ten pat iš kur atvyko, nepalydi atgal pas batiušką.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 06 11, 10:24)
„Jie bus pristatomi į užkardas, gal jau yra pristatyti ir toliau tie patys veiksmai, kaip yra įprasta: jų izoliacija, testo laukimas ir gabenimas, greičiausiai, į Užsieniečių registracijos centrą arba į Pasieniečių mokyklos bendrabutį“, – teigė VSAT atstovas.

nu kur tau. Taigi gelbėja vargšus nuo diktatoriaus. Savų žmonių negelbėjo, nepadėjo persikvalifikuoti, nepadėjo per bedarbystės laikus už orią algą įsidarbinti kažkur, privertė emigruoti, bankrutuoti ar pan., bet užtat karštligiškai remia slavus: baltarusius, ukrainiečius. Jiems šiltesnis kampas ir kąsnis atsiranda, kad net sėdėdami pas mus į Graikijas skraido rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2021 06 11, 07:48)
Numeracija mano:
1. Nieko keisto, jei tie tėvai - kolegos
2. Išvadinti n-tos kartos inteligentę, intelektualę, profesorę neišsilavinusia net Jums, sakyčiau, drąsu. Taip, ganėtinai vienaplanė, nuspėjama ir dėl to nuobodoka, bet jokiu būdu nekvaila ar neišsilavinusi.
3. Sūnus man vienas iš tų retų pavyzdžių (greta V. Čarneckio prieškario Italijoje ir O. Balakausko po nepriklausomybės atkūrimo Prancūzijoje), įrodančių, kad ir mažos šalies ambasadorius savo šaliai gali padaryti daug, jei yra įdomi asmenybė.

Na man vis tiek keista, man nesuprantama, kaip kiti zmones sitaip kisasi i suaugusiu zmoniu gyvenima, suprasciau jei taibutu nepilnametis zmogus dar kazkiek, bet vis tiek ne iki tokio lygio, kad kistis, kokias knygas skaito, nebent ten butu koks siaubo, smurto romanas...

As sakau, kokia ji atrodo man, o ne kiek diplomu turi, tipo turetu atrodyti geriau, kad turi laipsnius mokslinius? bigsmile.gif As ir nesakiau, kad kvaila, sakiau neismintinga, gal net buka sakyciau, is to ka ir kaip sneka, asmeniskai nepazystu. Gauti tuos diplomus, profesuras, tikrai nera taip sunku, turint vidutini intelekta, ypac, kaip turi tam salygas, kai tevai toje sferoje sukasi, Zinoti gerai viena sfera joje atlikti kelis tyrimus, tikrai nera sudetinga...O va tapti ismintingu, placiai mastanciu, issaugoti vertybes, tai jau ne kiekvienam iseina, kaip matau...ir tam tikrai nebutini kokie laipsniai , nei diplomai.

Kaip ir sakiau, apie ji zinau labai mazai, bet tas video atskleide labai daug...ji pasirodo sukure tam tikros politines grupes, Klausiau ir nezinau ar labiau juokas eme is jo susireiksminimo, pasiputimo, ar labiau liudna buvo ....
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 06 11, 09:52)
Rimtas žmogus (puidokas artistas iš sudegusio teatro) nesiplėšys kai STT pareigūnai pareikalaus telefono biggrin.gif . Draskytis prieš teisėsaugą, mol juos skriaudžia, tą jie tik ir  sugeba, kad pritrauktų bukučų elektoratą (tiek Gražulis, tiek Niaringa, tiek Puidokas).
Lai leidžia, jei vyras žmoną ir 3 meilužes turi ir jiems visiems tas tinka, tai koks skirtumas, įteisinta ar ne biggrin.gif .

O tu ten dalyvavai ir matei, kaip kas buvo? bigsmile.gif
Sakai, jei kas prievartauja, nusiramink ir pajausk malonuma? unsure.gif

Nemanai, kad neteiseti STT pareigunu veiksmai turi buti baudziami, o ne jiem paklustama?
Jei nebutu zmoniu, kurie priesinasi neteisybei, neteisetumui, gyventume kaip S Korejoje.
Puidokas zinomas zmogus, seimo narys, ir jis tik parode iki kokio naglumo ir virsyjimo savo igaliojimu prieina pareigunai. Ka gali tada eilinis zmogus, nuolat paklusti, kaip tu paklusti nuolat ir net nebandyti kovoti uz savo teises?
Kodel nesiulai gejam paklusti esamai tvarkai ir nesispardyti, nustoti reikalauti?

Kaip manai, kam is vis reikalingos normos visuomeneje, istatymai, kam ta santuoka tada is vis?

ir galima suzinoti, koks seimo narys isrinktas ne bukuciu? kuris cia taip jau nusiplene Lietuvai? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 06 11, 10:24)
https://www.delfi.lt...a.d?id=87437235
Aš nesuprantu iš kur tas noras kažą ant viršaus uždažyt. Nori trispalvės, juodos ar raudonos- ar nėra daugiau sienų ar suoliukų? Kodėl būtinai ant viršaus lipti?
Papildyta:

Tikrai is kur tas noras niekinti valstybes veliava. as nepatriote, bet negaleciau paniekinti jokiso salie sveliavos, zinant kiek zmoniu uz tai gyvybes paaukojo...
Ar trispalves apdazymas nera jos isniekinimas? ar uz tai nera baudziama?
Kas auksciau valstybeje valstybine veliava ar geju veliava?

Todel, kad paskelbe Baltarusija baisia valstybe ir dabar privalo priimti politinius pagelius, toks pasaulinis susitarimas tarp vakaru valstybiu...Tipo ne to norejai? Ne to troksta nebukuciu isrinkta valdzia? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 birželio 2021 - 11:12
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 11, 13:07)

O tu ten dalyvavai ir matei, kaip kas buvo? bigsmile.gif
Sakai, jei kas prievartauja, nusiramink ir pajausk malonuma?  unsure.gif

Nemanai, kad neteiseti STT pareigunu veiksmai turi buti baudziami, o ne jiem paklustama?

Papildyta:
Ar trispalves apdazymas nera jos isniekinimas? ar uz tai nera baudziama?
Kas auksciau valstybeje valstybine veliava ar geju veliava?

Tai kam tada tas STT, jei stovės ir žiūrės. Nepaklūsta teisėtiems reikalavimams, tai imasi priemonių-kame problema? Oi tai nuskriaudė vakgšelį, reikėjo atiduoti telefoną kaip buvo paprašyta ir niekas jo nebūtų lietęs. O kaip įrodyti jo kaltę be įkalčių?
Ale geras tas tavo Puidokas, jis gi sakė: "Visą laiką esu už tai, kad būtų griežtinama priklausomybes Lietuvoje sukelianti veikla. Ar tai būtų azartiniai lošimai, ar, sakykime, tas pats narkotikų dekriminalizacijos projektas. Aš visą laiką esu toje pusėje, kad būtų sugriežtinta, kad būtų žiūrima kompleksiškai. Aš dirbu ir Priklausomybių komisijoje ir matau problemas". Tačiau Loterijų ir lošimų mokesčio įstatymo pateikimo stadijoje Puidokas balsavo PRIEŠ biggrin.gif .

Kas tau uždažė trispalvę? Kada trispalvė buvo perdažyta? Jei ji buvo pirma nudažyta, ar kas kada perdažė? Bet jei ta trispalvė arnt vaivorykštės buvo uždažyta, tai buvo grąžinimas į pirminę būseną. Negi nėra laisvų sienų trispalvės spalvomis dažyti, ar būtina perdažynėti vaivorykštę?

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 11, 13:07)

Todel, kad paskelbe Baltarusija baisia valstybe ir dabar privalo priimti politinius pagelius, toks pasaulinis susitarimas tarp vakaru valstybiu...Tipo ne to norejai? Ne to troksta nebukuciu isrinkta valdzia?  bigsmile.gif

Tai kad ten daugumoj Irako piliečiai. Lukašenka kersyja, ne be Baltarusios institucijų pagalbos jie permetami į Lietuvą.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 06 11, 12:23)
Tai kam tada tas STT, jei stovės ir žiūrės. Nepaklūsta teisėtiems reikalavimams, tai imasi priemonių-kame problema? Oi tai nuskriaudė vakgšelį, reikėjo atiduoti telefoną kaip buvo paprašyta ir niekas jo nebūtų lietęs. O kaip įrodyti jo kaltę be įkalčių?
Ale geras tas tavo Puidokas, jis gi sakė: "Visą laiką esu už tai, kad būtų griežtinama priklausomybes Lietuvoje sukelianti veikla. Ar tai būtų azartiniai lošimai, ar, sakykime, tas pats narkotikų dekriminalizacijos projektas. Aš visą laiką esu toje pusėje, kad būtų sugriežtinta, kad būtų žiūrima kompleksiškai. Aš dirbu ir Priklausomybių komisijoje ir matau problemas". Tačiau Loterijų ir lošimų mokesčio įstatymo pateikimo stadijoje Puidokas balsavo PRIEŠ biggrin.gif .

Kas tau uždažė trispalvę? Kada trispalvė buvo perdažyta? Jei ji buvo pirma nudažyta, ar kas kada perdažė? Bet jei ta trispalvė arnt vaivorykštės buvo uždažyta, tai buvo grąžinimas į pirminę būseną. Negi nėra laisvų sienų trispalvės spalvomis dažyti, ar būtina perdažynėti vaivorykštę?

Na pirmiausia turi buti pagristi ju veiksmai, jie negali siaip savivaliauti, kam sugalvoje atimineti telefonus biggrin.gif Jei veiksmai pagristi ir teiseti, zinoma reikia paklusti, o siaip ne, nereikia.
Seimo narys turi teisine nelieciamybe, ne taip kaip eilinis zmogus.
Turi buti pirmiausia suformuluoti kaltinimai, kad juos irodyti, o kuom ji kaltina?

is kur zinai, kad pries balsavo?

del dazymo tos sienos, kodel gejai savo veliava ispaise per vsia siena? taip iseina, bet koks kitas piensinys butu jau ant tos veliavos. Mantai labai panasu i lgbt veikla, jie tiek nori isbujoti, ka dkitiem jauvietos neliktu sali aju gyventi, taip, kaip jie nori, atsikria nuo lgbt propogandos.
Ir kaip bebutu tu dedi ant veinos lentynos trispalve ir geju veliava, ar tikrai jos tolygios? ar galima trispalve uzpaisyti grazinant kazka, kas visiskai ne to lygio simbolis?
Gal geriau is vis toje vietoje siena nudazytu baltai ir uzdraustu bet kam ten paisyti?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 06 11, 12:28)
Tai kad ten daugumoj Irako piliečiai. Lukašenka kersyja, ne be Baltarusios institucijų pagalbos jie permetami į Lietuvą.

Tai ta ir sakau pirma vakaru valstybe pasieke pabegeliai privalo gauti prieglosti.
Papildyta:
deja, va kaip buna

Man Who Got AstraZeneca Vaccine Dies of Covid in Seychelles

https://www.bloomber...s-in-seychelles
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 06 11, 13:28)
Tai kam tada tas STT, jei stovės ir žiūrės. Nepaklūsta teisėtiems reikalavimams, tai imasi priemonių-

Bukaprotciu valstybeje net savoku niekas nesupranta.
Ka reiskia teiseti reikalavimai? Is kur ta galima zinot? Visi reikalavimai,, kaip Lukoshenkos OMONO?

Teiseta situacija yra nelieciamybe. jei ji nepanaikinta, tai visi smogiku veiksmai yra aiskiai neteiseti.
O smogikams ipompavo, kad viskas ka jie daro yra teiseta, net jei lieptu birka laizyti - tai tur but teseta, jei preigunai paprasytu. Reiktu vykdyti ko gero? Matot kokie akivaizdus priestaravimai palikti

Tiesiog beprasmiska teise ir istatymai kurie savo esme nesiskiria nuo Lukoshenkos. Omonas tai teise, o kas jiem pasitaiko po ranka tai nusikalteliai.

Dabar mes net nezinom kas ten ivyko, nes niekas nezino, ka reiskia tos tuscios savokos "nelieciamybe" ar "teiseti reikalavimai".
Tokie terminai turetu buti aiskiai apibrezti, kada paraigunams reikia paklusti, o kad jiems pasipriesinti visomis priemonemis. Tai turi buti labai aiskiai nustatyta.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 11, 16:58)
Bukaprotciu valstybeje net savoku niekas nesupranta.
Ka reiskia teiseti reikalavimai? Is kur ta galima zinot? Visi reikalavimai,, kaip Lukoshenkos OMONO?

Teiseta situacija yra nelieciamybe. jei ji nepanaikinta, tai visi smogiku veiksmai yra aiskiai neteiseti.
O smogikams ipompavo, kad viskas ka jie daro yra teiseta, net jei lieptu birka laizyti - tai tur but teseta, jei preigunai paprasytu. Reiktu vykdyti ko gero? Matot kokie akivaizdus priestaravimai palikti

Tiesiog beprasmiska teise ir istatymai kurie savo esme nesiskiria nuo Lukoshenkos. Omonas tai teise, o kas jiem pasitaiko po ranka tai nusikalteliai.

Dabar mes net nezinom kas ten ivyko, nes niekas nezino, ka reiskia tos tuscios savokos "nelieciamybe" ar "teiseti reikalavimai".
Tokie terminai turetu buti aiskiai apibrezti, kada paraigunams reikia paklusti, o kad jiems pasipriesinti visomis priemonemis. Tai turi buti labai aiskiai nustatyta.

taip turejo viskas buti filmuojama...
tame ir esme, kad teismo isduodatas orderis buvo tik kabineto kratai, kam neikas ir nesipriesino. Ji pasikveite i kabineta ir tariamai igavo teise atimti jo asmeninius daiktus ir ji fiziskai sulaikyti? Maja di sako, reikejo sutikti ir nesipriesinti... unsure.gif bet, tada jis negaletu eiti i teisma, su pareiskimu, kad pries ji buvo panaudota jega, sakytu, tu gi mums pats viska atidavei, mes nei nevertem biggrin.gif

kai baigiasi galioti teise, zmogaus teises, kai sitaip galima susidoroti su politiniais priesininkais ir pradeda viespatauti pareigunai, tai vadinama diktatura berots....bet kaip sako kai kurie valstybes perversmas ivyko, nuvertus Paksa, o dabar jau seniai viespatauja sitie konservatoriniai liberalai, kurie gauna isakymus... unsure.gif

o kuo toliau tuo baisesnes idejos gimsta pas valdziazmogius....na leido zmones pasedeti ant sprando, tai dabar ten ir sedes ir ilgai...

kaip jum idejos, nuo vaiku testavimu iki ikisimo alarmo signalu i vaikus, kad jie izuoliuotu butu visiskai, man tai kazkas kaip is siaubo kinu...o tokios mameles vel sakys, ai nu tai kas cia tokio, gi nei neskaudes.... unsure.gif
"I spoke with our heads of technology in order to find measures Israel is good at, such as sensors. For instance, every person, every kid – I want it on kids first – would have a sensor that would sound an alarm when you get too close, like the ones on cars," the prime minister said.

https://www.jpost.co...q5NxbB0xC7bUSNk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 birželio 2021 - 17:04
Idomucia, pagal tave ir policija nereikalinga? Geriausia anarchija, kas ką nori tas tą daro, atidarom kalėjimus, ten gi visi nekalti sėdi... režimo aukos.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 06 11, 18:04)
Idomucia, pagal tave ir policija nereikalinga? Geriausia anarchija, kas ką nori tas tą daro, atidarom kalėjimus, ten gi visi nekalti sėdi... režimo aukos.... biggrin.gif

jis gi visai ne ta sake unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 11, 13:37)

is kur zinai, kad pries balsavo?

https://www.lrt.lt/n...paudima-is-ltok
Atsakyti
Puidokas dar kartą vakar pademonstravo tradicinių šeimų gynėjo tikrąjį veidą. Kaip ir visi macho, kurie ramiai balsuos ir už tai, kad vaikus būtų galima mušti, ir saugos tradicijas padaužyti savo žmoną, jis vakar dar kartą pademonstravo korumpuoto bailio veidą (labai tikiuosi, kad Puidokas dabar mane paduos į teismą už šmeižtą. Kartoju, Puidokai, esi korumpuotas vagis ir melagis, beje, jau teismo už melus baustas. Aūūū, laukiu kvietimo į teismą, bus įdomu žiūrėti, kaip vartysiesi meluose).“

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...u.d?id=87442833

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 06 11, 21:15)
Puidokas dar kartą vakar pademonstravo tradicinių šeimų gynėjo tikrąjį veidą. Kaip ir visi macho, kurie ramiai balsuos ir už tai, kad vaikus būtų galima mušti, ir saugos tradicijas padaužyti savo žmoną, jis vakar dar kartą pademonstravo korumpuoto bailio veidą (labai tikiuosi, kad Puidokas dabar mane paduos į teismą už šmeižtą. Kartoju, Puidokai, esi korumpuotas vagis ir melagis, beje, jau teismo už melus baustas. Aūūū, laukiu kvietimo į teismą, bus įdomu žiūrėti, kaip vartysiesi meluose).“

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...u.d?id=87442833

4u.gif

visaip kaip tradicinis. Supuvęs vos spėjęs suaugti.
Atsakyti