na va ilgai laukti nereikejo...ziauru. Paskui sako , ko tie tradiciniai piktinasi, keikiasi, o ka gali pasakyti apie tai?
Pro-Transgender Book, Recommended to Teens, Normalizes Sex Acts with 6-Year-Old Children
https://rightedition...r-old-children/
QUOTE(lutuke123 @ 2021 07 06, 12:48)
na va ilgai laukti nereikejo...ziauru. Paskui sako , ko tie tradiciniai piktinasi, keikiasi, o ka gali pasakyti apie tai?
Pro-Transgender Book, Recommended to Teens, Normalizes Sex Acts with 6-Year-Old Children
Esu sakius pries pora metu 'palaukit, tuoj ir pedofiliją iteisins'.
Cia kas tokie pradejo tai prakišinėti? Transgenderiai? Užmušt tokius maža. Ir tuos azijoje gyvenancius, kurie zenyjasi su vaikais. Isvis pedofilus reikia utilizuoti. Visus.
QUOTE(lutuke123 @ 2021 07 06, 14:19)
Ko tai nematau dziugavimo del pabegeliu is patriociu, gi taip norejo ju.... lauke, kai ten su tuo Lietuvoje tilpsime visi, vaziuokit lauk visi nepatriotai ir t.t.?

vis dar susitvarko, ir aš vis dar jiems duočiau šansą, o Tau jau nebe. Nes esi tokia pati, tik veidmainiauji sau. Net lyžteltum Lukašenkai, nesvarbu, kad savo tautą žudo ir lietuvius grobia.
QUOTE(mjforever @ 2021 07 06, 12:53)
vis dar susitvarko, ir aš vis dar jiems duočiau šansą, o Tau jau nebe. Nes esi tokia pati, tik veidmainiauji sau. Net lyžteltum Lukašenkai, nesvarbu, kad savo tautą žudo ir lietuvius grobia.

QUOTE(mjforever @ 2021 07 06, 14:53)
Aš tai ne, man ta pabėgėlių problema baisiau nei korona. Jokie ten jie ne nuo karo bėgantys, lekia ant svetimo gero kaip kažkada ubuntės išlėkė į airijas. Mano valia būtų- apgyvendinčiau tokiom sąlygom ir valgyti tik košę duočiau, kad perduotų tėvynainiams, jog nėra čia rojus pašalpiniams.
Su švente visas

kokius lietuvius grobia? kažką praleidau? "protasevičius" jau lietuviu padarytas?

QUOTE(Maja Di @ 2021 07 06, 13:01)
Aš tai ne, man ta pabėgėlių problema baisiau nei korona. Jokie ten jie ne nuo karo bėgantys, lekia ant svetimo gero kaip kažkada ubuntės išlėkė į airijas. Mano valia būtų- apgyvendinčiau tokiom sąlygom ir valgyti tik košę duočiau, kad perduotų tėvynainiams, jog nėra čia rojus pašalpiniams.
Tu nezinai tikros istorijos del ko lutuke isvaziavo is Lietuvos? Man rodos zinai, tik kadangi esi šliužas, tai apkalbi ją
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 06, 13:50)
Esu sakius pries pora metu 'palaukit, tuoj ir pedofiliją iteisins'.
Cia kas tokie pradejo tai prakišinėti? Transgenderiai? Užmušt tokius maža. Ir tuos azijoje gyvenancius, kurie zenyjasi su vaikais. Isvis pedofilus reikia utilizuoti. Visus.
LGBT prakisineja kas daugiau, prisidengia transgenderiais.
bent jau nukastruoti tai tikrai...
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2021 07 06, 13:53)
Tai jau ne tariama nuosaka snekek

O jum linkiu ir toliau rupintis visu kitu saliu gyventojais, iskyrus Lietuvos.

QUOTE(lutuke123 @ 2021 07 06, 13:08)
LGBT prakisineja kas daugiau, prisidengia transgenderiais.
Na.. tai ka sios temos gerklės

QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 06, 14:11)
"nepamatys"

QUOTE(Maja Di @ 2021 07 06, 15:01)
Su švente visas

Su švente visas

tai LT gi "sensta"

Problemos tik ateina, nes mastai bus didesni. Bus jų nemažai. Bet man visai dėl jų nebaisu. Man tai baisesnės lutukės, ji neapykantos net nesulaiko, taip tik ir laukia LT prakalt kokiam mačo su granata.
Su švente

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 07 06, 15:01)
praleidai. Juk ne tu lėktuve, pilnam lietuvių, buvai, kurį grasino naikintuvais numušti, jei nenutupdys Minske. Tai atviras grobimas, mano požiūriu.
QUOTE(mjforever @ 2021 07 06, 14:21)
praleidai. Juk ne tu lėktuve, pilnam lietuvių, buvai, kurį grasino naikintuvais numušti, jei nenutupdys Minske. Tai atviras grobimas, mano požiūriu.
nu bet paleido, tai sakyk iki galo viską. Taip, jiems baisu buvo ir visa kita, bet ne jie juk reikalingi buvo