Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 06, 12:44)
As esu employee, ne self-employed,  ne freelancer.
Viena karta , tiesa, buvo perskaiciave per daug mokesciu, patys atsiuntė čekį. O patikrinti tai lengviau , nei lengva - gov.uk

As irgi buvau employee, bet metu pabaigoje siusdavau tax return ir dazniausia grazindavo koki simta ar kelis.
Praeitus metus dirbau nepilnai tai priklauso jau kur kas daugiau. Uk finansiniai metai baigiasi balandi o ne metu pabaigoje...
Tai as isvykau metu pabaigoje,,,
Papildyta:
Anglijoje suranda pasislepusiu nuo viruso teletabiu - kovid idijotu:

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 06, 13:21)
kovid idijotu:

nuotrauką išmok įkelt normaliai, kad peržiūrėt būtų galima, teletabi
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 07 06, 13:54)
nuotrauką išmok įkelt normaliai, kad peržiūrėt būtų galima, teletabi

Tai kad cia neleidzia nieko ikelinet, tik linkus ir tai su aprobojimais.

SM pilna problemu.
Aisku reeiktu man ta fotke issaugot, sumazinti, po to ikelt kazkur... Daug vargo
Atsakyti
Ko tai nematau dziugavimo del pabegeliu is patriociu, gi taip norejo ju.... lauke, kai ten su tuo Lietuvoje tilpsime visi, vaziuokit lauk visi nepatriotai ir t.t.? bigsmile.gif

pirmieji nuotykiai https://www.facebook...230564432221889

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 06, 13:13)

SM pilna problemu.
Aisku reeiktu man ta fotke issaugot, sumazinti, po to ikelt kazkur... Daug vargo

jo per https://radikal.ru/ geriausiai kelti nuotraukas, ten gali pakeistyi dydzius, o cia tiesiai, tai vargo vakariene...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 07 06, 10:54)
Na tai ir as darbuotoja, visi darbuotojai Airijoje, kas nori pateikia prasyma perskaiciuoti mokescius metu gale ar jei turi submitina islaidas uz medikus ir grazina 20 proc.
O jau dirbantys ant saves, tai jau kita sistema, jei patys skaiciuoja, ar samdo buchalterius, kad paskaiciuotu, keik sumoketi mokesciu.

Niekada nieko neprasiau is valstybes, jokiu 20% ir jokiu perskaiciavimu.Cia tas pats, kas ir buti benefitine būtų. Na gerai, man menesiui £9.30 uz antihistqaminus reikia moketi. Per metus iseina apie £100. Tai dabar del tu varganu £20 tokius kelius eiti? Nu žinai.. nei as prabagotesiu su tais £20, nei nubiednėsiu..
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 07 06, 12:19)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vieniša kaimo bobelė, laukianti, kad ją pašagintų bent koks pabėgėlis.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 06, 13:25)
Niekada nieko neprasiau is valstybes, jokiu 20% ir jokiu perskaiciavimu.Cia tas pats, kas ir buti benefitine būtų. Na gerai, man menesiui £9.30 uz antihistqaminus reikia moketi. Per metus iseina apie £100. Tai dabar del tu varganu £20 tokius kelius eiti? Nu žinai.. nei as prabagotesiu su tais £20, nei nubiednėsiu..

Jei pati sumoki per daug mokesciu ir juos grazina, tai kokia cia benefitai? Cia savaime negrazina, turi paprasyti perziurejimo, Beja, kartais gali ir likti nedamokejus ir tada reikia susimoekti, tai tik balansas padaromas uz metus. Dabar daug kam reiks susimoketi uz covid ismoka mokescius, tai bus skoloj moeksciu inspekcijai.

Tai gerai, kad tau tiek, kiti tuksntancius susimoka, tai jauciasi. Dabar pvz drauge desis breketus ten naujus modernius, nematomus, tai 5000 susimokes, nuo tokios sumos 20 pr. ne taip ir mazai. Arba man siek tiek kompensavo darba is namu irgi kodel tureciau atsisakyti,nes visko tikrai daugiau issinaudojo, sedint namie.

Mes negaunam nemokamo gydymo, jei dirbam, tai bent tokia nuolaida man nesimeto. Kodel tie benefitiniai gali gauti viska nemokamai is mano mokesciu, o as nei dalies nedideles negaliu susigrazinti? Kiekvienas vizitas pas GP 60 e uz vaikus irgi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 07 06, 12:34)
Jei pati sumoki per daug mokesciu ir juos grazina, tai kokia cia benefitai? Cia savaime negrazina, turi paprasyti perziurejimo, Beja, kartais gali ir likti nedamokejus ir tada reikia susimoekti, tai tik balansas padaromas uz metus. Dabar daug kam reiks susimoketi uz covid ismoka mokescius, tai bus skoloj moeksciu inspekcijai.

Tai gerai, kad tau tiek, kiti tuksntancius susimoka, tai jauciasi. Dabar pvz drauge desis breketus ten naujus modernius, nematomus, tai 5000 susimokes, nuo tokios sumos 20 pr. ne taip ir mazai. Arba man siek tiek kompensavo darba is namu irgi kodel tureciau atsisakyti,nes visko tikrai daugiau issinaudojo, sedint namie.

Mes negaunam nemokamo gydymo, jei dirbam, tai bent tokia nuolaida man nesimeto. Kodel tie benefitiniai gali gauti viska nemokamai is mano mokesciu, o as nei dalies nedideles negaliu susigrazinti? Kiekvienas vizitas pas GP 60 e uz vaikus irgi.

As deciausi breketus - tikrai nelaikyciau istiestos rankos ir neprasyciau pqgalbos tokiam dalykui. Cia mes jai tuos 20% sumokesim, mes - mokesciu moketojai. Neturi pinigų - nėr ko grožio proceduras darytis.
Mano vaistai realiai NHS kainuoja virs £100 kas mėnesį, as moku £9.30. Kas do per zmogus as buciau, jei prasyciau at8duoti 20% nuo £9.30. Džyyyyzis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 liepos 2021 - 12:43
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 06, 13:29)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vieniša kaimo bobelė, laukianti, kad ją pašagintų bent koks pabėgėlis.

tai, kad ji politike, bet rimtai va toks vaizdas susidaro, dabar jau gales savo namus atverti doh.gif
Matei, kiek i Lt plusta pabegeliu, kai lietuviu valdzia tokia glusa, kad su Lukosenka net sugebejo susipykti...

jie tipo siena sugebetu apginti nuo karinio konflikto, jei nei pabegeliu nesuvaldo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 07 06, 12:40)
tai, kad ji politike, bet rimtai va toks vaizdas susidaro, dabar jau gales savo namus atverti doh.gif
Matei, kiek i Lt plusta pabegeliu, kai lietuviu valdzia tokia glusa, kad su Lukosenka net sugebejo susipykti...

jie tipo siena sugebetu apginti nuo karinio konflikto, jei nei pabegeliu nesuvaldo doh.gif

Tai kad ten tokios ir politikes...lietuviškos Veronikos. Arba issiskyre, arba bevaikes, arba vyrai namuose tik del kvapo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 liepos 2021 - 12:44
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 06, 13:38)
As deciausi btrekutus - tikrai nelaikyciau istiestos rankos ir neprasyciau pqgalbos tokiam dalykui. Cia mes jai tuos 20% sumokesim, mes - mokesciu moketojai.  Neturi pinigų - nėr ko grožio proceduras darytis.

Nu man del tokiu zmoniu negaila, kurie patys dirba ir patys susimoka nemazai mokesciu.
Man gaila del profesionaliu benefitiniu, kurie is vis visa tai gauna nemokamai ir nei siknos neturi pajudinti.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 06, 13:44)
Tai kad ten tokios ir politikes...lietuviškos Veronikos. Arba issiskyre, arba bevaikes, arba vyrai namuose tik del kvapo.

gerai pastebejai...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 07 06, 12:45)
Nu man del tokiu zmoniu negaila, kurie patys dirba ir patys susimoka nemazai mokesciu.
Man gaila del profesionaliu benefitiniu, kurie is vis visa tai gauna nemokamai ir nei siknos neturi pajudinti.

Benefitiniai - tinginiai. Tikru tikriausi tinginiai.

Mes gi turime vieną benefitinę 'tarp musu mergaiciu' skyriuje. Turetumet atsiminti jos reakcijas, kai jai buvo sakoma cia 'eik dirbti'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 liepos 2021 - 12:49
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 06, 14:13)

SM pilna problemu.

tai kuris čia idiotas
Atsakyti