Ir plika akimi matosi, kad tu esi didziausia pavydėtoja, nes vis nusiraminti negali

Nors aš nesu prieš skiepus, bet gydytojus papirkinėti žema. Kaip pacientui suprasti ar gydytojas siūlo skiepytis nuoširdžiai ar nori pasipinigauti?
https://www.delfi.lt...a.d?id=87689623
Na, tikras gydytojas tiesiog negali būti prieš skiepus Tad per save peržengti dėl pinigų nereiks
Kaip žinor, kuris tas tikras
Kažin koks procentas medikų pasisjiepijo? Aišku, didžiausias , lyginant su kitomis grupėmis, bet tikrai daug tokių, kurie skiepijosi tik dėl to, kad nereiktų testų pastoviai darytis. 50 proc gal ir yra tokių, kurie net ir ne dėl patogumo, o grynai dėl sveikatos skiepijosi. Labai daug medikų (nebūtinai gydytojų, bet ir kito med personalo) žinau, skeptiškai žiūrinčių į skiepus.
neičiau pas tokį gydytoją, kuriam skiepai atrodo blogis
O nesiskiepijantiems žmonėms tiesiog turėtų būti aišku, kad jei susirgę pateks į ligoninę-susimokės už viską nuo iki. Būčiau ir už draudimus tokiems dirbti, eiti į renginius, kavines.
Kaip žinor, kuris tas tikras
Kažin koks procentas medikų pasisjiepijo? Aišku, didžiausias , lyginant su kitomis grupėmis, bet tikrai daug tokių, kurie skiepijosi tik dėl to, kad nereiktų testų pastoviai darytis. 50 proc gal ir yra tokių, kurie net ir ne dėl patogumo, o grynai dėl sveikatos skiepijosi. Labai daug medikų (nebūtinai gydytojų, bet ir kito med personalo) žinau, skeptiškai žiūrinčių į skiepus.
Kazkaip karantinas ne ii gera kai kuriems. As tai nezinau asmeniskai nei vieno mediko, kuris butu pries skiepus.
Man isvis pats klausimas tavo, is kur zinoti, ar medikas nuosirdziai skiepa rekomenduoja ar nori pasipelnyti - juokingas. Cia kaip klausti, ar man nuosirdziai rekomenduojama laikytis sveikos mitybos ar ne. Gali, kad ir pats velnias rekomenduoti is paciu blogiausiu paskatu. Koks skirtumas.