Tai va, nesuprantu ko pasiskiepijusiems pergyventi, kad kažkas nesiskiepija, ko pergyventi dėl jų sveikatos. Aš irgi taip sakau, pasiskiepijau, apsisaugojau nuo sunkios formos, galiu laisviau keliauti, jei rudenį nauja banga bus, turėsiu daugiau laisvių. Bet tai mano pasirinkimas, o antivakseriai pasirenka didesnę riziką. Kiekvieno teisė rinktis. Dabar kaime atostogauju, tai močiūtė šalia 92 metų gyvena, pasakojo kai pasiprašė skiepo, gydytoja klausė ar nebijo tokiam amžiuj skiepytis
. Tu galvoji viena tokia gydytoja? Kaip manai kodėl vyriausiųjų grupėje tik 50 su viršum proc paskiepyta? Gal ir vaikai kai kuriuos atkalba, bet vaikų amžiaus grupėje daugiau pasiskiepijusių
Rimtai nesupranti ko pergyventi del nesikiepijanciu, kai delta atmaina plinta? Tu nori vel uzpildytu ligoniniu=karantino, t.y. uzdarytu parduotuviu, prekybcentriu, miestu ir t.t.?
As garantuoju, ateis man didzioji diena, vaziuosi viena, nes bus vel ikarstis, vyro neileis. Man zinok akivaizdu, kodel reikia pergyventi.
Galima galvoti mol antivakseriai ismirs, bet tai kai is skubios pagalbos skyriaus padarytas covid skyrius (Vilnius ), kencia pacientai, kurie yra pasiskiepije. Negaus paslaugu laiku, nepatogiai. Vel karantinas, vek kentes verslas ir t.t.