Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

Tai va, nesuprantu ko pasiskiepijusiems pergyventi, kad kažkas nesiskiepija, ko pergyventi dėl jų sveikatos. Aš irgi taip sakau, pasiskiepijau, apsisaugojau nuo sunkios formos, galiu laisviau keliauti, jei rudenį nauja banga bus, turėsiu daugiau laisvių. Bet tai mano pasirinkimas, o antivakseriai pasirenka didesnę riziką. Kiekvieno teisė rinktis. Dabar kaime atostogauju, tai močiūtė šalia 92 metų gyvena, pasakojo kai pasiprašė skiepo, gydytoja klausė ar nebijo tokiam amžiuj skiepytis biggrin.gif. Tu galvoji viena tokia gydytoja? Kaip manai kodėl vyriausiųjų grupėje tik 50 su viršum proc paskiepyta? Gal ir vaikai kai kuriuos atkalba, bet vaikų amžiaus grupėje daugiau pasiskiepijusių ax.gif

Rimtai nesupranti ko pergyventi del nesikiepijanciu, kai delta atmaina plinta? :blink: Tu nori vel uzpildytu ligoniniu=karantino, t.y. uzdarytu parduotuviu, prekybcentriu, miestu ir t.t.?

As garantuoju, ateis man didzioji diena, vaziuosi viena, nes bus vel ikarstis, vyro neileis. Man zinok akivaizdu, kodel reikia pergyventi. 

Galima galvoti mol antivakseriai ismirs, bet tai kai is skubios pagalbos skyriaus padarytas covid skyrius (Vilnius :)), kencia pacientai, kurie yra pasiskiepije. Negaus paslaugu laiku, nepatogiai. Vel karantinas, vek kentes verslas ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 07 14, 21:23)
Aš, tavo supratimu teletabė,  cituodama man patikusį straipsnį,  pateikiau tau 15 pozicijų, kaip gali būti interpretuojami skiepai. Net nepagavai esmės mirksiukas.gif Negi nesupranti, kad tokius atsakymus man rašai. Теряешь нюх, kaip tavo Kiseliovas pasakytųax.gif

Prie ko cia tu ir teletabės? Tu nesi samadūra, pikta ir pagiežinga.
Atsakyti

Kaip galvoji, del kokiu priezasciu atsiranda naujos viruso atmainos... Ar tau ju atsiradimas priimtinas? Skatinam toliau nauju viruso atmainu atsiradima? Ar vis delto, reiketu uzkirsti tam kelia? Jei taip, tai kaip?
Zmones negalvoja pilietiskai, neturi empatijos. Yra mastoma tik apie savo subine, del to ir kyla klausimai, neiseina suprasti, kad n-oji banga atnes dar n problemu, nepatogumu, pasekmiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 14 liepos 2021 - 22:18
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 14, 23:12)
As ir parasysiu labai svelniai:  man jau tiek metu, kad niekas niekada nepasakys kaip ir ka rasyti tuscioje erdveje.
Ne teletabės sukūrė šita temą, todėl nereiketu tau rasyti to, ko niekada nebuvo. Jū nei cia, nei kitise viešose temose nebus, o jei išlindinės is savo urvo - gaus per snapą. Tokioms šlyksčioms boboms ne vieta mamkose. Bobelės, juodos energijos nuosedas turincios ant širdies, nekaišios nosies ne I viena temą. Tai principo reikalas.

Ši tema yra bendra!
Atsakyti
Iš Šviesos, nelabai suprantu tavęs. Vieną kartą su Nakviša ir jis hienomis buvai išlėkus is mamku, antra karta irgi nusekei, kaip vaikelis paskui I uzdara temą. Ten tau neidomu? Gi vel su tranksmqis isejot, kaip ir pirma karta biggrin.gif ir vel neilgai isbuvot savo pasaulelyje.Kam juokinti žmones?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 07 14, 22:20)
Ši tema yra bendra!

Bendra normaliems personazams, ne idiotėms.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 07 14, 15:10)
Kaip galvoji, del kokiu priezasciu atsiranda naujos viruso atmainos...
Ar tau ju atsiradimas priimtinas? Skatinam toliau nauju viruso atmainu atsiradima?
Ar vis delto, reiketu uzkirsti tam kelia?
Jei taip, tai kaip?

Vajaaaaazau...tik dabar pamaciau, kad musu nuskriaustoji ir vel parejo, nors bliuske plėšėsi, kad kojos nekels cia.
Nu bet tu ir melagė.

Jei jau išeinat, tai nu nejuokinkit zmoniu vis parbėgdamos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 liepos 2021 - 22:26
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 07 15, 00:17)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72852013" data-time="1626268204"> Kaip galvoji, del kokiu priezasciu atsiranda naujos viruso atmainos... Ar tau ju atsiradimas priimtinas? Skatinam toliau nauju viruso atmainu atsiradima? Ar vis delto, reiketu uzkirsti tam kelia? Jei taip, tai kaip?</blockquote> Zmones negalvoja pilietiskai, neturi empatijos. Yra mastoma tik apie savo subine, del to ir kyla klausimai, neiseina suprasti, kad n-oji banga atnes dar n problemu, nepatogumu, pasekmiu.

Esi juokinga.
Itikejai nesamoneemis kuriuos tau pateikia aferistai ir destai cia kaip koki moksla?
Nesueina galai, visur melas. jau nereikia ieskotis kazkokiu ten nuomoniu.
Mirtingumas - IZULIAI MELUOJAMA.
Mirties priezastys - SPEKULIUOJAMA IR PRITEMPINEJAMA
Besiotojai.. tiksliau teigiamu testu turetojai MELAGINGAI vadinami ligoniais, serganciais

Dabar kazkokia afrea su delta ir tiek pasiskiepijusiu...

Kodel tiki aferistais, negi joks skambutis nesuskamba, kad uztenka maustyti mane?
Atsakyti

Gerai, būsiu vienintelė šios temos idiotė, bet būsiu. Kai laiko turėsiu. Iš principo. Mat delikatūs veiksmai neveikia. Na, gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 14, 23:25)
Jei jau išeinat, tai nu nejuokinkit zmoniu vis parbėgdamos  biggrin.gif

OI, o kas mums, tradicinėm moterims, neleis - nuotaika pasikeitė, ir ką... biggrin.gif

Ypač, kai temoje yra "Visatos valdovių", kurios kiekvieno nario išėjimą interpretuoja kaip savo nuopelną. Tai atsižymim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 07 14, 22:40)
Gerai, būsiu vienintelė šios temos idiotė, bet būsiu. Kai laiko turėsiu. Iš principo. Mat delikatūs veiksmai neveikia. Na, gerai smile.gif
Papildyta:

OI, o kas mums, tradicinėm moterims, neleis - nuotaika pasikeitė, ir ką... biggrin.gif

Ypač, kai temoje yra "Visatos valdovių", kurios kiekvieno nario išėjimą interpretuoja kaip savo nuopelną. Tai atsižymim biggrin.gif

Prie ko cia tu? Kodel tu tapatiniesi su teletabėmis? As rimtai klausiu. Tu niekada nebuvai jų intrigų dalimi. Tu niekada nebuvqi telwtabė. Tu tikra, kad tikrai žinai kodel butent jų grupė tapo 'teletabėmis'?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 liepos 2021 - 22:51
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 14, 23:48)
Prie ko cia tu? Kodel tu tapatiniesi su teletabėmis? As rimtai klausiu.

Taip. Jei ne cambala, aš būčiau su jomis.

Aš ne apie intrigas. Aš apie žmonių pasaulį, kuriame aš su savo ypatumais jaučiuosi puikiai. Na, čia be cambalos.

Aš neįsivaizduoju savo gyvenimo tarp tokių kaip Montevertė, Lutukė. Iš dalies - Idomucia. Man tai kosmosas, kurį tyrinėju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 liepos 2021 - 22:55
QUOTE(paštininkė @ 2021 07 14, 22:50)
Taip. Jei ne cambala, aš būčiau su jomis.

Tada welcome to their world- Iskreiptu veidrodziu karalystę.
Pati pasirinkai pulti mane siandien, todel prasau - veliau niekada nesakyk, kaip teletabes, kad as pirma pradejau.
Ir tikekimes daugiau cia nepasirodysi daugiau, kaip ir rasei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 liepos 2021 - 22:55
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 14, 23:52)
Tada welcome to their world- Iskreiptu veidrodziu karalystę.
Pati pasirinkai pulti mane siandien, todel prasau - veliau niekada nesakyk, kaip teletabes, kad as pirma pradejau.
Ir tikekimes daugiau cia nepasirodysi daugiau, kaip ir rasei  4u.gif

Pasirodysiu. Kai norėsiu mirksiukas.gif

Burbe, jei tai, ką tau rašau, interpretuoji kaip puolimą - apsirinki. Tu man net labai patinki.

Bet būsiu šioje temoje ne todėl, kad TU leidai. Raminkis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 liepos 2021 - 22:58
QUOTE(paštininkė @ 2021 07 14, 22:56)
Pasirodysiu. Kai norėsiu mirksiukas.gif

Teletabes atstovausi? Na na...Nulipai laipteliu žemyn. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 liepos 2021 - 22:59