QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 14, 23:58)
Oi, aš ir po grindajuoste galiu palįsti, bet, tikiuosi, kad supratai, ką tau parašiau. Taškas.

Moontė man patinka, as ja tik špilkuoju, nes labai ana umi yra
 Moontė man patinka, as ja tik špilkuoju, nes labai ana umi yra   Man tik vienas dalykas labai keista - kodėl Iš Šviesos prie ju prisiklijavus. Ji tokia protinga, eruditė, o teletabės tokios...tokios...nepasizymincios sviesiomis galvomis.
 Man tik vienas dalykas labai keista - kodėl Iš Šviesos prie ju prisiklijavus. Ji tokia protinga, eruditė, o teletabės tokios...tokios...nepasizymincios sviesiomis galvomis.

Aš pvz. neįsivaizduoju savo gyvenimo tarp tokių kaip jūs, montekrista ir t.t... nepažįstu tokiu nei tarp kolegų, nei tarp pažįstamų, nei tarp draugų ir t.t..
 Aš pvz. neįsivaizduoju savo gyvenimo tarp tokių kaip jūs, montekrista ir t.t... nepažįstu tokiu nei tarp kolegų, nei tarp pažįstamų, nei tarp draugų ir t.t.. 

Visi mes skirtingi
Nei vasaros nėra, nei atostogų, SM kaip narkotikas jums
  Umm, kad butent jusu isvardintos nares vasara lankosi retai, palygint su Lutuke ir Monteverte.
 Umm, kad butent jusu isvardintos nares vasara lankosi retai, palygint su Lutuke ir Monteverte.  
 Umm, kad butent jusu isvardintos nares vasara lankosi retai, palygint su Lutuke ir Monteverte.   visa vasarą nestebiu narių, kas čia lankosi reciau ar dažniau, neįdomu tokie dalykai. Rašau, perskaičiusi paskutinius postus-nei lutukes, nei montevertes nepastebėjau.
 visa vasarą nestebiu narių, kas čia lankosi reciau ar dažniau, neįdomu tokie dalykai. Rašau, perskaičiusi paskutinius postus-nei lutukes, nei montevertes nepastebėjau.

Aš pvz. neįsivaizduoju savo gyvenimo tarp tokių kaip jūs, montekrista ir t.t... nepažįstu tokiu nei tarp kolegų, nei tarp pažįstamų, nei tarp draugų ir t.t.. </p></div></blockquote><p>
</p></div></blockquote><p>  Umm, kad butent jusu isvardintos nares vasara lankosi retai, palygint su Lutuke ir Monteverte.