Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(paštininkė @ 2020 11 14, 01:37)
Apie kažkokias invazijas į jų organizmą (kalbu apie net taip Lutukei mielą moterų sterilizaciją blink.gif )

na tai turim ką turim, pašalpinių ištisą gvardiją visoje Europoje. Tai ko po to piktintis, kad kažkokia ten kručinskienė ne taip, kažkaip nedėkingai ima pašalpas ar dar kažką. Tai ir ima bei žvengia mums į dantis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 14, 13:38)
Jo, svarbiausias dalykas gyvenime - moketi taisyklingai lietuviskai rasyti, o visa kita px blink.gif

tai kad šiandien ta raštingoji parašė "aj" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 11 14, 20:34)
Tai buvo aišku ir be šios savaitės detektyvų. Bet - na ir kas? Aš irgi tokia, 22 metus, anot Moontes, "be orumo" mirksiukas.gif 
Esmė kaip tai priimi ir kaip gyveni...

Problema, kad žmogus nemoka (nes jo nemokė) savo ligą negalią priimti. Galbūt dėl tos negalios iš jos (ar jos draugės) tyčiojosi. Iš čia tokia stipri gynybinė reakcija: aš pati stipriausia...

Jos ištikimiausia SM palaikytoja Lutukė įrodo: nemokam apie tai kalbėtis.
taip 4u.gif Skaičiau ir turiu citatas.
A, dabar jau ne per prievartą? bigsmile.gif Primenu, po kokios mano pacituotos žinutės diskusija apskritai šioje temoje vyksta:
Tai prievarta.

Įdomu būtų su Jumis susitikti teisme. Garsi byla būtų, daug moterų ateitų. Gal rimtai paduokit? mirksiukas.gif

Papildyta:

Vien už tai galima į teismą paduot biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nežinau kaip tą stiprumą pamatuot. Sportininke būt užteko ax.gif Tiesiog man būdavo forume primetinėjama, kad aš negimdau. Nenoriu ir negimdau, ne laikas tam. Aš ir kitų tikslų turiu. Tai tekdavo durniukėms parašyt, kad aš sveika, tiesiog negimdau ir tiek.

Iš mano draugės tyčiojosi tik cambala rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 11 14, 20:55)
Jei ka, pries tris savaites palaidojau mama. Aciu, Montevertei uz jos pasiulyma, nors ir pati  galvojau apie pasitraukima is SM. Mama sudege kaip zvake per nepilnas tris savaites. Ji, savo poziuri i gyvenima ir mirti, buvo puikus pvz. kaip reikia gyventi ir iseiti. As suprantu, kad bus pagalvota, na taip, juk mama, visi mes esame linke idealizuoti brangius zmones.

Užjaučiu dar kartą. Aš kaip esu sakiusi, matau tam tikrus dalykus. Kai parašei apie mamą, pamačiau mirtį labai arti tavęs, supratau, kad ji ilgai neištrauks. Gerai, kad teisingai mane supratai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 11 16, 18:14)

nežinau kaip tą stiprumą pamatuot. Sportininke būt užteko ax.gif Tiesiog man būdavo forume primetinėjama, kad aš negimdau. Nenoriu ir negimdau, ne laikas tam. Aš ir kitų tikslų turiu. Tai tekdavo durniukėms parašyt, kad aš sveika, tiesiog negimdau ir tiek.

Iš mano draugės tyčiojosi tik cambala rolleyes.gif
Papildyta:

Užjaučiu dar kartą. Aš kaip esu sakiusi, matau tam tikrus dalykus. Kai parašei apie mamą, pamačiau mirtį labai arti tavęs, supratau, kad ji ilgai neištrauks. Gerai, kad teisingai mane supratai 4u.gif

Sportininke kuri neprakaituoja per uzsiemimus? biggrin.gif Kai sneka buvo apie prausimasi, prakaitavima anoj temoj, visos sportuojancios galutinai pamate kad tu triochala. Tu nezinai ka reiskia sportas.
Niekas nepamirso kai tu forume kompleksavai del savo nevaisingumo, irodynejai kad turi vaika biggrin.gif . Leksa nutrauke tavo mela, brokuotoji 4u.gif .

Buuu, realiai nei tu uzjauti Moonte nei tu kazka " matai"
Tu esi psichinis ligonis, kompleksu pilna, apsimelavusi forumo durnele.
Pasikartosiu - butum protingesne - butum net neberasiusi montevertes nicu po menesio, kai buvai isryskinta kad tu buvai ta kvailioji Viciuos Vici.
Puikiai zinai kodel savaite laiko nesiridei bet viska skaitei sioje temoja biggrin.gif . Geda monteverte- Viciuos Vici. Tikrai tabo psichika suvaryta 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 11 16, 17:11)
Man vat idomu, kokioje terpeje zmones ciaudi tiesiai kitam i veida? Net ir viesajame transporte nesu tokiu ''bajeriu'' maciusi unsure.gif

Uztenka parduotuveje apciaudet prekes.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 11 16, 16:06)
Tai sakai ta kvaila vista, kurio vyrui teigiamas testas nekalta buvo kad malesi visur, o nesedejo su vyru saviizoliacijoj?

maziau kalta nei pati dukra kuri malasi pas savo tevus, jei zino, kad jie silpni. Kvaila tiketis is kitu samoningumo, kai pats taip nesielgi.
Papildyta:
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 11 16, 17:11)
Man vat idomu, kokioje terpeje zmones ciaudi tiesiai kitam i veida? Net ir viesajame transporte nesu tokiu ''bajeriu'' maciusi unsure.gif

as irgi , na vaikai netyci agal kru nurs gali suciaudeti. bet gi mokomi esam patys ir vaiksu mokom nuo mazesn, jei ciaudai prisidenk, plauk rankas pries valgi, po miesto po tualeto ir t.t.
cia elementarios higienos, kulturos normos.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 11 16, 17:41)

Uztenka parduotuveje apciaudet prekes.

Ir?

O anksciau zmones neciaudedavo? Kitu virusu ir bakteriju nebelike? Nera ko kaisioti purvinu ranku i burna, nosi ir veida, ir nebus problemu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 11 16, 18:14)
na tai turim ką turim, pašalpinių ištisą gvardiją visoje Europoje. Tai ko po to piktintis, kad kažkokia ten kručinskienė ne taip, kažkaip nedėkingai ima pašalpas ar dar kažką. Tai ir ima bei žvengia mums į dantis ax.gif
Papildyta:

tai kad šiandien ta raštingoji parašė "aj" biggrin.gif

tai va as gi prisimenu, kad paie pasalpinius buvo kalba, o ne tiesioginis siulymas imti visus ir sterializuoti, kas nepatinka. aisku galim agi ir paparsciausiai nemoketi tu pasalpu visiem is eiles, na bet cia jau kiti klausimai.

Tai daznai ji daro klaidas, ypac skyrybos, ir gramatines, ypac jei siek tiek daugiau paraso smile.gif Aisku maziau nei as, bet manau tokiai idealistei del lietuviu kalbos tai per daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 16, 18:59)
maziau kalta nei pati dukra kuri malasi pas savo tevus, jei zino, kad jie silpni. Kvaila tiketis is kitu samoningumo, kai pats taip nesielgi.
Papildyta:

as irgi , na vaikai netyci agal kru nurs gali suciaudeti. bet gi mokomi esam patys ir vaiksu mokom nuo mazesn, jei ciaudai prisidenk, plauk rankas pries valgi, po miesto po tualeto ir t.t.
cia elementarios higienos, kulturos normos.

Debile, kaip izoliuotis nuo gluses vistis covidines bendradarbiams, hei jie gyvena su savo tevais?
Juk sitoje aprasytoje mrforever koleges grandi eje visu purma turejo izoliuotis besmegene vista.
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 11 16, 18:59)
Ir?

O anksciau zmones neciaudedavo? Kitu virusu ir bakteriju nebelike? Nera ko kaisioti purvinu ranku i burna, nosi ir veida, ir nebus problemu.

man butu idomu pamatyti statistikas visu oru uzkreciamu ligu, ar ju sumazejo salyse, su tokiu baisuliniu saugojimusi
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 11 16, 18:59)
Ir?

Ciaudedavo. Like. Bet ne nauja atmaina.
Va as nekaisioju
Bet siamdien pardej stovejau ir specialiai stebejau bobele, kuri akro maxej isciupinejo visus pomidorud. Pries tai ciaudejo. Pamacius susinepatiginus tepe slides. Nu bl, pasiimi preke ir pizdini. O cia nee, reikia viska ciupyt.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 16, 19:03)
man butu idomu pamatyti statistikas visu oru uzkreciamu ligu, ar ju sumazejo salyse, su tokiu baisuliniu saugojimusi

O man idomu kaip tavo alkaska siuo metu varo pas ciulpikes.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 11 16, 19:03)
Debile, kaip izoliuotis nuo gluses vistis covidines bendradarbiams, hei jie gyvena su savo tevais?
Juk sitoje aprasytoje mrforever koleges grandi eje visu purma turejo izoliuotis besmegene vista.

issikelti nuomotis jiem ar tevam , ka isnuomoti, ta perioda, jei jau tevai rupi? tai kas gali garantuoti, kad neuzsikres jei kazkur darbuose, parduotuvese ar dar kur, jei dra vaikai ir t.t.
nerlabai surpantu kuriou galu reikia mastyti, kad tureti sunkios sveikatos zmogu namie ir vaiskcioti i darba ir t.t. laisvai visur? tai ci a beveik 100 prc sansas, kad parnesi ta korona is kazkur, pats gal nei nesusirgsi.

pvz kai prasidejo pirmas karantinas mano teta atvaziavo pas mano mama pagyventi, mama gyvena viena, o jos sesuo su savo vaiku seima, tai, kad sumazinti jai rizika pusbrolis paprase, kad pas mama ji galetu pagyventi. Iseiciu yra daug, kai nori randi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 16, 19:11)
issikelti nuomotis jiem ar tevam , ka isnuomoti, ta perioda, jei jau tevai rupi? tai kas gali garantuoti, kad neuzsikres jei kazkur darbuose, parduotuvese ar dar kur, jei dra vaikai ir t.t.
nerlabai surpantu kuriou galu reikia mastyti, kad tureti sunkios sveikatos zmogu namie ir vaiskcioti i darba ir t.t. laisvai visur? tai ci a beveik 100 prc sansas, kad parnesi ta korona is kazkur, pats gal nei nesusirgsi.

pvz kai prasidejo pirmas karantinas mano teta atvaziavo pas mano mama pagyventi, mama gyvena viena, o jos sesuo su savo vaiku seima, tai, kad sumazinti jai rizika pusbrolis paprase, kad pas mama ji galetu pagyventi. Iseiciu yra daug, kai nori randi.

Debile, kur ir ka nuomotis, jei issinuomavus galima isikelt i pries pora valandu išsikelusius kovidinius.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 11 16, 19:16)
Debile, kur ir ka nuomotis, jei issinuomavus galima isikelt i pries pora valandu išsikelusius kovidinius.

neveikia ziuriu tavo galvele visiskai, tiek debilinies, kad jau matyt bumerangu viskas sugrizo biggrin.gif

Issinuomok, pasamdyk zmones, isvalys, pasistatyk tuos aparatus, kur kazkiek mazina virusus nesikelk kelias paras, visi virusia numirios, jei ir buvo. Api evirus agi ne sia savaite suzinojom, jau nuo vasario kalbos pradejo eiti, galima buvo paisrupinti viskuom, net buta nupirkti tevam kita, jei is tikro jei kartu gyvena. Tu nei nieko neiznai, bet va prisifantazavai, net nezinom, nuo ko tas vyras numire doh.gif

Zinai kai yra noras rasi budu, o kai noro nera prisimti atsakomybes, tai belieka tik kitus kaltinti biggrin.gif kas pasirupins kitas, jei pats savim nesirupinsi?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 16, 19:24)
neveikia ziuriu tavo galvele visiskai, tiek debilinies, kad jau matyt bumerangu viskas sugrizo  biggrin.gif

Issinuomok, pasamdyk zmones, isvalys, pasistatyk tuos aparatus, kur kazkiek mazina virusus nesikelk kelias paras, visi virusia numirios, jei ir buvo. Api evirus agi ne sia savaite suzinojom, jau nuo vasario kalbos pradejo eiti, galima buvo paisrupinti viskuom, net buta nupirkti tevam kita, jei is tikro jei kartu gyvena. Tu nei nieko neiznai, bet va prisifantazavai, net nezinom, nuo ko tas vyras numire doh.gif

Zinai kai yra noras rasi budu, o kai noro nera prisimti atsakomybes, tai belieka tik kitus kaltinti  biggrin.gif kas pasirupins kitas, jei pats savim nesirupinsi?

Debile, " minciu perline". Kodel turi sveiki kazka daryti? Saugotis. O ne ligoti buti atsakingiems?
Papildyta:
Lutuke 123, dabar visi anglai, auriai su seima vakarieniauja.4
O tu ka? SM? Nes neturi su kuo..? Vyras vaikus pasiemes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 16 lapkričio 2020 - 19:35