QUOTE(paštininkė @ 2020 11 14, 01:37)
Apie kažkokias invazijas į jų organizmą (kalbu apie net taip Lutukei mielą moterų sterilizaciją
)

na tai turim ką turim, pašalpinių ištisą gvardiją visoje Europoje. Tai ko po to piktintis, kad kažkokia ten kručinskienė ne taip, kažkaip nedėkingai ima pašalpas ar dar kažką. Tai ir ima bei žvengia mums į dantis

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 14, 13:38)
Jo, svarbiausias dalykas gyvenime - moketi taisyklingai lietuviskai rasyti, o visa kita px 

tai kad šiandien ta raštingoji parašė "aj"

Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 11 14, 20:34)
Tai buvo aišku ir be šios savaitės detektyvų. Bet - na ir kas? Aš irgi tokia, 22 metus, anot Moontes, "be orumo"
Esmė kaip tai priimi ir kaip gyveni...
Problema, kad žmogus nemoka (nes jo nemokė) savo ligą negalią priimti. Galbūt dėl tos negalios iš jos (ar jos draugės) tyčiojosi. Iš čia tokia stipri gynybinė reakcija: aš pati stipriausia...
Jos ištikimiausia SM palaikytoja Lutukė įrodo: nemokam apie tai kalbėtis.
taip
Skaičiau ir turiu citatas.
A, dabar jau ne per prievartą?
Primenu, po kokios mano pacituotos žinutės diskusija apskritai šioje temoje vyksta:
Tai prievarta.
Įdomu būtų su Jumis susitikti teisme. Garsi byla būtų, daug moterų ateitų. Gal rimtai paduokit?
Papildyta:
Vien už tai galima į teismą paduot

Esmė kaip tai priimi ir kaip gyveni...
Problema, kad žmogus nemoka (nes jo nemokė) savo ligą negalią priimti. Galbūt dėl tos negalios iš jos (ar jos draugės) tyčiojosi. Iš čia tokia stipri gynybinė reakcija: aš pati stipriausia...
Jos ištikimiausia SM palaikytoja Lutukė įrodo: nemokam apie tai kalbėtis.
taip

A, dabar jau ne per prievartą?

Tai prievarta.
Įdomu būtų su Jumis susitikti teisme. Garsi byla būtų, daug moterų ateitų. Gal rimtai paduokit?

Papildyta:
Vien už tai galima į teismą paduot

nežinau kaip tą stiprumą pamatuot. Sportininke būt užteko

Iš mano draugės tyčiojosi tik cambala

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 11 14, 20:55)
Jei ka, pries tris savaites palaidojau mama. Aciu, Montevertei uz jos pasiulyma, nors ir pati galvojau apie pasitraukima is SM. Mama sudege kaip zvake per nepilnas tris savaites. Ji, savo poziuri i gyvenima ir mirti, buvo puikus pvz. kaip reikia gyventi ir iseiti. As suprantu, kad bus pagalvota, na taip, juk mama, visi mes esame linke idealizuoti brangius zmones.
Užjaučiu dar kartą. Aš kaip esu sakiusi, matau tam tikrus dalykus. Kai parašei apie mamą, pamačiau mirtį labai arti tavęs, supratau, kad ji ilgai neištrauks. Gerai, kad teisingai mane supratai