QUOTE(cambala @ 2020 11 16, 19:34)
Debile, " minciu perline". Kodel turi sveiki kazka daryti? Saugotis. O ne ligoti buti atsakingiems?
Papildyta:
Lutuke 123, dabar visi anglai, auriai su seima vakarieniauja.4
O tu ka? SM? Nes neturi su kuo..? Vyras vaikus pasiemes?
tu periskaityk savo zinute pati supranti, ka parasei?
prie ko cia dabar is vis anglai, airiai?

prie ko cia is vis mano siema, nebeturejai ka parasyti?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 16, 19:52)
Nu ne visada moki. Kaip alkoholikai tau visi (išskyrus tavo vyrą

), taip ir melagiai tau visi

Jeigu pati nemėgsti meluot, tai turbūt tau gyvenime daug melavo kažkas, kad nuolatos visur melus matai

Kas antras tavo postas prasideda "tu meluoji.." Lyg nuo tavo parašymo tie žodžiai iš tiesų taptų melu
Nu tu, aisku, eksperte mano gyvenimo, ka jau ten man lygintis
visi, nuolatos 
NE ne visi, pirmoje vietoje cambala, tu ja vejiesi , tave vejasi montekrista, ir viskas, ir va pastininke paskutiniu metu pradejo smeisti zmones

ir taip jei jus apie mane kazka meluojat, tai as taip ir rasau, nenoretumet, kad pasakyciau kaip yra, smagiau savo melu sudukuose vartytis?

ar jus taip sedejiams namie veikia?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 11 17, 10:55)
O tai turint ligoni namie pinigu nereikia pragyvenimui? Dirbt nereikia?
Papildyta:
Tai raso, kad per akiu gleivine covid lemgva pasigaut. Tai va kas kostels, kitas eis pro sali ir to debesies per akis pagaus.
Neveltui su kovidiniais dirbantys medikai apsimaturave kombinezonais, pirstinem, akiniais. Taip pagalvojus, jiems ki karsta nezmoniskai turetu but nuo tokios amunicijos.
ir? ka tu kuri ta istorija toliau, jie nezinai nei detaliu?

Jei turi ligoni NAMIE ir vaikstai i darba ir su juo kontaktuoji, tai nereiktu stebetis, kad ji uzkresi ir su covidu. Tai kaltinti reikai ne kitus zmones , o save, jei nesugebi geresniu salygu sukurti jautresniem virusui zmonem. api egalimas iseitis jau rasiau nesikartosiu. O pasigauti virusa tai galimybiu n, jei eini i parduotuves, i darba ir t.t. Galu gale as vis tiek tikiu likimu, ziurek pasveikst air 100 sulauke senukai , o kiti visai jauni ir buve sveiki numirsta....manau, turim daryti, ka galim geriausio del saves, savo sveikatos, o jau kaip bus taip bus, nereikia nieko kito kaltinti del tu mirciu.