Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

Reikalingų balsų nesurinko tik valstiečių atstovė A. Norkienė. Už ją balsavo 57 Seimo nariai, prieš – 47, susilaikė 29.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=85753551

Kas dabar bus lotuliukas.gif . Karbauskiui ir iš opozicijos, manau, kai kas špygą parodė. Turėtų būt piktas kaip pitbulis ax.gif
Atsakyti
Laisvos visuomenės institutas (LVI) – organizacija, kurios renginį po Prezidentūros stogu priglaudė pirmoji ponia Diana Nausėdienė – veikia išvien su Lenkijos organizacija „Ordo Iuris“, kuri itin aktyviai siekė abortų draudimo kaimyninėje šalyje.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...u.d?id=85756987

Aš nesuprantu ji ant tiek buka ar tik apsimeta, kad nežinojo kas ta LVI?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 17, 17:09)
Bet tau, deja, nepadėjo nei trečias aukštasis, nei išėjimas į darbą, likai suvištėjusi su visam.
Papildyta:

Kažin, ar gali, galėtum, nesidraskytum čia tiek  unsure.gif

kas tave taip traumavo , ka dmotinyste taip niekini, kad abortai tau pasidare priimtini?

palei save sprendi, kiek ateinu tu cia ir cia ir dar naktim unsure.gif
Papildyta:
idomu sfaktas, niekad nebuciau paglavojusi, kad taip galejo buti

Ar esate girdėję, kad kartą didžiajam kunigaikščiui Vytautui ir jo žmonai Onai gyvybę išgelbėjo beždžionė?
Įdomiausi ir netikėčiausi istoriniai pasakojimai — laidoje „Istorijos detektyvai“: https://www.lrt.lt/m...asas/2000128070
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 11 17, 20:14)
<...>
Aš nesuprantu ji ant tiek buka ar tik apsimeta, kad nežinojo kas ta LVI?

Tikrai žinojo ir ne pirmas jos toks zestas su LVI.
Priminsiu ir AiG priešrinkiminį interviu su LVI, jei ką.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 17, 19:33)
kas tave taip traumavo , ka dmotinyste taip niekini, kad abortai tau pasidare priimtini?

palei save sprendi, kiek ateinu tu cia ir  cia ir dar naktim  unsure.gif

Nu, aš sakau, kiek ateinu, tu vis čia ir čia, ir dar prikomentavus visas temas, ir dar postus visus pakomentavus. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 11 17, 19:49)
Reikalingų balsų nesurinko tik valstiečių atstovė A. Norkienė. Už ją balsavo 57 Seimo nariai, prieš – 47, susilaikė 29.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=85753551

Kas dabar bus lotuliukas.gif . Karbauskiui ir iš opozicijos, manau, kai kas špygą parodė.  Turėtų būt piktas kaip pitbulis ax.gif

juokinga jo isterija, net malonu man žiūrėti į jo lomkes, praradus kontrolę biggrin.gif
Atsakyti
Kaip jums Šimonytės teikiamos kandidatūros? Labai aiškiai atsakė į žurnalistų klausimus, nevyniodama į vatą. Labai džiaugiuosi dėl Gintarės Skaistės. Manot visus patvirtins? Galvoju, Gentvilas gali kristi.
Atsakyti
Per daug pas jus opimizmo del naujos valdzios. Truputis santurumo nepakenktu.

Lietuvoje aplamai nera progresyviu politiniu jegu, kad va atjo kazhkas geriau uzh kolchoza ir milicija tai dar ne priezhastis dziaugtis. Tuoj pamatysit ju ribotuma, tada paprastai prasideda pieshtaravimai, probleemos, igrista perspektyvu nebuvimas ir viskas baigaisi tuo, kad tauta vel balsuoja uz komunizma, kolchoza ir milicija
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 11 18, 13:21)
Per daug pas jus opimizmo del naujos valdzios. Truputis santurumo nepakenktu.

Lietuvoje aplamai nera progresyviu politiniu jegu, kad va atjo kazhkas geriau uzh kolchoza ir milicija tai dar ne priezhastis dziaugtis. Tuoj pamatysit ju ribotuma, tada paprastai prasideda pieshtaravimai, probleemos, igrista perspektyvu nebuvimas ir viskas baigaisi tuo, kad tauta vel balsuoja uz komunizma, kolchoza ir milicija

Žiūrėsim, bet kad bogiau nei buvo nebus, tai 99,9 proc esu garantuota.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 11 18, 13:08)

Nu kaip nebus? Visda budavo blogiau, nes po 4 metu konservatoriu - vel rinkdavo zmones komunistus kolchoznykus ir milicija. Cia jau kaip zakonas.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 11 18, 13:59)
Kaip jums Šimonytės teikiamos kandidatūros? Labai aiškiai atsakė į žurnalistų klausimus, nevyniodama į vatą. Labai džiaugiuosi dėl Gintarės Skaistės. Manot visus patvirtins? Galvoju, Gentvilas gali kristi.

aš patenkinta Gabrieliaus ir Dulkio kandidatūromis. Kitų atžvilgiu be nuomonės, bet jaučiuosi rami.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 11 18, 13:08)

o man idomu, ko tikites is naujos valdzios, del ko dziaugtumetes? Ka jie turetu padaryti ivykdyti ? visa programa ar bent dali?ar kokie butu svarbiausi pvz tavo prioritetai?
Atsakyti