Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

vartotojo įkelta nuotrauka

Mūsų nėštukės: nestuke.gif

Vasario 1d.
Santorini, 25 m. Šiauliai, pirmas vaikas (mergaitė)

Vasario 2 d.
Vikute_e, 25 m., Kaunas, pirmas vaikas (berniukas)

Vasario 7 d.
Hipolite, 32 m. Vilnius, antras vaikas
ZyluteY, 37 m. Vilnius, ketvirtas vaikas

Vasario 9 d.
kamejukas 32 m., Kaunas, antras vaikas

Vasario 10d.
Extraordinary, Vilnius, antras vaikas (berniukas)

Vasario 13d.
mascarra, 26m, Norvegija, antras vaikas (berniukas)

Vasario 14d.
Doroti_, 29m, antras vaikas
kedute, 34 m., antras vaikas (berniukas)

Vasario 16d.
Jolirta, Vilnius, trečias vaikas

Vasario 17d.
Irreelle, 34 m., Vilnius, antras vaikas (mergaitė)

Vasario 18d.
JJN, 34m., Šiauliai, trečias vaikas

Vasario 20d.
Zhaliaakee, 29 m. Vilnius, pirmas vaikas
Mikroruta, 33 m., Vilnius, antras vaikas
Robi24, 32 m., antras vaikas

Vasario 22d.
Melisa87, 29m, Panevėžys, trečias vaikas (mergaitė)

Vasario 26d.
tante_ , 30m, Vilnius, trečias vaikas

Mūsų plepučių reitingas:

Irreelle 90 first.gif
kedute 81 second.gif
Melisa87 66 third.gif
Jolirta 62
Zhaliaakee 55
kamejukas 51
Kulkė 40
mascarra 37
hipolite 33
Vikute_e 29
Extraordinary 16
Robi24 15
Santorini. 8
tante_ 8
ZylutėY 7
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kedute: 12 gruodžio 2016 - 20:41

Kas man kaip saulytė
Šypsosis ir švies?
Aš bėgu, mamyte,
Artyn prie tavęs.

Kas man kaip gėlytė
Daržely žydės?
Aš bėgu, mamyte,
Prie tavo širdies.

Kas man kaip žvaigždutės
Spindės ir žėruos?
Žvaigždutės –
Akutės
Mamytės geros.

Kas man kaip saulytė
Takelį nušvies?
Aš bėgu, mamyte,
Artyn prie tavęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kedute: 12 gruodžio 2016 - 21:20
Prisiduodu 4u.gif
Graži temos pradžia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Nesistebiu savo plepumu, jei ne darbas bijot pradedu 😀.

Kaip smagu į naujă temą ateit su švariais batais. Nes pagaliau ir mūsų namai jau panašūs į namus, o ne į sandėlį.

Santorini Vikute ir Zaliaake pirmu vaikuciu laukiatės. Trijulė 😉.
Ale man tai vėl kaip pirmas. Bijosiu į rankas paimt.

Ryt draugas važiuoja draugo vaikučio aplankyt. O aš nesveikai bijau, kad neparvežtų tos bakterijos, nes dar vaistus geria.
Atsakyti
Sveikos,

Aciu Kedute uz nauja tema wub.gif

Nuo ryto vis laukiau nauju namuciu...Pas mus pc sugedo o per telefona tokiu dalyku man neleidzia daryti.

Kaip jauciates?

As tai lyg ir gerai jauciuosi.Viskas puiku.Tik mano mazoji visai pasiutusi pasidare,tai taip tik spek suktis ir lakstyti is paskos biggrin.gif
Atsakyti
Oh susidubliavo temos, kaži kaip ištrinti?

Jolirta, neįmanoma, kad užkrės bakterija, jei antbus geria, 24 val po antibų jau nebeužkrečiama.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 12 12, 21:46)
Oh susidubliavo temos, kaži kaip ištrinti?

Jolirta, neįmanoma, kad užkrės bakterija, jei antbus geria, 24 val po antibų jau nebeužkrečiama.

Dėkui nuraminote. Bet draugas sako pats neiimsiu.
Atsakyti
Kazkaip ziuriu nieks nekuria tai padariau kazkaip...
Tai kazkas dar sukure? Nemaciau..., tai reik admin prasyt kad istrintu turbut...
Niu jau diena praleidau merginos fantastiskai, reikia tokiu dienu 4u.gif
Atsakyti
Mano pilvuzas tai duodasi dieną, naktį... Reiškia - dar nesiruošia pasimatymui smile.gif o jau taip norėčiau sprogti... labai pilvūziukas neramus, kai sėdžiu, vairuoju - labai blaško...
Atsakyti
Tai gal kita tema gali buti.Priplepesim sia,persikelsim tenais,nereikes nsujai kurti ax.gif

Jolirta net nezinau.As turbut aplamai taip neskubeciau su lankymu.Ir pati nenoreciau sveciu anksti.Jo labiau,kai virusai siaucia.Bet gal nieko tokio,nesinervink 4u.gif

As siandien dziaugiuosi savimi biggrin.gif .Padariau vyresneliai angela I mokykla.Iskepiau pietums vyniotini su farsu.Ir mazoji aplinkui davesi,aisku namai kaip po karo vakare atrode biggrin.gif .Tai kol apsitvarkiau I lova atsigulem apie 23 valanda.Pavargau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kamejukas @ 2016 12 12, 23:19)
Mano pilvuzas tai duodasi dieną, naktį... Reiškia - dar nesiruošia pasimatymui smile.gif o jau taip norėčiau sprogti... labai pilvūziukas neramus, kai sėdžiu, vairuoju - labai blaško...

Nu tik nereikia cia sproginet anksciau laiko...ateis laikas tada , o dabar nesiojam ramiai laukiam svenciu artejanciu ir nesamoniu negalvojam mirksiukas.gif
Pas visas turbut gerai duodasi leliai smile.gif , bet kazkaip manes tai neblasko ka bedaryciau, makaluojasi jis ten , jau pripratau biggrin.gif
Kai dukra pamenu pagimdziau tai paskui koks menesis praejo kol pripratau , kad jau ne pilve makaluojas o ant ranku...kazkaip ir trugdavo pilve judesiu tongue.gif
Labas rytas merginos, grazi diena, graziai sninga, nesalta ..o man siandien namu tvarkymas, ir skaniu pietu gaminimas...nes savaitgali tai valgem ka saldytuve radom, vakar as visa diena mieste buvau.. tongue.gif , tai siandien reik ka pagamint butinai...
Atsakyti
QUOTE(kamejukas @ 2016 12 12, 23:19)

Ui, pas mane ta pati politika. Kažkada pagalvojau ir supratau, kad antrą kartą lauktis sunkiau po nemažo laiko tarpo. Jau ir metų ne 20+ ir šiaip viskas kitaip smile.gif Įdomu, kaip auginti seksis. Gal būsim labiau atsipūtusios, nei su pirmais vaikais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 13 gruodžio 2016 - 08:50