Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

:popc1: o mai gad!!!!! Vikute, Santorini!!!!!

Viską supratau, Vikutes lelius solidarizavosi su Santorinuku :super: oi laukiam laukiam, mes leliukų laukiam 

:assa:  :leb: 

Lengvai ir greitai, Santorini!

Vikute, jau tau ilgokai trunka procesas, tai "greitai" nelinkėsiu, bet kad kuo lengviau, jei dar neturi mažyliuko :wub: 

Prisivalgiau saldumynų :oh: noriu cukrų pamatuot, tai dar valandą reik pabudrauti. Gerai, kad užsukau patikrinti, kaip gyvenate  :bigsmile: toookia intriga!!! Budėsiu visą naktį :super: :ploja2:​ 

P.s. kaip sėkmingai gimtadienį atšventėme, viena iš svečių, pasirodo, kartu su VGN vyr.akušere kartu mokėsi ir palaiko ryšius, tai paskambino. Susitarėme kitą savaitę susitikti, palatas pažiūrėti, sakė užbookins mums, tik parašyt, kai jau gimdyt važiuosim :ax: sakė gali ir su gydytoja suvesti, jei norėsiu, bet aš kažkaip nematau reikalo :irnesakyk: 

Atsakyti
Ei, išaušo jau mūsų mėnuo bigsmile.gif Su tuo ir sveikinu mus visas wub.gif
Atsakyti

Naujas mėnuo, tai, kaip ir tarėmės, kraustomės:

http://www.supermama...-m-vasarinukai/

Karoče, nežinau, kaip naujoj temoj aktyvią nuorodą įterpti, tai jei neveiks nuoroda, susiraskite temą sąraše :4u:

P.s. jūsų laiškus gavau, tai kai tik galėsiu info paredaguosiu ;)

Lengvo ir vaisingo mums vasario!!! :yahoo:

Atsakyti
Nu merginos atradau laiko parasyt ;) gimem sia nakti vasario 1 diena 00:17 val smile.gif esame 3 kg 700 g, 50 cm smile.gif valdom ir miegam.. gimdymas buvo tikra tragedija, maniau gala sau gausiu.. zodziu tas epidiuras kai dar rasiau baigesi poveikis, daugiau leist negalejo.. prasidejo jau tie saremiai vel skaismingi..kaklelis pilnai atsidare.. dar ilgai teko laukt kad tinkamai galvyte isistatytu..zodziu stumiau 4 val, saremiai nezmoniski buno kadangi dar ir skatino su lasaline kad butu stipresni ir ilgesni.. galiausiai kirpo.. bet ir tai nepadejo, sake gal as slortuoju kad pas mane klynas toms raumeningas biggrin.gif zodziu as jau dejavau, ant koju nesilIkiau, vyras laike mane nes reikejo pastovet, ir keturiom bandziau..palatoj jau buvo 4-5 daktares,akuseres.. kas iz konu laike kas uz ranku.. galiausiai dare vakuuma.. spaude is virsau pilva.. as jau vos ten nealpau..tirpo rankos.. saves negailejau, norejau kad greiciau baigtusi, vos pagimdziau tai toks lengvumas iskart pSidare... ir kai uzdejo sunu ant ktrutines, tik tada supratau kad viskas baiges pagaliau. iki palatos veze jsu mane su vezimeliu nes kojos nelaike, svaigo galva.. tai va dar iki siol visa krato buna galva svaigsta nuo tu visu lasaliniu..zodziu stengiau kuo trumpiau paoasakoti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikute_e @ 2017 02 01, 13:18)
Nu merginos atradau laiko parasyt ;) gimem sia nakti vasario 1 diena 00:17 val smile.gif esame 3 kg 700 g,  50 cm smile.gif valdom ir miegam.. gimdymas buvo tikra tragedija, maniau gala sau gausiu.. zodziu tas epidiuras kai dar rasiau baigesi poveikis, daugiau leist negalejo.. prasidejo jau tie saremiai vel skaismingi..kaklelis  pilnai atsidare.. dar ilgai teko laukt kad tinkamai galvyte isistatytu..zodziu stumiau 4 val, saremiai nezmoniski buno kadangi dar ir skatino su lasaline kad butu stipresni ir ilgesni.. galiausiai kirpo.. bet ir tai nepadejo, sake gal as slortuoju kad pas mane klynas toms raumeningas biggrin.gif zodziu as jau dejavau, ant koju nesilIkiau, vyras laike mane nes reikejo pastovet, ir keturiom bandziau..palatoj jau buvo 4-5 daktares,akuseres.. kas iz konu laike kas uz ranku.. galiausiai dare vakuuma.. spaude is virsau pilva.. as jau vos ten nealpau..tirpo rankos.. saves negailejau, norejau kad greiciau baigtusi, vos pagimdziau tai toks lengvumas iskart pSidare... ir kai uzdejo sunu ant ktrutines, tik tada supratau kad viskas baiges pagaliau. iki palatos veze jsu mane su vezimeliu nes kojos nelaike, svaigo galva.. tai va dar iki siol visa krato buna galva svaigsta nuo tu visu lasaliniu..zodziu stengiau kuo trumpiau paoasakoti... smile.gif

oi vargeli kiek iskankino...na bet viskas praeityje jau ir turi savo dziaugsma!!! Sveikinimai 4u.gif

eiks i nauja tema, mes ten jau plepam: http://www.supermama...;#entry71407735
Atsakyti