QUOTE(Kulkė @ 2016 12 13, 08:49)
Ui, pas mane ta pati politika. Kažkada pagalvojau ir supratau, kad antrą kartą lauktis sunkiau po nemažo laiko tarpo. Jau ir metų ne 20+ ir šiaip viskas kitaip

Įdomu, kaip auginti seksis. Gal būsim labiau atsipūtusios, nei su pirmais vaikais
Tai kaip toks kaip ir anekdotas yra..pirmo vaiko nukritusia ant zemes soske mama plauna virina , dezinfekuoja, antro tik nuplauna o trecio pakelia ir iskart i burna deda
Mano dukra hiperaktyvus vaikas, ji savo harakteri pradejo rodyti dar pilve budama..nuo metu laiko pas mus jau nebuvo jokio pietu miegelio, uztai nakti ismiegodavom visa, pamenu darzelyje aukletojos soke buvo kad vaikas nemiega pietu miego...visad ejo lipo koreai ant galvos nu zodziu kai as sakau lipa sienom

ir dabar lipa sienom..nors tos veiklos turi kita kart tik 6 is bureliu gryzta....nu bet panasios mes su ja...

dabar kai vel laukiuosi tai vis sakau jei bus vaikelis ramesnis nors kiek uz dukra galvosiu vis kad kazkas negerai

nes pripratus prie nuolatinio judesio...
Papildyta:
QUOTE(Vikute_e @ 2016 12 13, 09:31)
Sveika

na taip, tik pagal echo man man sausio 28 gimdyt, tai gyne sake gerai butu panesioti iki sausio vidurio
Ne iki jokio vidurio o iki numatytos dienos
Kokios jus merginos visos pesimistes... visos tik anksciau , anksciau...nereik anksciau reikia laiku, nekiskit i galva sau tokiu minciu, eikit i lauka pasivaikscioti paziurekit kaip graziai sninga, kaip pauksteliai dziaugesi rastu galbut net jusu nunestu duonos gabaleliu..galu gale suvalgykit varvekli

jei labai norisi, bet ismeskit is galvos visas blogas mintis..jusu stebeklelis viska jaucia...
Geros nuotaikos, sypsokites merginos, jus visos nuostabios:D