Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

QUOTE(Jolirta @ 2016 12 12, 21:42)
Sveikos.
Santorini Vikute ir Zaliaake pirmu vaikuciu laukiatės. Trijulė 😉.
Ale man tai vėl kaip pirmas. Bijosiu į rankas paimt..

Sveika smile.gif na taip, tik pagal echo man man sausio 28 gimdyt, tai gyne sake gerai butu panesioti iki sausio vidurio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2016 12 13, 08:49)
Ui, pas mane ta pati politika. Kažkada pagalvojau ir supratau, kad antrą kartą lauktis sunkiau po nemažo laiko tarpo. Jau ir metų ne 20+ ir šiaip viskas kitaip  smile.gif Įdomu, kaip auginti seksis. Gal būsim labiau atsipūtusios, nei su pirmais vaikais  smile.gif

Tai kaip toks kaip ir anekdotas yra..pirmo vaiko nukritusia ant zemes soske mama plauna virina , dezinfekuoja, antro tik nuplauna o trecio pakelia ir iskart i burna deda biggrin.gif

Mano dukra hiperaktyvus vaikas, ji savo harakteri pradejo rodyti dar pilve budama..nuo metu laiko pas mus jau nebuvo jokio pietu miegelio, uztai nakti ismiegodavom visa, pamenu darzelyje aukletojos soke buvo kad vaikas nemiega pietu miego...visad ejo lipo koreai ant galvos nu zodziu kai as sakau lipa sienom biggrin.gif ir dabar lipa sienom..nors tos veiklos turi kita kart tik 6 is bureliu gryzta....nu bet panasios mes su ja... biggrin.gif dabar kai vel laukiuosi tai vis sakau jei bus vaikelis ramesnis nors kiek uz dukra galvosiu vis kad kazkas negerai biggrin.gif nes pripratus prie nuolatinio judesio...
Papildyta:
QUOTE(Vikute_e @ 2016 12 13, 09:31)
Sveika smile.gif na taip, tik pagal echo man man sausio 28 gimdyt, tai gyne sake gerai butu panesioti iki sausio vidurio smile.gif

Ne iki jokio vidurio o iki numatytos dienos smile.gif
Kokios jus merginos visos pesimistes... visos tik anksciau , anksciau...nereik anksciau reikia laiku, nekiskit i galva sau tokiu minciu, eikit i lauka pasivaikscioti paziurekit kaip graziai sninga, kaip pauksteliai dziaugesi rastu galbut net jusu nunestu duonos gabaleliu..galu gale suvalgykit varvekli smile.gif jei labai norisi, bet ismeskit is galvos visas blogas mintis..jusu stebeklelis viska jaucia... wub.gif
Geros nuotaikos, sypsokites merginos, jus visos nuostabios:D
Atsakyti
Labas, mamuliukai! wub.gif
Ačiū už jaukią temą 4u.gif

QUOTE(Jolirta @ 2016 12 12, 22:42)

Santorini Vikute ir Zaliaake pirmu vaikuciu laukiatės. Trijulė 😉.

Aha, pirmasis kukuliukas wub.gif praeitą savaitę kažkurią dieną važiavau pirkt rūbelių, paskui grįžus ant lovos išsidėjus krykštavau sau laiminga wub.gif dar sekančią savaitę mama iš UK parveš ką pripirko per visą mano nėštumą biggrin.gif
O sekmadienį nusipirkom didžiuosiuos pirkinius - vežimuką, lovytę, vonelę, vystymo lentą bigsmile.gif tai jau kai mama parvažiuos, dar pampersų betrūksta ir mažylei jau būsim pasiruošę rolleyes.gif reiks sau pradėt ieškot liemenėlės maitinimui, naktinių rūbų, dar visokių pampersų po gimdymo blink.gif
Apie vitaminus mačiau kalbėjot, mano ginė sakė nereikia gert jokių vitaminų, iki 12 sav gėriau folio, o nuo 30 sav sakė pagerti žuvų taukus kas 2-3 dienas, nes net nereikia kasdien biggrin.gif
Gavau ir aš imunoglobulino, paskutinį kartą dūrė į užpakalį 8 klasėj, kai nualpau mokykloj biggrin.gif biggrin.gif tai laaaabai keista buvo blink.gif
Pilvuko gyventoja paskutiniu metu nerealiai aktyvi, šiaip ir taip labai aktyvi buvo, ginė sakė pradėt skaičiuot judesius ir per dieną turi būt 10 ir daugiau judesių, bet suskaičiuoju per kokias 7 minutes dvylika biggrin.gif o dabar dar ir baisiai stipriai spardo, net ašarą kartais išspaudžia, arba išsigąstu netikėtai unsure.gif blink.gif visa į vyro giminės moteris biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2016 12 13, 07:49)
Ui, pas mane ta pati politika. Kažkada pagalvojau ir supratau, kad antrą kartą lauktis sunkiau po nemažo laiko tarpo. Jau ir metų ne 20+ ir šiaip viskas kitaip  smile.gif Įdomu, kaip auginti seksis. Gal būsim labiau atsipūtusios, nei su pirmais vaikais  smile.gif

Mano vyresnėlis sakė padės auginti brolį, bet pampersų nekeis biggrin.gif ir dabar vis grįžęs iš mokyklos pakutena pilvelį, sako „tu nežiūrėk, aš noriu pakalbint broliuką” biggrin.gif
Sakė man ligoninėj daktarė, kad su antru vos ne 90% moterų sunkiau vaikšto...
Neesu aš pesimistė, kaip tik per didelė optimistė, aišku nesinori anksčiau laiko pagimdyti, bet aš pagal savo savijautą ir žinojimą kada nestuke.gif - tai man nesiriša su ginekologų nustatytu gimdymo laiku smile.gif pagal mane - tai sausio 14 turėčiau gimdyti. Tada jau man atitinka visi apsivertimai ir pan, o taip - pagal daktarės datą - tai man lyg viskas per anksti smile.gif nu bet lauksim, žiūrėsim smile.gif
Ši savaitė pilna įspūdžių ir malonaus streso bus smile.gif šeštadienį susirašom Rotušėj su vyru smile.gif būsim tik su liudininkais, bet užsakiau tokią fotostudiją gražią, kalėdišką pasifotkinti, dar pati tortą darysiu, saldėsius, o jau stalą ruošt tai vyras padės, su virtuve nesusipykęs smile.gif dar kalėdines dovanas šiandien turiu gauti - reik supakuoti ir nuo visų kažkur paslėpti smile.gif sekmadienį gal jau eglutę puošim smile.gif vaikas labai laukia smile.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Kulke as antrosios laukiausi po 5 metu pertraukos.Tai man viskas buvo nauja.O Kai gime,tai is vis kaip pirmas buvo biggrin.gif .Vyresnele atrodo dauk lengviau buvo auginti,bet gal uzsimirso viskas biggrin.gif .

Kedute mano mazoji panasu,kad hyperaktyvi.Ne is vieno zmogaus girdejau,kad tokio vaiko dar nemate biggrin.gif .Visiskai nevaldoma ir nenustygstanti vietoje.Vyresnioji ir su charakteriu buvo,uzsispyrusi bet dar palyginus su sese tai juokai biggrin.gif .As ir maza nemiegojau pietu miego.Tai i darzeli manes net neprieme.Teta aukletoja dirbo darzeli,nueidavau pabuti.Visada vaikus prikeldavau jei miegodavo biggrin.gif .Nu o ka,as tada pvz su pianinu noredavau pagroti biggrin.gif .

Kamejuk Grazios Jums sventes wub.gif .Siltu IR jaukiu prisiminimu 4u.gif .Mano vyresnioji labai spardesi,Kai laukiausi.Diena nakti veiksmas vykdavo.Bendradarbes juokdavosi,pilvas pastoviai I visas puses judedavo.Seses ne taip duodasi,tinginiukes ax.gif .Pasiilgsim,Kai leliukai gims sio jausmo wub.gif
Atsakyti
Sakoma, kad antras vaikas gimsta anksciau dazniausiai, na bet as noreciau istempt bent iki sausio vidurio. Vakar ejau pas seimos gydytoja kraujo ir slapimo tyrimu, tai prie kabineto vien sloguojantys vaikai iki 5 metu. Siaubas galvoju gal kokia virusu epidemija prasidejo. Nakti ir man gerkles skausmas atsinaujino. Nu galvoju kita karta pasidarysiu ta krauja ir slapima mokamai tame privaciam kabinete. Jau baisu i poliklinika eit. O mazyle vis dar svelniai tik pajuda ir miegot jau lengva, turbut ji kur giliai per viduri pilvo jegas jau kaupia. Smarkiausiai daves pries apsiverciant zemyn galva, tada as ir pati pajauciau kai sonuose laisva pasidare ir supratau kad apsiverte jau.
Beje, tikrai graziai nauja tema atidaryta. ☺
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(kedute @ 2016 12 12, 23:37)
Kazkaip ziuriu nieks nekuria tai padariau kazkaip...
Tai kazkas dar sukure? Nemaciau..., tai reik admin prasyt kad istrintu turbut...
Niu jau diena praleidau merginos fantastiskai, reikia tokiu dienu 4u.gif

Aš sukūriau, tai paliekam, pripliurpsim gal greit šitą, ana tegu laukia.

Anksčiau gimdyt tai nieko gero, paskui su vaiku ligoninėj gulėti reikės, geriau jau namie lovoj! Nėštumo pabaiga tai man dabar sunkesnė, nei su dukra buvo, bet pradžia buvo lengvesnė..
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 12 13, 13:46)
Sveikos,
Aš sukūriau, tai paliekam, pripliurpsim gal greit šitą, ana tegu laukia.

Anksčiau gimdyt tai nieko gero, paskui su vaiku ligoninėj gulėti reikės, geriau jau namie lovoj! Nėštumo pabaiga tai man dabar sunkesnė, nei su dukra buvo, bet pradžia buvo lengvesnė..

Tai tegu buna , jei merginos aktyvios bus greit priplepesim biggrin.gif
Aisku nieko gero, viskas geriausia tada kai buna laiku.. wub.gif
Prikepiau karbonadu su padazu padariau bulviu kosyte, ir salotos, privalgiau .... smile.gif
Atsakyti
Labas,
aš jau iš namų sveikiniuos 4u.gif kaip greit pralėkė tas poilsis, kaip nesinorėjo grįžti. Jei ne pas gydytoją šiandien, tai tikrai prasitęstume porai dienelių dar rolleyes.gif bet ką padarysi, po valandos oficialiai būsiu dekrete biggrin.gif

Mano pilvelis taškosi į visas puses, ypatingai šiandien patiko Lady Gaga ir Merkuris, kai namo važiavome, per radiją grojo, tai jau galvojau iškiš ranką ar koją per bambą lotuliukas.gif šiaip pripratau prie dažno muistymosi, tai net nepastebiu judesių. Vyras vis klausia, ar miega, ar juda, tai sakau nežinau, pala, susikaupsiu, pasiklausysiu biggrin.gif

Kamejukas, jaukaus ir šilto jums šeštadienio wub.gif
Mes pakeliui namo užsukome pas save į statybas, eglutės auga sklype, tai prisipjoviau eglišakių. Paismerkiau grįžus, liko papuošti ir bus kalėdos newyear.gif

Varau tvarkytis ir ruoštis pas gyd. mirksiukas.gif
Tikiuosi nesvers, nes visas tris dienas lapnojau blynelius pusryčiams, vakarienės desertui... ir šiaip, nieko nedariau tik gulėjau bambą išvertus ir valgiau blush-anim-cl.gif nestuke.gif hihihi.gif
Atsakyti
Vai kaip aš norėčiau poilsio smile.gif Galvojau bus neprošalį padirbėti ir gruodį, bet kasdien vis sunkiau darosi, o ir mintys jau kitur.. man nemenkai nugara paskausta sėdint unsure.gif bet laikas greit eina, atbūsiu.

šiemet su dovanom kokia aš apsileidus unsure.gif einu bent jau draugėm kaukių eurovaistinėj paimsiu, mačiau akcija, galės lepintis smile.gif
Atsakyti
Zhaliaakee reik poilsio 4u.gif saunuole , kad patingejot, reikia smile.gif Sveikinimai dekreto proga 4u.gif
Kamejukas geros jums sventes , skaiciau ir pamirsau 4u.gif wub.gif
As tai dar namus apsitvarkiau , palindau po dusu , isokau i pizama, ir guliu biggrin.gif
Atsakyti
Zaliaake labai smagu ir net butina kartais patingeti bigsmile.gif .Turbut dauk kas sake,bet pasikartosiu.Ilsekis,tinginiauk kol gali.Greitai viskas apsivers aukstyn kojom ax.gif
Su dekreto pradzia 4u.gif

O as nuo pietu kankinuosi,skauda skrandi...nu kaip jau atsibodo tie skausmai skrandzio.Vemimai,rugstys...
Atsakyti