Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

Man tai skrandis džiaugiasi, kai būnu be liemenuko smile.gif kad ir nusipirkau didesnį, bet vis tiek kažkaip veržia, nelabai tinka ir rūgštys kyla. Atsisegu liemenuką - atleidžia smile.gif mistika biggrin.gif

Oi tos dovanos Kalėdinės smile.gif na, mes proto ribose su jomis, giminių ir draugų nesveikinam, svarbiausia patys artimiausi smile.gif tai dovanos jau bagažinėje, ryt pakuosiu ir galvosiu kur slėpti biggrin.gif
Bet su tėvais, su broliais, sesėm susitarę, kad nereik tų dovanų, nebent vaikams smulkmenėlę kokią...
Atsakyti
Smagu jau didžiuosius pirkinius susipirkot. Neatseku kas. Išsiblaškius labai.
Mums lovyte kita savaite atves. Rubeliu atsius. Kaip ir viskas.
Šiandien buvom dičkio eglutėj. Smagu.
Bet vis ta nuotaika, kad nei šio nei to verkt norisi. Ryt reiks vaiku teisems rasyt.

Siandien drauge dukrytes antros sulauke 10 dienu pries termina. Taip noreciau iki termino isnesiot. Arba vasario 16.

Sveikinimai kamejuk. Tai tikriausiai as vienintele likau nesusituokus.

Ka vyrams dovanosite. Fantazija isgaravo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolirta: 13 gruodžio 2016 - 20:44
Man turbut virusas koks bus...skrandis plysta,vemiu,viduriuoju...nu nelaiku cia man visai.Rytoj pas daktare,I dekreta turi isleisti.Tikiuosi jausiuosi geriau.Dar vyrui darbo dienos.Guliu lovoje o vaikai daro ka nori...

Su dovanom ir mes labai saikingai,pagrinde vaikams,kriksto vaikams ir jei gimineje yra kitu vaiku ir jei zinom kad susitiksim tada ka nors nuperkam.Dar tevams ir seneliams.Siemet galvojam iremintas nuotraukas padovanoti,tiesiog simboliskai.Vienas kitam ir neperkam dovanu.Nebent nutariam ko reikia ir pasidovanojam tai ax.gif .

Atsakyti
Mano slapimo tyrime ketonu 5.0. Ar yra kam taip buve? Liepe daugiau skysciu gerti. Na as stengiuos gert, nezinau kaip dar daugiau sugebet isgert. Labai vanduo uzkisa skrandi, net valgyt tada nesinori. Susinervinau, kad tik vaikeliui nepakenktu.
Atsakyti
QUOTE(Melisa87 @ 2016 12 13, 21:01)
Man turbut virusas koks bus...skrandis plysta,vemiu,viduriuoju...nu nelaiku cia man visai.Rytoj pas daktare,I dekreta turi isleisti.Tikiuosi jausiuosi geriau.Dar vyrui darbo dienos.Guliu lovoje o vaikai daro ka nori...

Su dovanom ir mes labai saikingai,pagrinde vaikams,kriksto vaikams ir jei gimineje yra kitu vaiku ir jei zinom kad susitiksim tada ka nors nuperkam.Dar tevams ir seneliams.Siemet galvojam iremintas nuotraukas padovanoti,tiesiog simboliskai.Vienas kitam ir neperkam dovanu.Nebent nutariam ko reikia ir pasidovanojam tai ax.gif .

Vaje. Svarbu skysčių balansą atstatyt. Rehidrono mažais gurkšneliais.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2016 12 13, 20:40)
Ka vyrams dovanosite. Fantazija isgaravo.

Piniginės jam naujos reikia, tai jaučiu, ją ir dovanosiu ax.gif

Prirašė tyrimų :oh reiks vis gi gliukozės paragauti, nu blyn, tyrimai geri, bet dėl viršsvorio privaloma ir vsio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2016 12 13, 22:13)
Piniginės jam naujos reikia, tai jaučiu, ją ir dovanosiu  ax.gif

Prirašė tyrimų :oh reiks vis gi gliukozės paragauti, nu blyn, tyrimai geri, bet dėl viršsvorio privaloma ir vsio unsure.gif

Ir man del to reikejo gliukoze darytis friends.gif .Nesikrimsk,atkentesi IR bus ramu 4u.gif .Tik butinai citrinos pasiimk,lengviau bus.
Atsakyti
QUOTE(hipolite @ 2016 12 13, 21:27)
Mano slapimo tyrime ketonu 5.0. Ar yra kam taip buve? Liepe daugiau skysciu gerti. Na as stengiuos gert, nezinau kaip dar daugiau sugebet isgert. Labai vanduo uzkisa skrandi, net valgyt tada nesinori. Susinervinau, kad tik vaikeliui nepakenktu.

Man buvo daug kai bakterija turėjau. Ir neseniai kai vandens mažai gėriau. Bet padidinau vandens kiekį ir sakė, kad normalūs tyrimai.
Papildyta:
QUOTE(Zhaliaakee @ 2016 12 13, 22:13)
Piniginės jam naujos reikia, tai jaučiu, ją ir dovanosiu  ax.gif

Keista, kad taip vėlai reikia. Ar čia dar kartą kartojami tyrimai?
Maniškio ir nekokia piniginė, gal visgi reikia. Iš kur planuoji pirkt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolirta: 14 gruodžio 2016 - 08:43
Vyrui į mašiną vaizdo registratorių paėmiau, nes kai pažiūri kaip gatvėmis kiti laksto, užkišinėja - tai to aparato reik, kad būtų įkalčių nukentėjus...
Įrėminta nuotrauka šiais laikais labai gera dovana smile.gif mažai kas darosi nuotraukų albumus - viską laiko kompiuteriuose, telefonuose - man tai patinka atsisėsti ir pavartyti nuotraukų albumus smile.gif

Ai man visai nebaisu buvo tą gliukozę gerti. Kiek čia prisiskaičiau - tai tikrai baisiai skamba, bet nieko baisaus, nieko šlykštaus smile.gif aš, kaip nevartojanti cukraus be vargo išgėriau - tai ir Jūs išgersite smile.gif nereik stresuoti.

Šiandien turėčiau gauti ColonWell. Skaidulos virškinimui ir svorio reguliavimui. Daug gėrio prisiskaičiau - visiem namiškiam pravers... ten ir nėščiom tinka ir savo 9 metų bachūrui duosiu, nes nuolatos problemos su vidurių kietėjimu... tikiu, kad bus lengviau, geriau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas nestuke.gif
Tikrai merginos neperdekit tos gliukozes gerimo, saldu ir tiek...sutinku su kamejuku as ir cukraus mazai vartojanti be jokiu problemu isgeriau, nei man ten bloga buvo nei kokiu citrinu reikejo, svarbiausia nesiurbciot kaip daktare sake vienu gurksniu kiek ten yra tos vienkartines stiklinaites mirksiukas.gif
Kaip grazu lauke vel prisnigta bigsmile.gif
Visoms geros nuotaikos 4u.gif
Mes kazkaip su dovanom ir labai neislaidaujam daugiausia vaikams, nu dar tevams ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kedute: 14 gruodžio 2016 - 09:07
Nebuna jums kai ilgeliau pasedi kai atsikeli toks jausmas kad leliukas i apacia toks jausmas kad nugriuna biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,

Del gliukozes.Isgerti yra viena.Bet tos dvi valandos man buna labai sunkios.Ir labai pykina ir silpna,oro truksta...ir visa likusi diena nieko gero.Esu gerusu gliukoze su citrina ir be jos,tai su citrina tikrai skaniau.Bet tas tyrimas man nepatinka ne del skonio ar gerimo ,bet del blogumu kurie paskui buna.Bet taip buna man,taip reaguoja mano organizmas ir nebutinai taip buna kitoms 4u.gif

Hipolite neturejau problemu su ketonais.O kiek gryno vandens isgeri per para?

Reikia siandien apsitvarkyti namus.Po piet pas daktare vaziuoju.Turiu ka veikti siandien biggrin.gif
Atsakyti