QUOTE(Kulkė @ 2017 01 29, 22:52)
Jau tuoj tuoj vasaris

Negaliu patikėti, kad vėl į žmones atvirsim

Ir baugu, ir džiugu
Iki asaru juokiausi
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 30, 08:36)
Del bedeliu po gimdymo tai jooo. Is tikruju jos mane dabar ir gasdina labiau negu pats gimdymas. Kaip reikes nenuzombet ir netapt suirzusoia ragana, nes ramaus vaiko tikrai nesitikiu..pas mane tokiu negali buti
As ir pacio gimdymo nebijau,bet bijau to kas bus po jo.
QUOTE(mascarra @ 2017 01 30, 09:47)
Viska skauda, viskas igriso, o kai pagalvoju kaip reikes du vaikus paciai priziuret tai norisi tik verkti.
Oi kaip gerai suprantu,man ir tos pacios baimes kaip reikes vienai susitvarkyti.Galvojau per nestuma aprimsiu,priprasiu prie sios minties,bet ziuriu ko toliau to neramiau man ir daugiau klausymu kyla...
QUOTE(Robi24 @ 2017 01 30, 10:42)
Po pusmečių išvedimo visada būna individualūs pokalbiai apie mokymąsi ir elgesį. Gal ir gerai, nes man tie vertinimai pradinukų visai nesuvokiami. Pažymys yra pažymys, o tie pagr., aukšt. tai gryni vėjai.
Mano Dar tik pirmome,bet jau kokius tris kartus buvo tokie pokalbiai pas mokytoja.Siaip gerai.Laikas skirtas tik tavo vaikui.Viska pasako,parodo darbus,pazanga.Tokie pokalbiai man labiau patinka uz susirinkimus
QUOTE(kamejukas @ 2017 01 30, 11:17)
O kada Jums darytas cezaris? Man tai leis tris-keturias dienas pernešioti. Tiek, kad cezaris prieš 9,5 metų darytas.
Oi man neseniai darytas,pilnu dvieju metu nebus.Gal ir del to neleis pernesioti.Idomu kuom viskas baigsis ar paciai pavyks pagimdyti ar vel cezariu.
QUOTE(hipolite @ 2017 01 30, 16:52)
As apie kamsti nieko neismanau 🙂. Dabar mastau, pas mane irgi buvo geltonu iskyru paskutiniu metu. Bet jei pamatyciau krauja, tai turbut issigasciau. Neisivaizduoju kaip atskirt ar kamstis ar ne. Gydytojas sake tik laukt saremiu arba vandenu nubegimo, kartais pastebet judesius ir viskas. O kai tas kamstis pasirodo, turbut nereikia dar niekur vaziuot?
Kamstais tai neisskyros.Kamstis tai tokios gleives kaip kokia meduza ar zele.Tikrai suprasit jei bus.Su tuo kamsciu ivairiai buna,bet jis nieko nereiskia.Jam pasisalinus gali ir ta pacia diena pagimdyti,gali po keliu savaiciu.
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 30, 17:55)
Del kamscio ir as nieko nezinau, nepamenu tokio. Del vandenu tikrai sake, kad jausis jeigu nubegs, o laseti gali tik soniniai vandenys, tai del ju atseit nereiketu is karto vaziuoti i ligonine.
Vienom kamstis pasisalina,kitom kartu su vandenim nubega.Nezinau,man pvz soniniai vandenys nubego ir buvo bala.Nuvykus I priimamaji paaiskejo,kad soniniai bet jau nepaleido.Gulejau potologiniam ir laukiau kada viskas isivaziuos.
QUOTE(Vikute_e @ 2017 01 30, 23:45)
nezinau ar cia normalu kad pilvas kaip kalade kas 1 min kieteja? kaip ir skausmu nugaros ar kazko pan nejauciu.. tik kai pilvas tempiasi, ir spaudimas apacioje sonuose..
Kaip Tu?As tai vaziuociau tikrintis.Mano drauge pagimde praktiskai be skausmu tik pilvas kietejo ir skausmai atsirado jau gimdykloje prie 8cm.Sake jei nebutu vandenys namie nubegia,tai butu nesuprstusi kad jau gimdo ir namie pagimdziusi
QUOTE(kedute @ 2017 01 30, 23:54)
Manau jau labai arti
O mums siandien 3 savaites

paaugom 1.5 cm ir 454gr.
Su skatinamaiseis pazystama gimde tai nekas sake , ji tabletes gere kas 6 val tai tik po pusantros paros prasidejo veikla...dar laselines leidzia ten greiciau viskas vyksta...
Ojei jau greitai ir menuo

.Po truputi auga mazutis.
Man antrasis gimdymas buvo suskatintas.Nuleido vandenis IR pastate laseline su skatinamaisiais.Mano organizmui nepatiko..Bet kitom nieko,lengvai pagimdo.Labai indvidualu.
Hipolite su savaitem
O man nemiga

...