Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

QUOTE(Vikute_e @ 2017 01 30, 23:45)
nezinau ar cia normalu kad pilvas kaip kalade kas 1 min kieteja? kaip ir skausmu nugaros ar kazko pan nejauciu.. tik kai pilvas tempiasi, ir spaudimas apacioje sonuose.. unsure.gif

Pasiskaičiuok su skaičiuokle gal dėsningumą... unsure.gif ar dažnėja, ar ilgėja... Pamenu, kai jau tikrieji suėmė, tai klausimų nekilo, bet juk visiem skirtingai gali būt... Kad nepagimdytum netyčia namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tante_ @ 2017 01 30, 23:55)
Pasiskaičiuok su skaičiuokle gal dėsningumą...  unsure.gif  ar dažnėja, ar ilgėja... Pamenu, kai jau tikrieji suėmė, tai klausimų nekilo, bet juk visiem skirtingai gali būt... Kad nepagimdytum netyčia namie  biggrin.gif

kai guliu tai praeina lyg ir, o daznumas tai jei sedziu tai kas 2-5 min, bet susitraukia ant kokiu 15 sek ir atleidzia smile.gif kiek zinau tikrieji saremiai trunka apie 1 min... vat blemb.a ir bijau kad laiku nenuvaziuosiu unsure.gif
Atsakyti
nu va as GN guliu smile.gif visdelto vaziavau, skausmai nepakenciami buvo. ziurejo gimdos kakleli tai kolkas niekas nevyksta, tik ruosiasi.. guliu palatoj, suleido nuskausminamuju i rura.. reiktu pamiegot bet kazi ar man cia iseis.. vyra paleidau namo miegot nes i darba i popietine.. smile.gif
Atsakyti
Mes irgi nemiegam. Man nuo 2val paruosiamieji, o dukra dabar vemt pradejo unsure.gif bet daugiau nieko tai tikiuosi koks apsinuodijimas tiktai...

Vikute, bandyk gal dar numigt.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 29, 22:52)
Jau tuoj tuoj vasaris  bigsmile.gif Negaliu patikėti, kad vėl į žmones atvirsim  biggrin.gif Ir baugu, ir džiugu  biggrin.gif

Iki asaru juokiausi biggrin.gif

QUOTE(Irreelle @ 2017 01 30, 08:36)
Del bedeliu po gimdymo tai jooo. Is tikruju jos mane dabar ir gasdina labiau negu pats gimdymas. Kaip reikes nenuzombet ir netapt suirzusoia ragana, nes ramaus vaiko tikrai nesitikiu..pas mane tokiu negali buti  biggrin.gif

As ir pacio gimdymo nebijau,bet bijau to kas bus po jo.
QUOTE(mascarra @ 2017 01 30, 09:47)
Viska skauda, viskas igriso, o kai pagalvoju kaip reikes du vaikus paciai priziuret tai norisi tik verkti. 

Oi kaip gerai suprantu,man ir tos pacios baimes kaip reikes vienai susitvarkyti.Galvojau per nestuma aprimsiu,priprasiu prie sios minties,bet ziuriu ko toliau to neramiau man ir daugiau klausymu kyla...
QUOTE(Robi24 @ 2017 01 30, 10:42)
Po pusmečių išvedimo visada būna individualūs pokalbiai apie mokymąsi ir elgesį. Gal ir gerai, nes man tie vertinimai pradinukų visai nesuvokiami. Pažymys yra pažymys, o tie pagr., aukšt. tai gryni vėjai.

Mano Dar tik pirmome,bet jau kokius tris kartus buvo tokie pokalbiai pas mokytoja.Siaip gerai.Laikas skirtas tik tavo vaikui.Viska pasako,parodo darbus,pazanga.Tokie pokalbiai man labiau patinka uz susirinkimus
QUOTE(kamejukas @ 2017 01 30, 11:17)
O kada Jums darytas cezaris? Man tai leis tris-keturias dienas pernešioti. Tiek, kad cezaris prieš 9,5 metų darytas.

Oi man neseniai darytas,pilnu dvieju metu nebus.Gal ir del to neleis pernesioti.Idomu kuom viskas baigsis ar paciai pavyks pagimdyti ar vel cezariu.
QUOTE(hipolite @ 2017 01 30, 16:52)
As apie kamsti nieko neismanau 🙂. Dabar mastau, pas mane irgi buvo geltonu iskyru paskutiniu metu. Bet jei pamatyciau krauja, tai turbut issigasciau. Neisivaizduoju kaip atskirt ar kamstis ar ne. Gydytojas sake tik laukt saremiu arba vandenu nubegimo, kartais pastebet judesius ir viskas. O kai tas kamstis pasirodo, turbut nereikia dar niekur vaziuot?

Kamstais tai neisskyros.Kamstis tai tokios gleives kaip kokia meduza ar zele.Tikrai suprasit jei bus.Su tuo kamsciu ivairiai buna,bet jis nieko nereiskia.Jam pasisalinus gali ir ta pacia diena pagimdyti,gali po keliu savaiciu.

QUOTE(Irreelle @ 2017 01 30, 17:55)
Del kamscio ir as nieko nezinau, nepamenu tokio. Del vandenu tikrai sake, kad jausis jeigu nubegs, o laseti gali tik soniniai vandenys, tai del ju atseit nereiketu is karto vaziuoti i ligonine.

Vienom kamstis pasisalina,kitom kartu su vandenim nubega.Nezinau,man pvz soniniai vandenys nubego ir buvo bala.Nuvykus I priimamaji paaiskejo,kad soniniai bet jau nepaleido.Gulejau potologiniam ir laukiau kada viskas isivaziuos.
QUOTE(Vikute_e @ 2017 01 30, 23:45)
nezinau ar cia normalu kad pilvas kaip kalade kas 1 min kieteja? kaip ir skausmu nugaros ar kazko pan nejauciu.. tik kai pilvas tempiasi, ir spaudimas apacioje sonuose.. unsure.gif

Kaip Tu?As tai vaziuociau tikrintis.Mano drauge pagimde praktiskai be skausmu tik pilvas kietejo ir skausmai atsirado jau gimdykloje prie 8cm.Sake jei nebutu vandenys namie nubegia,tai butu nesuprstusi kad jau gimdo ir namie pagimdziusi biggrin.gif
QUOTE(kedute @ 2017 01 30, 23:54)
Manau jau labai arti  soske.gif

O mums siandien 3 savaites wub.gif  paaugom 1.5 cm ir 454gr. wub.gif

Su skatinamaiseis pazystama gimde tai nekas sake , ji tabletes gere kas 6 val tai tik po pusantros paros prasidejo veikla...dar laselines leidzia ten greiciau viskas vyksta...

Ojei jau greitai ir menuo wub.gif .Po truputi auga mazutis.
Man antrasis gimdymas buvo suskatintas.Nuleido vandenis IR pastate laseline su skatinamaisiais.Mano organizmui nepatiko..Bet kitom nieko,lengvai pagimdo.Labai indvidualu.

Hipolite su savaitem 4u.gif
O man nemiga blink.gif ...
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2017 01 30, 23:54)
Manau jau labai arti  soske.gif

O mums siandien 3 savaites wub.gif  paaugom 1.5 cm ir 454gr. wub.gif

Su skatinamaiseis pazystama gimde tai nekas sake , ji tabletes gere kas 6 val tai tik po pusantros paros prasidejo veikla...dar laselines leidzia ten greiciau viskas vyksta...

Su lašelinėm nekas, teko pačiai gimdyt, juolab per anksti jie skatino. Tai viskas gaunas per prievartą.....
Atsakyti
oho kiek nemieganciu, net nustebau... o man suleido vaistus pries gera valanda tai jie man nieko nepadejo... ir toliau paruosiamieji, kaip prasidejo nuo 19 val taip iki siol, dabar tik gal kas kokias 7 min.. bet jau nuvargino, nei kiek nemiegojau nes neina kentet... unsure.gif
Atsakyti
Matau visoms "smagi" naktele....
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 31, 05:02)
Matau visoms "smagi" naktele....

tai jau tikrai.. unsure.gif jei cia man tokie skausmingi paruosiamieji, tai jau bijau pagalvoti apie tikruosius saremius... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikute_e @ 2017 01 31, 05:12)
tai jau tikrai.. unsure.gif  jei cia man tokie skausmingi paruosiamieji, tai jau bijau pagalvoti apie tikruosius saremius... unsure.gif

Nebijok. Nebus skausmo daugiau, nei gali ištvert.
Gal jau vaikelis braunas, visgi nusprendė sausį ateit, nekantruolis.
Atsakyti
Oooo, jau pradeda merginos lukštentis smile.gif
Aš irgi prastai šiąnakt miegojau, bet ne dėl paruošiamųjų, o mano vyresnėlis apsirgo, daviau gripolio arbatos prieš miegą - lyg krenta temperatūra. Jau ryte jis toks įtartinas buvo, nereikėjo leist į mokyklą verysad.gif tai naktį ėjau vis žiūrėti kaip jis... man košmaras būna, kai vaikas serga. Dar prieš gulantis - paleido jam kraują iš nosies, nu bet dabar prabudęs, geriau jaučiasi...
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Reiktų iki gydytojos nušliaužt, kraują priduot, bet jau tingiu bezbožnai. Ir taip tris savaites kas savaitę lankaus, atsibodo. Gal paškliankint ir 5dieniui atidėt ax.gif

QUOTE(Vikute_e @ 2017 01 31, 04:16)
nu va as GN guliu smile.gif visdelto vaziavau, skausmai nepakenciami buvo.

Kuriuose GN? Laikykis, moterie, tu gali!!!! 4u.gif

QUOTE(kamejukas @ 2017 01 31, 07:26)
Aš irgi prastai šiąnakt miegojau, bet ne dėl paruošiamųjų, o mano vyresnėlis apsirgo, daviau gripolio arbatos prieš miegą - lyg krenta temperatūra.

Man baisiau, kai mano drama queen MB serga. Va ten tai ir opera, ir baletas būna. O jei rimčiau, tai sveikatos vaikiui 4u.gif
Atsakyti