Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

QUOTE(Vikute_e @ 2017 01 31, 18:00)
as jau nevilty, jokie vaistai nepadeda... jau su asarom sedziu is skausmu.. situos kur ileido baigsis poveikis tuoj, kurio as net nejauciai, tik ant miego traukia.. minejo kad jei nieko, kirps vandenis..  prasysiu epidiuro.. jau skausmai tai keato mane visa, ir pykinimas kartais uzejna..

Tikrai ilgai jau, epiduras padetu... Laikykis, viskas praeina. Greit leliuka savo pamatysi ir visus skausmus atpirks.
Atsakyti
Nusibodo sm. Pastoviai neveikia.
I paskutini puslapi neimanoma ieit.

Atsakyti
Na, man nenuostabu kodėl taip tempia gumą Krikščioniški. Jie labiau eina už natūralų gimdymą, dar žinoma priklauso nuo to - kokia ten daktarė pamainoje.
Esu girdėjusi, kad kai gimdyvė prašydavo nuskausminti - kartais tik skysčius palašindavo ar paprasčiausios nošpos suleisdavo. Kartais vos ne dėl vaizdo tik. Tipo visos kenčia ir tu pakentėsi. Bet taip visur būna...
Ir visokių žmonių būna - vienos pakelia ir didžiausius skausmus, o kitom menkiausias nukrypimas nuo normos - atrodo kaip kaži kokie kankinimai būtų...
Vyras šalia tikrai pataisytų padėtį...
Atsakyti
QUOTE(kamejukas @ 2017 01 31, 18:43)
Na, man nenuostabu kodėl taip tempia gumą Krikščioniški. Jie labiau eina už natūralų gimdymą, dar žinoma priklauso nuo to - kokia ten daktarė pamainoje.
Esu girdėjusi, kad kai gimdyvė prašydavo nuskausminti - kartais tik skysčius palašindavo ar paprasčiausios nošpos suleisdavo. Kartais vos ne dėl vaizdo tik. Tipo visos kenčia ir tu pakentėsi. Bet taip visur būna...
Ir visokių žmonių būna - vienos pakelia ir didžiausius skausmus, o kitom menkiausias nukrypimas nuo normos - atrodo kaip kaži kokie kankinimai būtų...
Vyras šalia tikrai pataisytų padėtį...

Yra tame tiesos. Aš kai gimdžiau man irgi bandė įteigti akušerė, kad va anksčiau moterys būdavo kantresnės ir vsio takoje, bet kai procesas užsitęsė, prašiausi epidūro, ta pati akušerė prasitarė, kad jau pati su daktare būtų siūliusios jį darytis. Nu kur tai matyta n valandų blūdinėti kenčiant skausmą, kai yra galimybė nors kažkiek jį apmalšinti.
Atsakyti
Ne kiekviena vienodai pakeliame skausmą. Nuo epidūro man gerai pasidarė, bet vaikui tai atsiliepė, vangus buvo, pastoviai miegodavo, kruti sunkiai eme.
Kodel negali atrasti tokiu vaistu, kad visiems gerai butu. Bet vienaip ar kitaip pagimdysim, kitais metais nebent vel besilaukianciu bus, bet jau su kitu vaikeliu 😀

Del streptokoko prisiskaiciau, tai ir baisu kad vaikui nepakenktu. Galvoju ar ne del jo ir persileidimas ivyko.

Atsakyti
Nemanau, kad nuo epidūro vaikelis vangus būna. Aš juk irgi turėjau ir cezarį turėjau. Kiek apie jį skaičiau - visiškai neatitinka požymių. Čia kaip sakoma - jei norėsim - kiekviena galim sau ar vaikui ligų prigalvoti ir tam tikrų simptomų atrasti smile.gif kuo tikėsi - tą turėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamejukas @ 2017 01 31, 19:32)
Nemanau, kad nuo epidūro vaikelis vangus būna. Aš juk irgi turėjau ir cezarį turėjau. Kiek apie jį skaičiau - visiškai neatitinka požymių. Čia kaip sakoma - jei norėsim - kiekviena galim sau ar vaikui ligų prigalvoti ir tam tikrų simptomų atrasti smile.gif kuo tikėsi - tą turėsi smile.gif

Na ne pati sugalvojau, tai pasakė pažystama medikė, buvo konferencijoje, sakė, kad tai nutylima.
Bet tai buvo ir mano vaikui. Ir pediatrė vėliau, kaip ir pritarė mano nuogastavimams.
Atsakyti
Vikute nieko neraso jauciu gal jau vaikeli ant ranku supuoja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kamejukas @ 2017 01 31, 19:32)

Šitas dalykas neišgalvotas, vaistai (visgi tai skausmą malšinantys vaistai) gali patenkti į vaiko organizmą. Literatūroje rašoma, kad pirmosiomis paromis po gimdymo naujagimis gali būti vangesnis.

Vikute, laikykis 4u.gif
Atsakyti
as jau 3 val gimdykloje, su epidiuru, tiesiog pasaka, megaujuos smile.gif prakirpo vandenis smile.gif pries pora val buvo jau 7 cm smile.gif sian sake visom kazkaip tokia diena kad neatsidaro kakleliai smile.gif tai vargsta.. zodziu tikiuosi iki vidurnakcio pagimdyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikute_e @ 2017 01 31, 21:00)
as jau 3 val gimdykloje, su epidiuru, tiesiog pasaka, megaujuos smile.gif prakirpo vandenis smile.gif pries pora val buvo jau 7 cm smile.gif sian sake visom kazkaip  tokia diena kad neatsidaro kakleliai smile.gif tai vargsta.. zodziu tikiuosi iki vidurnakcio pagimdyt smile.gif

Nu va, kitokios nuotaikos kai neskauda 4u.gif

Laukiam laukiam leliuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikute_e @ 2017 01 31, 21:00)
as jau 3 val gimdykloje, su epidiuru, tiesiog pasaka, megaujuos smile.gif prakirpo vandenis smile.gif pries pora val buvo jau 7 cm smile.gif sian sake visom kazkaip  tokia diena kad neatsidaro kakleliai smile.gif tai vargsta.. zodziu tikiuosi iki vidurnakcio pagimdyt smile.gif

Super, Vikute! wub.gif Jau visai visai pabaiga arti wub.gif O, kad ir epidūras teisingai suveikė išvis gerai smile.gif Liuks, džiaugiuosi!
Atsakyti