Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

QUOTE(Irreelle @ 2016 12 28, 17:39)
Zhaliaake, i koki filma? Maniskis irgi vis kalbina nueit, bet atseit geru filmu nera, o ir neiciau tokia visa invalide dabar...

Paskambinau klasiokei, ji masazuotoja. Ateis ryt masazo man padaryti. Kazkada su sprando skausmais greit atgaivino, sakau gal ir dabar reik pabandyti nugaros apacia pamasazuoti.

Jolirta, buvau pernai Jazzu koncerte, idomu ka siemet dainuos kai per metus tik 1 daina lyg teirase nauja...man ji nelabai, ejom tada su kolektyvu Kaledu proga..

Vezima tai toki galvoju imti, tik va tos spalvos.
Va toks Milli man labai simpatiskas, bet lopsys mazesnis o ir kaina didesne.

Rudis sibis leather dar visai graziai atrodo. Zodziu reik dar karta iki pardes vaziuot ir rinktis vietoj  biggrin.gif

Man atminti atgaivinat. Kad ir aš lankiau masažus, bet paskiau nutraukiau. Reiks nueit.
Mane draugė kviečia, taip nežinia ar eičiau. Ryt į levickį. Ten manau, daug įdomiau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kamejuk as ir noreciau,parasysiu I az emaila ax.gif

Pamokelese ir nebuvau ir jau nebenueisiu,nebeturiu jegu.Du uzauginau be pasksiteliu,tai gal ir trecia pavyks...

Del vezimo.Labai dziaugiuosi,kad mes ji turime.Nereikia rinktis ir ieskoti,sukti galvos koki pirkti rolleyes.gif .Mum Kai praita karta naudotas po triju menesiu subyrejo,tai vyras nuvaziavo IR nupirko nauja.Koki nupirko,toks tiko.Tikrai geriau paprastesnis naujas,negu rizikuoti su naudotu.Renkantis vezima patarciau pasikoncultuoti su pardavejom del vaziuokliu,kokia danga tas vezimas skirtas vaziuoti ir pagalvoti kur jum labiausiai reikes vazineti,kad butu patogu ax.gif

Kedute as ir kamuojuosi su skrandziu...jau taip atsibodo...i nevilti varo.Atrodo nuo visko blogai buna,niekas netinka
Atsakyti
Po koncerto judam namo. Na nieko ispūdingo. 3 naujos dainos.
Ryt iš Levickio tikiuosi daug daugiau.
Atsakyti

Zhaliaake, i koki filma? Maniskis irgi vis kalbina nueit, bet atseit geru filmu nera, o ir neiciau tokia visa invalide dabar...

Niekur nenuėjom, tikrai nėra ką žiūrėti, bet net jei ir būtų, vyras su namų darbais sėdi, tai kokie čia dar filmai gali būti :lol:

Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2016 12 29, 00:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Irreelle" data-cid="71319445" data-time="1482939550"><div><p>Zhaliaake, i koki filma? Maniskis irgi vis kalbina nueit, bet atseit geru filmu nera, o ir neiciau tokia visa invalide dabar...
</p></div></blockquote><p>Niekur nenuėjom, tikrai nėra ką žiūrėti, bet net jei ir būtų, vyras su namų darbais sėdi, tai kokie čia dar filmai gali būti lotuliukas.gif</p>

Man tik Skalvijoj geresnius filmus rodo. Permečiau forum repertuarą, net keista nemažai multikų.
Atsakyti
Zhaliaake, turit studenta namie? Ka studijuoja? As kai pirmagimes laukiausi tai maniskis baigiamuosius laike, ot sunkokas metas buvo. Veliau jau vaika turint ir manes tas pats lauke, oi, net nenoriu prisimint doh.gif

Jolirta, as speju Levickis pavarys daug geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 12 29, 08:31)
Zhaliaake, turit studenta namie? Ka studijuoja? As kai pirmagimes laukiausi tai maniskis baigiamuosius laike, ot sunkokas metas buvo. Veliau jau vaika turint ir manes tas pats lauke, oi, net nenoriu prisimint doh.gif

Jolirta, as speju Levickis pavarys daug geriau  mirksiukas.gif

Aš ir tikiuosi, vakar koją pasisukau, nežinia kaip nuklibinkščiuosiu.

Ryt pas gydytoją. Jau dekretas. Gal žinote ar tą dieną būtina ir sodroje susitvarkyt?
Atsakyti
Sveikos gyvos nestuke.gif

Prasau pasakykit,kad ne mane viena pradejo kankinti paruosiamieji saremiai blink.gif ??Kazkaip ankstokai sikart,dar tik 32 savaites blink.gif .Pirma Karta per Kaledas buvo ir sianakt kaip pabudau nuo skausmo.Jau ir laika stebejau ir pergalvojau ka pasiimti reiktu I ligonine jei reguliarus bus sareniai ir daznes bei smarkes blink.gif

I Levickio koncerta ir as noreciau.Rasciau jegu nueiti ax.gif

Irreellee nu as negaliu nepatarusi patyleti.Del vezimelio dar pagalvojau.Renkantis ne tik I lopsiuka atkreipkit demesi,bet ir I sportine dali,kad butu patogi ir erdvi.Netingekit ilgai rinktis vietoje is modeliu IR palyginti visu pliusus ir minusus 4u.gif .Pvz Mano vezimo sportine dalis nieko gero,Iki metu naudojom.Ir paskui sportinuka pirkom.Dabar kadangi yra sportinukas,tai manau lelyte IR ankaciau keliaus i ji is paprasto vezimo.

Kada mokykloje atostogos baigiasi biggrin.gif ?Nu sunku kai abi namuose mergaites...

Jolirta jei niekas nepasikeite,tai sodroje prasyma uzpildyti galima per metus laiko.Cia jai Jusu asmeninis reikalas kada uzsinoresite ismokos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2016 12 27, 22:38)
Labas po švenčių  smile.gif
Mano hg 104. Nesuprantu kas darosi, krūvio visai nepakeliu, širdis beldžia, dusina, gyvenimas stoja. Nepatinka man visai.  ax.gif Manau čia kalta mažakraujystė.

O gal kalio truksta?Man praito nestumo gale panasiai buvo.Padare tyrimus,paaiskejo kad kalio trukumas.Pradejau gerti ir tikrai pagerejo savijauta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melisa87: 29 gruodžio 2016 - 12:21
Jolirta, uzjauciu del kojos, tikiuosi nieko rimto... unsure.gif
Mane pamasazavo, kad lyg lengviau siek tiek, sake patine buvo toje vietoje, tai matyt kazkas kazka isjudino, aiskino man ten savo terminais, ale gi as ne zinove, nesuprantu. Dar pirmadieni ateis smile.gif

Melisa, o koki jus vezimuka turejot su nepatogia sportine dalim? Kuo daugiau nuomoniu, tuo man lengviau bus rintis 4u.gif

Atostogos vaikams mokyklose buna kartais skirtingai, maniskei gimnazistei i mokykla tik sausio 9 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 29 gruodžio 2016 - 13:03
QUOTE(Irreelle @ 2016 12 29, 13:02)
Jolirta, uzjauciu del kojos, tikiuosi nieko rimto... unsure.gif
Mane pamasazavo, kad lyg lengviau siek tiek, sake patine buvo toje vietoje, tai matyt kazkas kazka isjudino, aiskino man ten savo terminais, ale gi as ne zinove, nesuprantu. Dar pirmadieni ateis  smile.gif

Melisa, o koki jus vezimuka turejot su nepatogia sportine dalim? Kuo daugiau nuomoniu, tuo man lengviau bus rintis  4u.gif

Atostogos vaikams mokyklose buna kartais skirtingai,  maniskei gimnazistei i mokykla tik sausio 9 d.

Paziurejau tame tikrai iki Sausio 9...reikes issiusti pasisveciuoti vyresnele kur nors biggrin.gif

Oi pas mane tai senas modelis nebera tokiu prekyboje man atrodo.Amelis vadinasi.Kotrynos isparduotuveje pirkom,bet dar garantija iki Liepos menesio yra.Lopsine dalis tai labai man patiko.Pas drauge buvo Tutis Pia.Tai lopsine dalis labai faina bet sportine ir nepatiko.Tik kelis menesius ja naudojo nes vaikas su kombinzonu zieminiu vos tilpdavo.Istikruju jei dabar ieskociau vezimo,tai pirkciau tik lopsini be sportines dalies ir paskui jau geresni sportinuka.Ir vaikui patinka ir patogiau ir vietos maziau uzima.Mano tokia nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa87 @ 2016 12 29, 14:19)
Paziurejau tame tikrai iki Sausio 9...reikes issiusti pasisveciuoti vyresnele kur nors biggrin.gif

Oi pas mane tai senas modelis nebera tokiu prekyboje man atrodo.Amelis vadinasi.Kotrynos isparduotuveje pirkom,bet dar garantija iki Liepos menesio yra.Lopsine dalis tai labai man patiko.Pas drauge buvo Tutis Pia.Tai lopsine dalis labai faina bet sportine ir nepatiko.Tik kelis menesius ja naudojo nes vaikas su kombinzonu zieminiu vos tilpdavo.Istikruju jei dabar ieskociau vezimo,tai pirkciau tik lopsini be sportines dalies ir paskui jau geresni sportinuka.Ir vaikui patinka ir patogiau ir vietos maziau uzima.Mano tokia nuomone ax.gif

Bet tada atskirai ir autokedutes reikia unsure.gif
Mano 2 drauges turejo Tutis, ta sake viskas joms ten gerai ir su sportinem dalim. Tai va kadangi rekomendacijos neblogos ir kaina nesikandzioja tai ir pradejau rimtai dometis jais...
Atsakyti
Rasiau rasiau ir dingo blink.gif

Irele bus gerai pailsinau patryniau koją.

Pirmadieni vaikiui stovykla, nezinay ar leist.

Beje kaip žinoti ar tiks sportinukas ir ilgiau?
Nes vis linkt pradedu tik prie lopsio.
Atsakyti