Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

QUOTE(Kulkė @ 2017 01 07, 07:53)
Labas šaltas rytas  smile.gif

Tai ką, laikysim savo pilvus namuos šiandien, abo net liulys lauke nosioj šąla  ax.gif
Tai jau tikrai  biggrin.gif  Lydekai paliepus, man panorėjus - krosnie, nešk mane pas carą  biggrin.gif Kas iš to, kad dabar katė prižadino, ale tuoj suksiuos ant šono, antklodę ant galvos ir parpsiu toliau  biggrin.gif

Tai kas kaltas kad antklode ant galvos dedat biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,

Mano galva tos musu nemigos tai vienas is nestumo cirku biggrin.gif .Pratinasi organizmas prie nemigos naktu...As taip suprantu.Mane nemiga kankina tik nestumo gale.Daugiau tokiu problemu nebuna ax.gif

Musu visi klausia koks vardas bus,tai sakom Santa Barbara arba Pistacija.To uztenka,kalba buna baigta biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
siandien ismiegojau iki 8, nepamenu kada taip yra buve....bet nakti tai keliaus kokius 3 ar 4 kartus blink.gif

Kate pasidare sau tulika prieskambaryje busimos spintos vietoj... tiek remontuota ir stengtasi, o tuoj sus**s viska unsure.gif jai 11 m. ir kruva ligu, dar siek tiek laikausi, bet neaisku kuriam laikui man uzteks kantrybes, kad neisvezciau jos pas kaciu angelus....

Del vardu man nepatinka kai klausineja. Bus vaikas suzinos ir varda, kam cia skubet...
Atsakyti
Oj su tais vardais kaip sunku unsure.gif pas mus kai "misri seima" ( vyras vokietis), dar plius gyvenam norvegijoj, tai reik kad vardas butu tarptautinis, gerai skambantis visose trijose salyse. Pamenu kieeek vargom su dukros vardu. Didziausia beda tai vyras - jo skonis toks, isskirtinis, niekas normalaus jam netiko, o jo variantai tai dieve padek biggrin.gif as pamenu nuo paauglystes norejau dukra pavadinti Karina - netiko, ale rusiskas vardas. Po to labai norejau Ernos, nes vardas retas, visose salyse istariamas, ir labai tiko prie mano ir vyro vardo - netiko, nes ale vokietijoj tai senu bobu vardas (kai pas mus Brone, Pranas ir t.t.). Nu o jo variantu net nepamenu, tik kad buvo kazkas baisaus (pvz Laida biggrin.gif ) tai viena diena tiesiog liepiau sesti prie kompo ir rinktis kartu. Rinkom rinkom ir isrinkom biggrin.gif pradzioj visiems buvo labai keistas vardas, bet dabar jau visi dukros neisivaizduoja kitu vardu smile.gif Rasosi Svea, sulietuvinus tariama Svėja smile.gif jauciu pirmas vaikas lietuvoj tokiu vardu biggrin.gif

Dabar irgi rinkom rinkom, pykomes, bet lyg ir nusprendem - Arne Harald. Norejau dvigubo vardo, aisku, kviesim pirmu vardu. Bet kadangi nekrikstysim vaiku, kazkaip norejos dvieju vardu smile.gif gaila dukrai dvieju nedavem. Arne norvegiskas vardas, as vadinsiu ir visiems pristatysiu lietuviskai - Arnas smile.gif paprastas, stiprus vardas smile.gif Dar mano tope buvo Arvid (Arvydas), bet po kurio laiko vyras uzboikotavo ji unsure.gif
Atsakyti
Su tais vyrais tai joo..musu seima irgi dvikalbe, nu ne taip smarkiai kaip pas Jus mascarra, bet vis tiek neduociau gryn lietuvisko vardo vaikui, ka inirtingai bando uosviene isiulyti doh.gif o vyras, kaip ir rasiau, apart Izabeles, nieko nenori girdeti huh.gif Na dar yra laiko, bandysim tartis.

Bet man labiausiai nepatinka, kad kuo arciau gimdymas tuo garsiau jis kalba, kad ir vel nedalyvaus gimdyme, atseit bijo blink.gif su pirmagime pasieme specialiai iseigine, bet paskutine minute papuste padus, nu negi ir dabar taip bus..? man tikrai truko kazko salia ana karta... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 07, 11:46)

Bet man labiausiai nepatinka, kad kuo arciau gimdymas tuo garsiau jis kalba, kad ir vel nedalyvaus gimdyme, atseit bijo  blink.gif su pirmagime pasieme specialiai iseigine, bet paskutine minute papuste padus, nu negi ir dabar taip bus..? man tikrai truko kazko salia ana karta...  unsure.gif

Pasakysiu gal negražiai, bet čia tik mano nuomonė ir prašau neužpykti, bet kad kad padaryti - nebijo, o jau būti kartu ateinant leliukui - bijo blink.gif ką dabar moteriai daryt, kad bijo gimdyt, jos tai nieks neklausia - reikia, gimdo ir tiek blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2017 01 07, 06:41)
Labas rytas ir as siandien ankstyva 4u.gif
Kaip ligonis musu? Jolirta?

As issimiegojau iki 8. Girdejau sesute atejo. Bet neatsisukau. Nezadino.
Pusryciu nesikeliau. Bet kaimyne susibaladojo, atsisukau. Lekstes mano ner. Tada jau lekiau paiesku skelbt.

Vakar pulsas buvo 113. Ryte 82. Tai vel susijaudinau 😀. Ech tos moterys. Siandien gydytoja sako jau per ilgai.

Va atnese kepta obuoliuka mano mylima Nijole.

Gyvenk ir zvenk.

Issibendravau siandien su akusere ir kitomis pacientemis. Liezuvis palengvejo. Vel pataluos 😀.

Irrele sausio 12 zadu eit susitikima su dula. Gal aktualu. Zinoma svetima moteris, bet nuramina.
Jei nori pasidalinsiu info.
Atsakyti
QUOTE(Santorini. @ 2017 01 07, 11:10)
Pasakysiu gal negražiai, bet čia tik mano nuomonė ir prašau neužpykti, bet kad kad padaryti - nebijo, o jau būti kartu ateinant leliukui - bijo  blink.gif ką dabar moteriai daryt, kad bijo gimdyt, jos tai nieks neklausia - reikia,  gimdo ir tiek  blink.gif

ko cia pykti, labai teisingai viska surasete 4u.gif

QUOTE(Jolirta @ 2017 01 07, 11:12)
Irrele sausio 12 zadu eit susitikima su dula. Gal aktualu. Zinoma svetima moteris, bet nuramina.
Jei nori pasidalinsiu info.

Dekui, bet vistik tikiuosi, kad apsigalvos. Bent per saremius jis man reikalingas, o jau vykstant svarbiausiam reikalui gal ir pati noreciau, kad iseitu..

Jolirta, o nesake nuo ko jums tas pulsas sokineja?
Atsakyti
Kuri mamyte rase apue nesiokles placiau. Kad negerai babyborn, o gerai ergobaby ir manduca. Pakelkite ranka. Tingiu ieskot. 😀
Atsakyti
As pirma gimdziau viena.Kadangi lengvai ir greitai buvo tai nespejau ir suprasti,kad kazko truksta.Per antraji gimdyma buvo vyras.Buvom susitaria kad jei nebenores buti bet kada gales iseiti.Jo buvimas salia labai man padejo ir buvo ramiau.Kai isveze i operacine mane jau neturejom pasirinkimo,lauke prie operacines ir paskui atejo pas mane i pooperacini.Bet man ir klausymas ar noreciau,kad butu per stumima,net nezinau.Bet jei jis pats atsisakytu,nepykciau ir neversciau.Dabar Buna kartais paerzina mane,kad nedalyvaus per gimdyma,vel toki kosmara nenori matyti bet abu zinom kad dalyvaus ir pades kuo gales.

Jolirta ziuriu smagiai leidziate laika ligonineje 4u.gif
Atsakyti
Irreelle mano vyras musu abieju sutarimu visa laika su manim buvo per saremius o kai prasidejo stumimas isejo pusvalandukui tada vel gryzo kai jau mane siuvo , si kart vel isbus kiek reiks iko stumimo.. visu pirma maniskis kraujo bijo tai man alpimu nereik , o antra per tuos stumimus visai man jo ir nereikejo. Tarkites ir jus taip.. kai akuserei pasakem ji taip graziai reikiamu metu vyra is gimdyklos isprase kad as net nesupratau kad jau gimdau mirksiukas.gif
Papildyta:
Del vardu... dukros vardo isvis pries laika nerinkom nes iki pat gimdymo nezinojom kas bus, kada pirma dukros gyvenimo diena vyras nuejo i metrikacija uzrasyt vaika tada ir sukrutom ..man mintyse Rugile o teciui Adriana, sakau koki nori toki rasyk, uzrase Adriana biggrin.gif
O dabar kadangi zinom kad bernelis, bet dar iki galo negalim sutart ... vyras nori Sebastiano o mes su kriksto tete busimu Armino... biggrin.gif tai nezinau, byras erzina kad vistiek jis eis vaika registruot tai koki nores toki vel uzrasys biggrin.gif
Atsakyti
Gal nuo nestumo, gal nuo ydos, gal nuo nervu. Bala žino 😀.

Linksmai, smegenys skystėja. Valgau kepta duona ir ziuriu filma apie kupranugarius.

Radau gal aktualu
https://www.tevu-dar...aip-issirinkti/
Atsakyti