Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

QUOTE(Jolirta @ 2017 01 07, 23:50)
Bet jis neprarys tu anspeniu, nes atrodo mažas reikalas.

Kikoj ir ortospektre pirkau dideli kamuoli. Gerai, kad jau rūbelių neperku mažiui, praėjo 😁

Zaliaake, kodel dar ne sapnų karalystėj?

O tai VGN kika yra? biggrin.gif nu geras
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2017 01 08, 00:02)
O tai VGN kika yra? biggrin.gif  nu geras

Ei moteros ir Jums skysteja 😀. Taigi internete 😀
Atsakyti
Jolirta, neprarys, jie ne tokio dydžio, kad visas į burną sutilptų.
Kokia sapnų karalystė, jei dieną pokaituko buvau nukritus biggrin.gif
Bet jau guliu lovoj, spaudimą pamatavau, laukiu dar arbatėlę vyras ruošia ax.gif

Kedute, kaip prajuokinai, net balsu susižvengiau lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na ir priraset siandien,nespeju skaityti bigsmile.gif
Pas sausinukes as pastoviai skaitau.Dauk ka suzinojau,apie antspenius taip pat.Tai ir nusipirkau nuk firmos,laukiu kol atsius.Ir siaip ten fainos merginos,dauk pokstauja,buna iki asaru prisijuokiu.

Del koju skutimo.Nu tikrai per si nestuma letai auga plaukeliai.Bet jau sunku man jas nusiskusti.Sia savaite skutausi tai ojojoj....viska susitvarkiau.Dabar ketvirtadieni vaziuosim i klinikas,tai visas vietas pasitaisysiu.Bet jau sunku,sunku...

O as gavau ismoka dekretiniu ir rami.Visi pirkimu norai baigesi.Pinigeliai saugiai guli nelieciami ir as rami bigsmile.gif

Vel nemiga kankina...
Atsakyti
QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 08, 00:20)

O as gavau ismoka dekretiniu ir rami.Visi pirkimu norai baigesi.Pinigeliai saugiai guli nelieciami ir as rami bigsmile.gif

Vel nemiga kankina...

aš irgi gavau ir džiaugiuosi, kad nereik jokių stambių pirkinių šiuo metu, tai guli pinigėlis ramiai thumbup.gif
Atsakyti
Kiek spaudimas užpulsavo?

Kada melisa isejot i dekreta? As vakar gavau laiska kad paskirta ismoka.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 08, 00:42)
Kiek spaudimas užpulsavo?

Kada melisa isejot i dekreta? As vakar gavau laiska kad paskirta ismoka.

I dekreta isleido gruodzio 14.Pasirinkau mokejima per du kartus.Pirma dali gavau pries naujus metus antraja pervede uzvakar.
Atsakyti
QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 08, 00:54)
I dekreta isleido gruodzio 14.Pasirinkau mokejima per du kartus.Pirma dali gavau pries naujus metus antraja pervede uzvakar.

Man 30 d. Jau neleido rinktis per 2 kartus. Manau iki mėn. Pabaigos sumokės. O greit reikės ir deklaruot.
Atsakyti
Smagiai laika leidot vakar.
Man pilvas vakar kietejo net gulint, isjungiau tv ir miegojau. Siryt pasokau 6 bandziau prizadint leliuka, nes ir vakare tokie tingus judesiai buvo...
Valanda laukiau kol prabudo princese...jau mintyse galvojau kur cia reik i priimamaji vaziuoti, isgasdino... unsure.gif
Kaip jums su tai judesiais? Vienodi kasdien?
Maniske kartais duodasi taip, kad net vyras prabunda nuo bumbtelejimo, o kartais tokia rami visa diena... jau paranojos visokios prasideda...
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 08, 07:05)
Smagiai laika leidot vakar.
Man pilvas vakar kietejo net gulint, isjungiau tv ir miegojau. Siryt pasokau 6 bandziau prizadint leliuka, nes ir vakare tokie tingus judesiai buvo...
Valanda laukiau kol prabudo princese...jau mintyse galvojau kur cia reik i priimamaji vaziuoti, isgasdino...  unsure.gif
Kaip jums su tai judesiais? Vienodi kasdien?
Maniske kartais duodasi taip, kad net vyras prabunda nuo bumbtelejimo, o kartais tokia rami visa diena... jau paranojos visokios prasideda...

Nekažką, nuėjau miegot vakar 3...
Šiandien 12 val. Jau 9 mėnesiai, kai 2 berniukas angeliukas. Aš vis skaičiuoju ir skaičiuoju...

Tikrai nevienodi. Kai tonus matuoja jam nepatinka. Bet ir taip lauki lauki 10 min, kada bumbtelės, tyla. Bet akušerė sako, juda jis ir nemažai, nes aparatai jautrūs.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,

Oi ir man panikos priepuoliu buna.Tai nejuda tai mazai juda.Tai nejuda o ramstosi.Tai skausmai.Bet dazniausiai tuo metu vyro nebuna namie.Tai dar truputi palaukiu Su mintim jei nepraeina skambinu ir susitvarko viskas.
Leliukus geriausia kelti geriant dauk vandens arba saldaus uzvalgyti.Tai dazniausiai suveikia po kokiu 15minuciu.

Juda,tai ivairiai.Jokio grafiko nera.Negaliu pasakyti kada daugiau Ar maziau.Gulint tikrai dauk aktyvesne mergina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melisa87: 08 sausio 2017 - 08:42
Paskutinius rytus tai malesi gerai, tai va del to is sunerimau siandien. Zinau, kad saldesiai veikia kaip dopingas, bet kaip tycia kokio sokolado neturiu namie. Tik veliau prisiminiau, kad galejau kondensuoto pieno sauksteli suvalgyti.
Turiu gi ir dopleri namie, bet kai baimes akys dideles tai viska pamirsti. Netraukiau jo nuo pirmuju judesiu, dar rast reiketu. Na svarbiausia sujudejo, ir dabar dar pastuksena wub.gif

Kaip pagalvoji vien nervai ir visokie prisigalvojimai..tai lauki 3 men. kad jau butu saugesnis nestumas, tada lauki saugiu savaiciu, kad negimtu neisnesiotas, skaiciuoji judesius ir pan. Paskui gimus nervuojies, kad valgytu, tikrini ar kvepuoja kai per ilgai atrodo miega... va ir maniske nors jau penkiolikos, bet irgi buna visokiu paranoju. Cia as viena tokia nesveika? blink.gif
Atsakyti