QUOTE(Kulkė @ 2017 01 08, 23:13)
Vajei, koks iššūkis praustis su visom privalomom procedūrom, pasisukt, pasilenkt, atsilenkt, pasikreipt. Ne viskas labai sklandžiai išeina

O dar jei krenta iš rankų, visai ne kažką

man kai vyras sako, ko taip ilgai, galvojau nuskendai, tai pažiūriu į jį žvilgsniu "mirk"

jis laukia, kada jau aš pati negalėsiu, nori padėt man
QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 09, 08:39)
Ir nusiuntem nuotrauka kad parodytu vyresnelei sese.O siaubeli koki ji triuksma pakele,kad berniukiskai aprengta sese

jūs, tėveliai, gal dar kol nevėlu į kokius stiliaus formavino kursus nueikit, ar ką

faini tię vaikai

greit ir mes turėsim savo "auksinių minčių katiliuką"
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 09, 08:56)
Labas rytas,
spaudimas 100/50, pulsas 90

kaip reiks iki gydytojos nuvairuot...isgeriau kavos, laukiu kol suveiks...
Kamejukas jau naujoje temoje bendrauja...
Oho, koks žemas. Reikėjo deguonies procedūrų
Tai ten gi ta tema irgi atseit mūsų, aš sukūriau, kai maniau, kad uždarys šitą.
QUOTE(kamejukas @ 2017 01 09, 09:21)
Pamačiau naują temelę - ten ir parašiau. Bet įdomiai, kad jau tiek viršijam lapų ir dar neuždaro temos
Vyras vakar išvykęs buvo, be jo neužmiegu
Taigi pakeitė tvarką vidury dienos. Parašiau admin, paklausiau kurią temą trins lauk, nes dubliuojasi juk, bet nieko neatrašė. Dėl viso pikto nukopinau naujos temos 1 lapą ir įdėjau čia. Bus lengviau redaguoti, nes ten jau atnaujintas, su papildyta info.
Aš be vyro irgi sunkiai

kaip kokia prielipa jeibogu

bet nemėgstu, kai kur nors išsikomandiruoja
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 09, 11:31)
Man gydytoja jau termina sako nuo 19 iki 23. Kas kaip nori, tas taip sako.
Zalialake svarbu pulsas nekiltu bus ok. Zemas spaudimas tai visai geros sveikatos rodiklis.
nu bet kaip įdomiai

gal iki pavasario trauksi, nueiki dar pas kokį
Na, pulso sakė nefiksuot, bet vis tiek kai matuoju spaudimą, tai ir pulsą matau. Viskas pas mane tvarkoj. Stresas/jaudulys aną kartą parodymus iškraipė.
Šian ryte spaudimas 122/75, pulsas 77, kraujas 4,3 nevalgius, dar reiks užpildyt, kiek po 2 h po valgio rodys ir bus likęs tik vakarinis matavimas

jaučiuos ne dekrete, o pensijoj
Jėėė, šiandien aš "apmiegojau" visas. Matyt, dėl to, kad skaičiau iki 2 val.