Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 20, 22:00)
Storesnius sliauztus pirkau ir ramu.Tik neisizeiskit.As tikrai nezinau,tik parasiau savo nuomone.Gal ir ta ir ta velka del silumos,nezinau
Papildyta:

Taip.Smelinukas yra bodziukas.Bet dar  yra siaustinukai tokie kaip maikutes.Jolirta juos labai gerai aprase.Bet man jie nepatogus dalykas.As I ligonine galvoju imti 4 komplektukus bodis plius sliauztinukas.Dar gi kepuryte,kojnytes,pirstinytes

Nezinau is kur namie 10 sliauztu iki 3 men. Ir tik 1 storas.
Pasiskaitinejau, kad patogu nes isvirkscios siules, nors jau abejoju. Tad Nwpamenu ir jau nezinau kam 4 pirkau, siaustinius unsure.gif

Zaliaake, geriau neklausk kaip vaikstau, as isvis bijau rubu. Bet del kitu panikuoju, kad nesusaltu.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 20, 22:20)
Nezinau is kur namie 10 sliauztu iki 3 men. Ir tik 1 storas.
Pasiskaitinejau, kad patogu nes isvirkscios siules, nors jau abejoju. Tad Nwpamenu ir jau nezinau kam 4 pirkau, siaustinius  unsure.gif

Zaliaake, geriau neklausk kaip vaikstau, as isvis bijau rubu. Bet del kitu panikuoju, kad nesusaltu.

Ramiai.Neprisigalvokim problemu kur ju nera 4u.gif .Viskas gerai.Ligoninese silta ir leliukas tikrai nesusals.Matysit,jei bus blogai ar kazko labai truks nusipirksit,kad ir internetu.Mazyliai greitai auga,pagal poreiki isigysit ko reikes 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 20, 22:20)

hah.gif

Maikučių ne dėl mados, o dėl to, kad šliaužtinukai ir bodžiukai kai kurie be rankovių, tai plikom rankom nelaikysiu vaiko, turbūt g.gif nors man kai visada karšta, tai nežinau, kaip reikės prisiversti vaiką aprengti... aš vis pažiūriu į vyrą, kai jis namo grįžta ir su maike ilgom rankovėm ir džempu vaikšto, tai nesuprantu, kaip nesukepa biggrin.gif vis klausiu, ar nekaršta arba sakau, kad gal nusiimk džempą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 20, 22:32)
hah.gif

Maikučių ne dėl mados, o dėl to, kad šliaužtinukai ir bodžiukai kai kurie be rankovių, tai plikom rankom nelaikysiu vaiko, turbūt g.gif nors man kai visada karšta, tai nežinau, kaip reikės prisiversti vaiką aprengti... aš vis pažiūriu į vyrą, kai jis namo grįžta ir su maike ilgom rankovėm ir džempu vaikšto, tai nesuprantu, kaip nesukepa biggrin.gif vis klausiu, ar nekaršta arba sakau, kad gal nusiimk džempą lotuliukas.gif

Jei bodziai trumpom rankovem ir sliaiztai,tai taip,tada reikia kazko ilgom rankovem.Bet manau visko uzteks irnesakyk.gif

Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 20, 22:32)
hah.gif

Gal isvis nebelysiu prie rubu. Ir prie tu problemu randu. Dar paziurejau, kai vaikui bus 3-6 men tai bodziai ir su ilgom rankovemis, vasaros metu. Sudie razumeli, ne vaikas, o keptas blynas.
Ot mamule rupestingoji hmm.gif
Atsakyti
Straipsnis apie tai, ką pasiimti į ligoninę ;)
Atsakyti
Siek tiek pasnaudziau tarp maudenimu...nehi cia paruosiamukai? blink.gif o galvoj viena mintis- kodel tase nesukrauta iki siol??? Pirmas darbas, kuri padarysiu SIANDIEN is ryto
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 21, 01:36)
Siek tiek pasnaudziau tarp maudenimu...nehi cia paruosiamukai?  blink.gif o galvoj viena mintis- kodel tase nesukrauta iki siol??? Pirmas darbas, kuri padarysiu SIANDIEN is ryto

Mes kartu 😀ruosiames 😀
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 21, 01:36)
Siek tiek pasnaudziau tarp maudenimu...nehi cia paruosiamukai?  blink.gif o galvoj viena mintis- kodel tase nesukrauta iki siol??? Pirmas darbas, kuri padarysiu SIANDIEN is ryto

Irrele kaip savijauta?
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 21, 04:20)
Irrele kaip savijauta?

Kas pora valandu vis pribudinejau ir keliausi i tulika, tokios nakteles senokai nepamenu. Pilvas kieteja ir maudenimai vis dar jauciasi unsure.gif

O kaip jus?
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 21, 06:23)
Kas pora valandu vis pribudinejau ir keliausi i tulika, tokios nakteles senokai nepamenu. Pilvas kieteja  ir maudenimai vis dar jauciasi  unsure.gif

O kaip jus?

O gal nuvaziuokit I priiemima pasitikrinti?Kazkaip ilgai nepraeina unsure.gif .Duse nebuvot pastoveti?
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 21, 06:23)
Kas pora valandu vis pribudinejau ir keliausi i tulika, tokios nakteles senokai nepamenu. Pilvas kieteja  ir maudenimai vis dar jauciasi  unsure.gif

O kaip jus?

Vakar galvojau gimdysiu, nes kas 20 min suimdavo. Va buna kai ilgai rimto darbo nedirbi. Siandien jau kaip ir ne. Bet paskaudena. Ir vaikis vis ta pati sona gruda.

Dar nakti sapnavau kad narkomanai apvoge. Absurdas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolirta: 21 sausio 2017 - 06:39