Įkraunama...
Įkraunama...

Langai 5

Gera pastaba smile.gif. O ką, kai tau 92m visai neblogai turėti taupyti padedančios įrangos mirksiukas.gif.

aha, ir man patinka, dabar. Tik nezinau, kaip patiks po 25 metu  :rolleyes:  :yahoo:​ 

Atsakyti

Juostos sandarinimui tikrai nebus Siga, siulyciau jas naudoti. Daugelis kurios klijuojasi ne per visa perimetra tiesiog ismetimui tinkamos.

Stiklo paketai 4-20-4-20-4 turi buti ir remelis Swisspacer Ultimate, netaupykit tu keliu EUR. 

Atsakyti

Sakykit prašau, o kokia Siga juosta naudoti. Pavarčiau pasiūlą, radau daug rūšių. Ir kainos skiriasi

Atsakyti

Sakykit prašau, o kokia Siga juosta naudoti. Pavarčiau pasiūlą, radau daug rūšių. Ir kainos skiriasi
Langams naudojamos siga fentrim - balta vidui, juoda laukui skirta. Ploti jau pagal savo nora pasirink. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 24 gegužės 2020 - 13:10

Ačiū 

Atsakyti
QUOTE(sevas @ 2020 05 24, 08:47)
<p>Sakykit prašau, o kokia Siga juosta naudoti. Pavarčiau pasiūlą, radau daug rūšių. Ir kainos skiriasi</p>



SIGA naudotojo vadovas arba ką ir kur mes naudojom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzūkiška pirkia: 09 birželio 2020 - 20:03

Sveiki, ieskau bendaminciu.

 

Pamenu, daug diskutavote del langu, sandarumo, rasojimo, kondensato, apsalimo, "makaronu" kaisiojimo ir t.t. Ateina ziema, tuoj ir man si tema bus aktuali, gal jau aktuali. Radau intrneto platybese tokia priemone Saudatherm SFI 600. Pagal aprasa puiki priemone vietoje "makaronu" ir t.t. Taciau labai brangi, Bikuva siulo uz virs 500 €, radau pas Italus su parsiuntimu uz 440 €. Bakas 10.4 kg su spec purkstuvu, raso, kad galima uzpildyti 2000 metru, kai kanalas 1 cm x 1 cm. Jei vietos po paketu 5 kartus daugiau, tai uzpildysi 400 metru, arba uzsandarinsi paketus 8 tokiems namukams, kaip mano. Todel ieskau tarp forumieciu, norinciu susikooperuoti. As nupirkciau, isbandyciau. Visi norintys galetume naudotis, kol isnaudosime, islaidas pasidalintume.

 

Jei sudomintu, atsiliepkite.

Atsakyti
QUOTE(sevas @ 2020 11 13, 19:53)
Pamenu, daug diskutavote del langu, sandarumo, rasojimo, kondensato, apsalimo, "makaronu" kaisiojimo ir t.t. Ateina ziema, tuoj ir man si tema bus aktuali, gal jau aktuali. Radau intrneto platybese tokia priemone Saudatherm SFI 600. Pagal aprasa puiki priemone vietoje "makaronu" ir t.t. Taciau labai brangi, Bikuva siulo uz virs 500 €, radau pas Italus su parsiuntimu uz 440 €. Bakas 10.4 kg su spec purkstuvu, raso, kad galima uzpildyti 2000 metru, kai kanalas 1 cm x 1 cm. Jei vietos po paketu 5 kartus daugiau, tai uzpildysi 400 metru, arba uzsandarinsi paketus 8 tokiems namukams, kaip mano. Todel ieskau tarp forumieciu, norinciu susikooperuoti. As nupirkciau, isbandyciau. Visi norintys galetume naudotis, kol isnaudosime, islaidas pasidalintume.</p>
Jei sudomintu, atsiliepkite.

Joo, buvau ir aš stipriai užsidegęs šita medžiaga. Net savo langų gamintojams siūliau nupirkti pats pilną balioną savo saskaita, tik kad supūstų specialistai.
Man jie pasakoja: atvažiavo atstovas su visa įranga prisistatymui į rimtą langų firmą. Pabandė parodyti kaip tas užpildas veikia... Nxj nesigavo. Pakeitė balioną , rezultatas tas pats. Keikėsi, nes pristatymas nuėjo velniop, o balionai jau panaudoti...
Epilogui: sandarumo testo metu langams net be tos Saudatherm priekaištų nerado.
Atsakyti
QUOTE(sevas @ 2020 11 13, 20:53)
<p>Sveiki, ieskau bendaminciu.</p>
<p> </p>
<p>Pamenu, daug diskutavote del langu, sandarumo, rasojimo, kondensato, apsalimo, "makaronu" kaisiojimo ir t.t. Ateina ziema, tuoj ir man si tema bus aktuali, gal jau aktuali. Radau intrneto platybese tokia priemone Saudatherm SFI 600. Pagal aprasa puiki priemone vietoje "makaronu" ir t.t. Taciau labai brangi, Bikuva siulo uz virs 500 €, radau pas Italus su parsiuntimu uz 440 €. Bakas 10.4 kg su spec purkstuvu, raso, kad galima uzpildyti 2000 metru, kai kanalas 1 cm x 1 cm. Jei vietos po paketu 5 kartus daugiau, tai uzpildysi 400 metru, arba uzsandarinsi paketus 8 tokiems namukams, kaip mano. Todel ieskau tarp forumieciu, norinciu susikooperuoti. As nupirkciau, isbandyciau. Visi norintys galetume naudotis, kol isnaudosime, islaidas pasidalintume.</p>
<p> </p>
<p>Jei sudomintu, atsiliepkite.</p>
geriau https://www.dazunama...no-putu-juosta/
Atsakyti
QUOTE(sevas @ 2020 11 13, 19:53)
Pamenu, daug diskutavote del langu, sandarumo, rasojimo, kondensato, apsalimo, "makaronu" kaisiojimo ir t.t.


Sevai, neprasidėk. Žinau, kad labai skaičiavai savo statybų kainas, tad čia nesąmonėm nepradėk užsiiminėti. Susikišau makaronus į kelis langus, realiai jokio skirtumo nepajutau, o tas skirtumas, kurį prietaisai užfiksuos, tikrai absoliučiai neįtakos tavo gyvenimo kokybės. Nemanau, kad tai bent kiek turėjo įtakos rasojimui ir kitiems eksploatavimo kokybei reikšmingiems reiškiniams. Nors ir turėjau likusių makaronų į kitus langus nekaišiojau.
Papildyta:
QUOTE(korida @ 2020 11 14, 00:29)


Būtent, jei vis tiek neatkalbėsiu, ir truks pliš vis tiek norėsi ką nors nusipirkti, tai būtent geriau šiuos makaronus. Būtent tokius savo langams bandžiau kaišiot ir apsiraminau, akivaizdžios naudos neužfiksavęs.
Atsakyti

aciu,supratau, neprasidesiu.

 

Nors sitos medziagos ieskojau ne del geresniu siluminiu langu savybiu, o radau is vidaus busimos palanges vietoje kokius 2 sprindzius dregmes, beveik balute. Lango remas buvo slapias iki isplatejimo, todel negalejo patekti per sandarinimo puta, kuria isoreje gerai izoliavau, tame tarpe hidro izoliacija. Isvaliau ir per para isdziuvo. Padariau isvada, kad galejo patekti per remo ir stiklo paketo sandura, kai buvo lietus su stipriu veju, nes dregme po ta lango dalimi, kuri nesidarineja. Kadangi dar tik artimiausiu laiku langu meistrai darys galutini langu duru derinima, nekeliu dideles problemos, nes ju vadas sake, kad viska isspres. Bet neramino mintis, kad, jei jau butu palange, dregme butu po ja ir nematyciau. O cia jau dienu klausimas, kada prasides pelesis ir puvimas, namas tai medinis. Todel ieskojau, kaip hidro uzsandarinti tarpa tarp paketo ir remo, juk joki makaronai, net su desrelemis :D to neisspres.

 

O sita baliona radau anglu ebay uz 100 GBP, su parsisiuntimu per eshopwedrop gautusi iki 150 €. Rizikuociau, bet perspejimas, kad net produkto pristatyme sistema neveike, atkrato.

Atsakyti
Gal kas nors turite geros patirties su kuria nors medinius langus ir duris tiekianćia įmone? Renkuos tarp Megrame, Varkojis ir Zylefenster. Gal teko kažkam užsakinėti ir turite gerų arba blogų atsilepimų?
Atsakyti