Aist, ačiū už probiotikus. Bugi girdžiau su švirkštu, Hipė pati viską išlakė ir dar ieškojo
O atėjus vaistų metui, Zugi nėjo rasti
Ainu, priimk dar viena tetą. Po darbo kai įsėdau į mašiniuką savo odinėm sėdynėm su plonom pėdkelnėm, tai čiut atgal neiššokau kaip šalta buvo. Užsikaitinau sėdynę ir lėkiau namo akis išpūtus
Pažiūrėjau Busy lakstūnus - vaje kaip smagiai laksto
Belos ir Ainu nuotykiai ant baltos šaltos netvarkos labai pralinksmino
![]()
Tytė matau gavo tokį patį prabangų žaidimų kambarį kaip kad Kruopa irgi gavo. Kruopos žaidimų kambarys nuo praeitos savaitės tebestovi, negaliu išmesti, nes vos tik apie ta pagalvoju, Kruopa tik šast ir jau sėdi dėžėj, priekaištingai akim spigina. Namuose jau 4 dėžės stovi, dvi didesnės ir dvi mažos, mažoje dėžėse storas kurmis bando apsigyventi o Kruopa renkasi didesnes dėžes
Mika akį iš už va\ono iškišusi
O daugiaaukščio daugiabučio nenori padaryti? Atsimenu, labai fainas daugiserijinis serialas buvo išėjęs..
Vilkra - o kaip Laputė jaučiasi?
Lapė jaučiasi puikiai- vėl dramblių rystynės po namus vyksta- (be kraujo) šiaip dėl linksmumo. Dar man Lapė patinka, nes diena mėgsta nemiegoti . Trišė visą dieną pramiega.
Nori pasakyti, kad vyras neapsidziaugtu staiga spintoje apsigyvenusiomis moteriskemis
To paties norėjau paklausti. negi jis supyktų- spintoj radęs daug maloniai besišnekučiuojančių moterėlių. PVZ visa mūsų tema sutelpa į tą spinta su karštu vyneliu..
Niu, kaip čia gražiai parašyt... vis tik įtariu, kad mano vyras neapsidžiaigtų viešniomis spintoje iki pavasario.
Erode, sunki ten pas jus katiniška situacija. Nesu kompetetinga patarinėti. Bet jei mano namie vyktų ilgalaikiai sostų karai, neištverčiau ir išskaidyčiau mušeikas. Man taika ir ramybė namie labai svarbi.
Labas rytas Jau penktadienis, o rytoj laisvas šeštadienis
Pas mus niekas nebemiega, jau šunes pavedžioti, Moliukas savo rezidencijas jau patikrinęs parėjo namo.
Grikis daug vietos lovoje užima, šeimininkei tik kraštelis belieka
Kruopa šeimininkė, iš pat ryto naudingu darbu užsiima.
Erode, jei pas mane taip kariautų gyvūnija, išdurniuočiau garantuotai.O koks teisingas sprendimas neįsivaizduoju,bet kokiu atveju tau kantrybės
Smagu, kad Laputė visiškai atsigavo,Šponkiuko katukei sėkmės pas daktariukus
Viskas, paišau veidą ir lekiu darbelin