Įkraunama...
Įkraunama...

✼✼✼Mūsų katytės ir katinėliai✼✼✼

Aist, ačiū už probiotikus.  Bugi girdžiau su švirkštu, Hipė pati viską išlakė ir dar ieškojo :D 

O atėjus vaistų metui, Zugi nėjo rasti :) 

Atsakyti

Ainu, priimk dar viena tetą. Po darbo kai įsėdau į mašiniuką savo odinėm sėdynėm su plonom pėdkelnėm, tai čiut atgal neiššokau kaip šalta buvo. Užsikaitinau sėdynę ir lėkiau namo akis išpūtus  :D

Pažiūrėjau Busy lakstūnus - vaje kaip smagiai laksto  :D

Belos ir Ainu nuotykiai ant baltos šaltos netvarkos labai pralinksmino  :D  :D

Tytė matau gavo tokį patį prabangų žaidimų kambarį kaip kad Kruopa irgi gavo. Kruopos žaidimų kambarys nuo praeitos savaitės tebestovi, negaliu išmesti, nes vos tik apie ta pagalvoju, Kruopa tik šast ir jau sėdi dėžėj, priekaištingai akim spigina. Namuose jau 4 dėžės stovi, dvi didesnės ir dvi mažos, mažoje dėžėse storas kurmis bando apsigyventi o Kruopa renkasi didesnes dėžes  :)

Mika akį iš už va\ono iškišusi  :D

O daugiaaukščio daugiabučio nenori padaryti? Atsimenu, labai fainas daugiserijinis serialas buvo išėjęs..

Vilkra - o kaip Laputė jaučiasi?

Lapė jaučiasi puikiai- vėl dramblių rystynės po namus vyksta- (be kraujo) šiaip dėl linksmumo. Dar man Lapė patinka, nes diena mėgsta nemiegoti . Trišė visą dieną pramiega.

Nori pasakyti, kad vyras neapsidziaugtu staiga spintoje apsigyvenusiomis moteriskemis biggrin.gif

To paties norėjau paklausti. negi jis supyktų- spintoj radęs daug maloniai besišnekučiuojančių moterėlių. PVZ visa mūsų tema sutelpa į tą spinta su karštu vyneliu..

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 12 15, 21:33)
Jos labai ilgai aiskinasi, reikia joms arbi padeti, arbi isskirti. As bandyciau uzdaryti po dvi i atskirus kambarius ir ziureti, kuri su kuria nesugyvena, po tu suleisti tris. Taip issiaiskintum, kas intrigantas. Neturiu daug patirties su nesugyvenciom katem. Kazkada seniai vienai kataitei, kuri nesugyveno su kitom, suradau kitus namus. Dabar bandyciau ieskoti kitu budu. Kiara pvz nelabai Tutuko megsta, pasnypstauja kartais, bet rimtu mustyniu niekada nebudavo, visuomet atkisu guliasiuku, kad jas suartinti.

Tašė šnypščia ant visų ir jas muša, bet, tik kai jos lenda.. Kingas toleruoja tik Fogi. Nika mušasi ir su Kingu, ir su Taše.
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 12 15, 21:18)
Tašė šnypščia ant visų ir jas muša, bet, tik kai jos lenda.. Kingas toleruoja tik Fogi. Nika mušasi ir su Kingu, ir su Taše.

O tu norejai dar vieno 4u.gif sakes butu dar didesnes
Atsakyti
Kažkaip pripranti. Bet taip, Nika dominuojanti, Tašė irgi, o Kingas ką ir bekalbėti.

Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 12 15, 21:45)
Kažkaip pripranti. Bet taip, Nika dominuojanti, Tašė irgi, o Kingas ką ir bekalbėti.

Zinau laiko neturi, bet pabandyk paziureti laida cat from hell, issprestum savo problema vienu ar kitu metodu.
Atsakyti

Niu, kaip čia gražiai parašyt...  :hmm: vis tik įtariu, kad mano vyras neapsidžiaigtų viešniomis spintoje iki pavasario.  :P  :D 

Erode, sunki ten pas jus katiniška situacija. Nesu kompetetinga patarinėti. Bet jei mano namie vyktų ilgalaikiai sostų karai, neištverčiau ir išskaidyčiau mušeikas. Man taika ir ramybė namie labai svarbi.  :4u: 

Atsakyti

Vilkra :D  :D  dabar pas mane namie greičiau jau kotedžų kvartaliukas ir kartais Kruopa su Grikiu bando apsigyventi tame pačiame kotedže  :D​ 

Atsakyti

Bet uz tai spintoj kaip butu linksma 😝

Atsakyti

Kai kas jau užsiėmė vietą lovoje

20161215_222423.jpg

Labanaktis, tetos

20161215_222545.jpg

Kruopa išėjo miegoti į savo kotedžą

20161215_223534.jpg

Atsakyti

Labas rytas

Kol dar visi miega, rainoji darbininkė savo kotedže nuo ankstyvo ryto peles skaičiuoja

1. 20161216_061633.jpg
Atsakyti

Labas rytas :4u: Jau penktadienis, o  rytoj laisvas šeštadienis :yahoo:

Pas mus niekas nebemiega, jau šunes pavedžioti, Moliukas savo rezidencijas jau patikrinęs parėjo namo.

Grikis daug vietos lovoje užima, šeimininkei tik kraštelis belieka :hmm:

Kruopa šeimininkė, iš pat ryto naudingu darbu užsiima. :4u:

Erode, jei pas mane taip kariautų gyvūnija, išdurniuočiau garantuotai.O koks teisingas sprendimas neįsivaizduoju,bet kokiu atveju tau kantrybės :4u:

Smagu, kad Laputė visiškai atsigavo,Šponkiuko katukei sėkmės pas daktariukus :4u:

Viskas, paišau veidą ir lekiu darbelin :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 16 gruodžio 2016 - 07:43