O aš šiandien Bandradarbio gimtadienio progą apsirijaus saldainiais, prigėriau žalios arbatos. tai dabar bloga ir dar širdis makaluojasi o viską apvainikavo atsiradės gerklės skausmas ir sunki galva. Dar vakar pašnekėjau, kad prie manės mažai peršalimo ligos kimba palyginus
Norėčiau prisikarksėti, kad laimiu loterijoj pagrindinį prizą
šiąnakt sapnavau, kad visus skaičius atspėjau, bet atsikėlusi tik 3 iš jų teprisimenu
Diinka, ko čia taip paslaptingai -niekaip nesuprantu, ko nori
Šponkiau, nesirk
O aš žinokite, kaip tas valstietis iš pasakos išvedęs iš namų ožką - jaučiuosi veltėdė ir bedarbė tik su vienu vienu metu daromu vertimu (pastarąsias tris savaites mažiausiai vienu metu turimų darbų skaičius buvo 3)
Erendira, jokių paslapčių, man reik magnunai perduoti lauknešėlį ir iš lapynos pasiimt. Pati kaip ir neplanuoju važiuoti. Kitą savaitę dar nežinau kokią dieną, važiuos mūsų vairuotojas į Vilnių, tai nuvežtų ir parvežtų, va tik reik žinot kur vežt kas dienosa metu galės priimt

Ech, Diinka, būčiau ir aš galėjusi, bet nuo šiandien iki Naujų metų dirbsiu viena. Bet sausio 16-19 dienomis važinėsiu į Kauną. Tai jei kam reikia ką nors nuvežti/parvežti prašom kreiptis

Busy vaizdeliai prajuokino

Grikio kompleksija užima daugiau vietos lovoj nei visa Magnuna

Kruopytės pelių kolekcija nebloga

Dėl Laputės smagu, kad greit pasveiko

Sergantiems sveikatos

Tutukas laikosi sone, Kiara irgi bet jau mazeja atstumas tarp Kiaros ir Ozio, gavo pora kart su letena ir rodos apsiaiskino santykius. Dabar Kiara dazniau nusileidzia i pirma auksta. O Tutukas nusileidzia nuo lentynu tik tada kuomet valgau kazka.
Nesirkit merginos. Pas mus bjaurus orai, tai pliusas, tai minusas. MB jau prasirgo slogom
Diinka - gal gali pasiaiškinti į kurią Vilniaus vietą vairuotojas savo reikalais važiuos, tada gal mes čia kažką galėsim paplanuoti
Jo, Diinka, parašyk kur tam vairuotojui reikia. O šiaip, sėdžiu darbe ir kam tik reikia gali pas mane ką nors palikti, pasiimti ir pan. (šiaurės miestelyje). Jei nelabai į kitą miesto galą, tai ir pati galiu kažkur privažiuoti (nes darbo metu reik biškį sąžinės turėt keliom valandom išvž-iuot ) Be to, man pačiai reik su Lapyna susitikti, tai va
Jis darbo reikalais važiuos, bet dėl manęs pavažiuos kur reik, (tik sakė jei ne centras ) Kur važiuos išaiškėt gali it tą pačią dieną, o ir diena dar nežinoma- čia kaip sako "kuda pashliut" o į tą temą MB sugalvojo vardus dviemn mažiams- " chren dagoniš ir fig naidioš tai gal aš tada į Erendirą orentuojuos, ačiū

Baikit sirgti, laikykitės

Busy, o tu dar Ozį vežiojiesi darban ar jau namie palieki?
Kaip keista, kad Tutukas šone laikosi? Jai tiktų kartu su Oliu ir Oziu lakstyti. Matyt laiko daugiau reikia.
Diinka, kiek suprantu, vairuotojas iš Kauno pusės atvažiuos? Aš galėčiau kažkur į Lazdynus užvežt. Galų gale, ir ta Pilaitė nuo Gariūnų per 10 min pasiekiama. O pas Magnuną mes vis tiek kalendorius atsiiminėsim, tai galiu ir jos lauknešėlį paimt ir perduot.
Beje, ar gavai laiškelį?
Tutukas įžeidi moteris matyt
Lapyna, laiškelį gavau, ačiū, atrašiau ką tik, šią savaitę užsikasus darbais, nieko nespėju. Dėl Vilniaus šįvakar galbūt kažką žinosiu, turėtų viena gyvūnų mylėtoja į sostinę važiuot, kadangi aš jai turėsiu perduot katytę (grąžino ...nes žaizdavo su vaiku su visokiais trintukais...nustojo valgyti , vėmė nuvežė pas vetus liepė daryti rentgeną...."na jau į katiną pinigų nekišim" ....pasuko man iš Vilniaus kad pagelbėčiau, tai ačiū D iki nurodyto veto niors nuvežė, padarė rentgena, taip svetimkūnis, bet jau tiesiojoj žarnoj, tai sukėlė viduriavimą ir ačiū D trintukas išėjo... šiandien vežuos pas save, o sekmadienį turėtų paimtį į Vilnių. Tai kai susiderinsiu viską su vežėja, vėl čia kreipsiuos

Baikit sirgti, laikykitės

Busy, o tu dar Ozį vežiojiesi darban ar jau namie palieki?
Kaip keista, kad Tutukas šone laikosi? Jai tiktų kartu su Oliu ir Oziu lakstyti. Matyt laiko daugiau reikia.
Vis dar vezuosi, tikiuosi isprasyti dar viena paskutine savaite iki atostogu

Susitikimas su Vesla