Įkraunama...
Įkraunama...

✼✼✼Mūsų katytės ir katinėliai✼✼✼

O aš šiandien Bandradarbio gimtadienio progą apsirijaus saldainiais, prigėriau žalios arbatos. tai dabar bloga ir dar širdis makaluojasi :D o viską apvainikavo atsiradės gerklės skausmas ir sunki galva. Dar vakar pašnekėjau, kad prie manės mažai peršalimo ligos kimba palyginus :D Norėčiau prisikarksėti, kad laimiu loterijoj pagrindinį prizą :D šiąnakt sapnavau, kad visus skaičius atspėjau, bet atsikėlusi tik 3 iš jų teprisimenu :D

Atsakyti

Diinka, ko čia taip paslaptingai -niekaip nesuprantu, ko nori :)

Šponkiau, nesirk  :4u: 

O aš žinokite, kaip tas valstietis iš pasakos išvedęs iš namų ožką - jaučiuosi veltėdė ir bedarbė tik su vienu vienu metu daromu vertimu (pastarąsias tris savaites mažiausiai vienu metu turimų darbų skaičius buvo 3)

Atsakyti

Erendira, jokių paslapčių, man reik magnunai perduoti lauknešėlį ir iš lapynos pasiimt. Pati kaip ir neplanuoju važiuoti. Kitą savaitę dar nežinau kokią dieną, važiuos mūsų vairuotojas į Vilnių, tai nuvežtų ir parvežtų, va tik reik žinot kur vežt  :) kas dienosa metu galės priimt

Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 12 16, 10:42)
Labas, mielosios 4u.gif Kaip gyvenat? biggrin.gif

Ech, Diinka, būčiau ir aš galėjusi, bet nuo šiandien iki Naujų metų dirbsiu viena. Bet sausio 16-19 dienomis važinėsiu į Kauną. Tai jei kam reikia ką nors nuvežti/parvežti prašom kreiptis biggrin.gif

Busy vaizdeliai prajuokino biggrin.gif Linksma ten pas tave biggrin.gif . Kaip suprantu, Tuttukas su Kiara laikosi šone nuo Ozio?

Grikio kompleksija užima daugiau vietos lovoj nei visa Magnuna bigsmile.gif
Kruopytės pelių kolekcija nebloga smile.gif Mėta turi tokių pačių.
Dėl Laputės smagu, kad greit pasveiko 4u.gif Jaučiu silpnybę trispalvėm wub.gif
Sergantiems sveikatos 4u.gif

Tutukas laikosi sone, Kiara irgi bet jau mazeja atstumas tarp Kiaros ir Ozio, gavo pora kart su letena ir rodos apsiaiskino santykius. Dabar Kiara dazniau nusileidzia i pirma auksta. O Tutukas nusileidzia nuo lentynu tik tada kuomet valgau kazka.

Nesirkit merginos. Pas mus bjaurus orai, tai pliusas, tai minusas. MB jau prasirgo slogom
Atsakyti

Diinka - gal gali pasiaiškinti į kurią Vilniaus vietą vairuotojas savo reikalais važiuos, tada gal mes čia kažką galėsim paplanuoti

Atsakyti

Jo, Diinka, parašyk kur tam vairuotojui reikia. O šiaip, sėdžiu darbe ir kam tik reikia gali pas mane ką nors palikti, pasiimti ir pan. (šiaurės miestelyje). Jei nelabai į kitą miesto galą, tai ir pati galiu kažkur privažiuoti (nes darbo metu reik biškį sąžinės turėt keliom valandom išvž-iuot :hihihi: ) Be to, man pačiai reik su Lapyna susitikti, tai va  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Jis darbo reikalais važiuos, bet dėl manęs pavažiuos kur reik, (tik sakė jei ne centras ) Kur važiuos išaiškėt gali it tą pačią dieną, o ir diena dar nežinoma- čia kaip sako "kuda pashliut" o į tą temą MB sugalvojo vardus dviemn mažiams- " chren dagoniš ir fig naidioš :D tai gal aš tada į Erendirą orentuojuos, ačiū

Atsakyti
Diinka, vardai afigeni bigsmile.gif

Baikit sirgti, laikykitės 4u.gif

Busy, o tu dar Ozį vežiojiesi darban ar jau namie palieki?
Kaip keista, kad Tutukas šone laikosi? Jai tiktų kartu su Oliu ir Oziu lakstyti. Matyt laiko daugiau reikia.
Atsakyti

Diinka, kiek suprantu, vairuotojas iš Kauno pusės atvažiuos? Aš galėčiau kažkur į Lazdynus užvežt. Galų gale, ir ta Pilaitė nuo Gariūnų per 10 min pasiekiama. O pas Magnuną mes vis tiek kalendorius atsiiminėsim, tai galiu ir jos lauknešėlį paimt ir perduot. :4u:

Beje, ar gavai laiškelį?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 16 gruodžio 2016 - 14:12

Tutukas įžeidi moteris matyt :D

Atsakyti

Lapyna, laiškelį gavau, ačiū, atrašiau ką tik, šią savaitę užsikasus darbais, nieko nespėju.  Dėl Vilniaus šįvakar galbūt kažką žinosiu, turėtų viena gyvūnų mylėtoja į sostinę važiuot, kadangi aš jai turėsiu perduot katytę (grąžino ...nes žaizdavo su vaiku su visokiais trintukais...nustojo valgyti , vėmė nuvežė pas vetus liepė daryti rentgeną...."na jau į katiną pinigų nekišim" ....pasuko man iš Vilniaus kad pagelbėčiau, tai ačiū D iki nurodyto veto niors nuvežė, padarė rentgena, taip svetimkūnis, bet jau tiesiojoj žarnoj, tai sukėlė viduriavimą ir ačiū D trintukas išėjo... šiandien vežuos pas save, o sekmadienį turėtų paimtį į Vilnių. Tai kai susiderinsiu viską su vežėja, vėl čia kreipsiuos :)

Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 12 16, 13:45)
Diinka, vardai afigeni bigsmile.gif

Baikit sirgti, laikykitės 4u.gif

Busy, o tu dar Ozį vežiojiesi darban  ar jau namie palieki?
Kaip keista, kad Tutukas šone laikosi? Jai tiktų kartu su Oliu ir Oziu lakstyti. Matyt laiko daugiau reikia.

Vis dar vezuosi, tikiuosi isprasyti dar viena paskutine savaite iki atostogu 4u.gif Tutukui reikia daugiau laiko, nes Ozzis staigus, kol jinai paziuri i ji, tas jau ir uz nosies ciupt taikosi biggrin.gif Nuo Olio jau ne karta gaves lupti, nuo Kiaros irgi. Tai tie maziau bebijo ir su jais atsargiau elgiasi. O Tututkas gi, laukia ko Giliukas apgins biggrin.gif

Susitikimas su Vesla
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 16 gruodžio 2016 - 14:28