Įkraunama...
Įkraunama...

✼✼✼Mūsų katytės ir katinėliai✼✼✼

Labas rytas,

Grikis turbut buvo visa mamkos lova uzemes. Vasaromis sezlonga, ziemomis lova biggrin.gif Kruopa peliu skaiciuotoja 4u.gif

Molis ryzas grazuolis wub.gif

Papasakosiu apie Oli ir Ozzi. OLis vagia visokius mazus daikciukus, kurie padeti ne vietoje. Pvz.medinis Magnunos dovanotas padekliukas, cukraus paketelis is keliones, graziai suglamzytas popierius ir t.t. Vagia ir viska nesa Ozziui. Na o tas savaime suprantama, viska ragauja. Vakar buvo pagauti abu nusikaltimo vietoje su padekliuku, siandien su cukraus paketeliu. Kita karta reiks garstyciu paketeli padeti, gal praeis noras vogti biggrin.gif

Na o cia Olio ner namie, tik Ozzis. Beje Olis megsta zaidsti slepynes kasdien biggrin.gif Kaip KIaros mamka kadais, pasislepia uz uzuolaidu ir laukia, kol potenciali auka eis pro sali
Atsakyti

Olis su Oziu smagi komanda :D

Pas mane slėpynių irgi žaidžiama :D ryte Bugi slepiasi, kad negautų vaistų, vakarais Zugi :D Užtat su Hipe labai lengva, ji net nesupranta, kad aš jai kažką gerklėn įmetu :) o vandenį su probiotikais tik duok, viską gražiai išlaka ir išlaižo :)

Atsakyti

Busy Giliukas irgi taip daro :) Visus Kornelijos piestukus nesdavo Mumiui, o tas aisku sukapodavo :D Ir dabar buna ka nors neša Mumiui pvz pirštines :D

Labai smagiai žaidžiasi du juoduliui :D Manau Oliui visai patinka jo naujas gyvas žaisliukas :D

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Busy, kaip pas tave linksma  :D 

Magnun, o pas tave jauku  :wub: 

Kad jau su peržiemojimu spintoje keblu  :B  tai toliau jaukinuosi Matildą - šiandien daviau skanukus iš rankų - sumaumojo  :D Jau nekalbant apie tai, kad gali pramiegoti visą dieną ant virtuvės palangės guoliuku - vieta, pro kurią nuolat juda žmonės ir gyvūnai

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Busy, kaip pas tave linksma  :D

Magnun, o pas tave jauku  :wub:

Kad jau su peržiemojimu spintoje keblu  :B  tai toliau jaukinuosi Matildą - šiandien daviau skanukus iš rankų - sumaumojo  :D Jau nekalbant apie tai, kad gali pramiegoti visą dieną ant virtuvės palangės guoliuou - vietoje, pro kurią nuolat juda žmonės ir gyvūnai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 16 gruodžio 2016 - 09:47

Erendira - puikūs pasiekimai,šaunuolė Matilda :)

Ozzio su Oliu komandą jau nekantrauju pamatyti :D

Atsakyti

Olis susirado bendražygį. :) Esu girdėjus istorijų, kiek "žygdarbių" gali nuveikti katino ir šuns tandemas, kai jie dirba vieningai. :D  :oh: 

Aš į Aist spintą nesiprašau. Kai jau bus visai blogai, eisiu prigulti su Mika po sofkute ant šildomų grindų. :D

Beje, Tytė ten neguli. Iš ten per mažai matosi pasaulio, o šiluma... kam jos reikia? :hmm: Tik ne Tytei. Vakar išsprūdo į kiemą, kai MB malkas nešė, ir gerą pusvalandį atsisakė grįžt. O lauke tai buvo -10.  :blink: 

Atsakyti

Laba,

Klausimas vilnietėm- kas darbe turit laisvės ir reikalui esant galėtumėt kažkur vietoj pavažiuoti?

Lapyna kitą sav. kažkaip visvien teks kažką į sostinę pasiųsti. Kai išsiaiškinsiu ką, tai gal jai ir perduot reiktų, o tu man parašyk kiek ir kur ? geriausia gal į paštą (nes čia tos žinutės kažkokios pas mane susivėlę naujou versijoj) dincikas@gmail.com  AČIŪ :4u: 

Dabar einu skaityti

Atsakyti

A kur važiuot reikia, Diinka?

Atsakyti
Labas, mielosios 4u.gif Kaip gyvenat? biggrin.gif

Ech, Diinka, būčiau ir aš galėjusi, bet nuo šiandien iki Naujų metų dirbsiu viena. Bet sausio 16-19 dienomis važinėsiu į Kauną. Tai jei kam reikia ką nors nuvežti/parvežti prašom kreiptis biggrin.gif

Busy vaizdeliai prajuokino biggrin.gif Linksma ten pas tave biggrin.gif . Kaip suprantu, Tuttukas su Kiara laikosi šone nuo Ozio?

Grikio kompleksija užima daugiau vietos lovoj nei visa Magnuna bigsmile.gif
Kruopytės pelių kolekcija nebloga smile.gif Mėta turi tokių pačių.
Dėl Laputės smagu, kad greit pasveiko 4u.gif Jaučiu silpnybę trispalvėm wub.gif
Sergantiems sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Aš,deja,darbo metu negaliu ištrūkti

Atsakyti

Erendira, kad žinočiau :) bet greičiausia prašyčiau, kad vairas privažiuotu prie reikiamos vietos, taigi man dar ir vietą būt gerai žinot :)

Pas mane namie karo praktiškai nebūna, tik kobra ir Fersė kartais bando Čiopį" užduchinti"...o tas visiškas gerietis, nekomfliktiškas katinas nori su visais draugauti :) Beje Fersė vakar išvijo Šponkų iš namų  :blink: 

Šiaip su Kobra problemos, pradėjo myžinėti visur, o sveika (jau nešėm šlapima) ji nori karaliauti namuose.... nesugalvoju kaip čia spręstr tą problemą...

Vakar pagaliau Fifutė normaliai pasituštino, galgi pasveiksim

Labai smagūs Olio ir Ozio žaidimai :wub: 

o man žiema patinka, su sąlyga kad ji balta, o ne šlapia

Atsakyti