Šponkuti
Šponkiuk,
Aist, nemanau, kad ką galėjau pas tave pasigauti greičiau gal šalto oro prisiprisikvėpavau.

Papildyta:

tu ne viena ... as siandien net i darba neisejau .... sloga tokia kad paskutinioji tuoj ateis .... arba nosis nukris garantuotai ....
Sponkiau
Jum jau savaitgalis, o man dar naktis...
Bet gerai kita sav turiu penktadieni iseigine, nes 23d MB reikia parlydet is dantu klinikos, kur jam vienu metu israus 7 dantis , o cia matai ale zmogus neadekvatus ir pries tvarkant turesiu pasirasinet popiergalius kad esu lydintis asmuo. Zodziu musu Kaledos linksmos...
o po Kaledu man i darba tik treciadieni, o po nauju dvi naktis padirbu ir skrendu namuciu....
Visi grazus nuostabus, pas Busy linksma dabar
Diinka vardai super
Šponkuti - apkabinu
Apus - sveik
Apus nesveiksta Apus blogai, Apus gyva tik mandarinais ir avieciu uogienes arbata ... vyras jau siandien su gailesciu akyse paziurejo ...ryskiai atsisveikina

Apus, Sponkiau sveikit, nesirkit,
as irgi jau beveik nebeuzkimus, ir ballsas atsirado, dar pakosau biskiuka, bet jau i pabaiga....
Šponkiuk, , gal dar ne viskas prarasta, gal yra vilties.Bet vis tiek sunku skaityti.
O kokios veislės Vesla?
Laikykitės, mergiotės, nesirkit
O jūsų žvėreliai ar jau pavalgę vakarienę?

</p><p>O kokios veislės Vesla?
</p>
Maisyta, neveisline

Apusiuk, sveik greiciau

Vajej Sponkiau o gal dar pasikonsultuokite su kitais vet? Nu maza ka, kiek girdejau Margarita ir dar kazkoks vet Jakove lanai gerai specai
Ozzi norš vienaš plaukaš nukriš Pupitai atvažiuošiu šprandan duošiu
[URL=http://www.part.lt/perziura/658c4126ef7b8251f303f5c6887b417f520.jpg][/URL]
Giliukas bušidistas
Snaigė balintos kavos spalvos katytė
Kaži, ar Belos namuose vainikas tebekaba?
Prašom perduoti Veslos šeimininkei(ui), kad turi be galo gražų ir stilingą šuniuką
Apus, sveik, nepamesk nosies