Įkraunama...
Įkraunama...

✼✼✼Mūsų katytės ir katinėliai✼✼✼

Sveikos, tabletę nuo kirminų sukišau super lengvai....ačiū už patarimus (užversti galvą ir išžiodyti) smile.gif net pačiai buvo keista kaip tai paprastai padariau ir tada vyrui gyriausio gyriausi....kaip lengvai ir greitai smile.gif

tai ką mergaitės... ar žinot kad savaitgalis ateina???

vartotojo įkelta nuotrauka

reikia gražintis, švarintis... smile.gif

ir būt gražiai... smile.gif

Atsakyti

Oi, išties, viską galim dar ir per Magnuną atsidalyti, man visai netoli iki jos nuvažiuot

Diinka  :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Mergytė - kai Diinka tiksliai žinos kas ir kada važiuos Vilniun, mes čia greit susiderinsim tarpusavyje ir atsirankiosim  :4u:  :)

Ozzytis kaip smagiai uodegytę mosuoja  :D dar lalbai prajuokino, kad Tutukas laukia kol Giliukas apgins nuo Ozzio  :D  nu negražu juoktis bet jau taip linksmai nuskambėjo  :D​ 

Snaigytė visa graži švari savaitgalį pradeda  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 16 gruodžio 2016 - 16:53
Sveikos
Na Olis su Oziu nepakartojami wub.gif
Snaigytė tikra gražuolė wub.gif
Grikelis su Kruopa wub.gif
Kaip Zugi, Šponkiuk?
Penktadienis, uf, pagaliau pasiilsėsiu, labai pavargau gulėt

Pedrito, kraustykis pas mane, man atrakcioną pakabino bigsmile.gif

Pirmą syk pamačiau kaip katė užšoko nuo grindų ant durų viršaus..niekad nebūčiau patikėjus, jei nepamatyčiau unsure.gif kaip???? blink.gif blink.gif blink.gif

Ką ten valgot? O dalintis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 16 gruodžio 2016 - 17:20

Kaip Bela nuo grindų ant durų užšoko ir aš norėčiau pamatyti  :D  :D  o užšokusi nenukabino atrakciono?  Ir žinoma, dalintis būtinai reikia  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 12 16, 17:24)
<p>Kaip Bela nuo grindų ant durų užšoko ir aš norėčiau pamatyti  biggrin.gif  biggrin.gif  o užšokusi nenukabino atrakciono?  Ir žinoma, dalintis būtinai reikia  biggrin.gif​ </p>

Tada tik atrakciono kaspinas kabėjo. Aišku po to labai suabejojau ar verta kabint biggrin.gif Kol kas dar darbe sėdžiu, tai įsivaizduoju, kad viskas dar gražu..gal biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, tabletę nuo kirminų sukišau super lengvai....ačiū už patarimus (užversti galvą ir išžiodyti) smile.gifnet pačiai buvo keista kaip tai paprastai padariau ir tada vyrui gyriausio gyriausi....kaip lengvai ir greitai smile.gif

Aha- svarbiausia nusiteikti, kad pavyks. Ir, geriausia, kai pavyksta iš pirmo karto, kol katė nežino kas ir kaip.

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Visus katinus, kates ir šunis giriu,  laikinu:4u: 

Vaje, Šponkiau, negi sugebėjai vakar be probiotikų dar ir virusą iš mūsų namų išsinešt?  :unsure: Laikykis, be kovos nepasiduok. :4u:  Mano vyras jau lyg pasveikęs, Ignas sako, kad jaučiasi geriau ( bet velns jį ten žino, nori lėkt į vakarėlį pas exklasiokę su draugais, nėr laiko sirgt). O mes su Rapolu sveiki kaip ridikiuliai. Tpfu tpfu tpfu. Geriam Cordicepsą, vit.c, arbatas su medum. 

Atsakyti

Gielux - tai lauksim raporto iš namų, gal kai grįši jau aptiksi, kad atrakcionas panaudotas pagal paskirtį  :P 

Kaži kaip Šponkučiui su Zugi sekėsi gydykloje echoskopiją daryti  :4u:  labai laukiu žinių ir tikiuosi kad jos bus geros  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Grikis, įsitaisęs savo mėgstamoje strateginėje vietoje

20161216_181902.jpg

Irgi pradeda mėgautis savaitgaliu

20161216_181836.jpg

Atsakyti

Grįžom po echo.  Nieko gero. Gydytojas nėra matęs tokios inkstų patologijos.  Inkstai kaip ir normalaus dydžio,  bet per pilki, jie turėtų darant echo būti tamsesni. Policistozė tikrai atkrenta. Nėra aiškios ribos tarp žiedinės ir šerdinies dalies. Prognozės liūdnos,  žiūrėsim kiek dar galima jai padėti gyventi su lašinėm, ar eis palaikyti padorų gyvenimą,  jei nepradės jie funkcionuoti geriau, tai teks nebekankinti ir priimti sprendimą. 

Atsakyti
Jetkau Sponkiuk... priimk peti
Atsakyti