Įkraunama...
Įkraunama...

✼✼✼Mūsų katytės ir katinėliai✼✼✼

a? kokia vadove, kokios foto? bigsmile.gif

Prieglaudos vadovė, Goda.  Ji visada fotkina gyvūnus pati, ir fotiką turi, ir moką pagauti gražiai

Visoms matysis čia puslapis prieglaudos

http://www.naminukai.../view/id/125436

Atsakyti
Aaa, man nedasuto apie ka tu kalbi, cia pasirodo klausimas is praeitos temos uzduotas buvo, galvojau kad fotkino Lapyna biggrin.gif

Vilkra apie kalendoriu, jis baigtas ir paleistas i gamyba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 14 gruodžio 2016 - 10:52
Busy, įtrauk ir mane į kalendoriaus sąrašėlį. Norėsiu jį turėti smile.gif .

Ruste, kokios sesytės dvynės bigsmile.gif Tu jas atskiri? Žavingos ir faina būtų, kad jas kartu pasiimtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 12 14, 10:57)
Busy, įtrauk ir mane į kalendoriaus sąrašėlį. Norėsiu jį turėti smile.gif .

Ruste, kokios sesytės dvynės bigsmile.gif Tu jas atskiri? Žavingos ir faina būtų, kad jas kartu pasiimtų wub.gif

Pasuk Magnunai, ba jau vakar vakare padarem uzsakyma ir pavedimas buvo padarytas, galbut jei Magnuna susisiektu su spaustuve, tave pajungtu prie visu 4u.gif
Atsakyti

Ruste, kokios sesytės dvynės bigsmile.gifTu jas atskiri? Žavingos ir faina būtų, kad jas kartu pasiimtų wub.gif

Taip, atskiriu. Vien drąsesnė - su didesne dėmele ant galvos, kita bailesnė su mažesne dėme ir dar kruopytė tokia yra ant galvos.

Buvo užvadintos Gruodė ir Šalnė (gruodžio 1d atkeliavo), tačiau kita globėja savo kačiuką gruodžiu pavadino, o šalnės vardą jau kažkuri kita globotinė turėjo. Teko pergalvoti.

Sipi (kurdų kalba) ir Zuri (makedonų kalba) reiškia "balta".

Atsakyti

Daredi, jei nesigautų prisijungti prie bendro užsakymo, aš galiu pasiūlyti prieglaudos kalendorių :)

http://www.naminukai.../view/id/124852

Atsakyti

Rytas nekoks vakar iš Kalėdų karnalo mažiukas gryžo su temperatūra ir taip jis man neiaškiai pakosėdavo, tai ryte vežiau į polikliniką, keliai nevalyti, apžiūrėjo mažių sloga labai gili, gydysimės, ir ką reikia išvažiuoti nei pirmyn nei atgal strigau pusnyje žmonių nei gyvos dvasios :D bandžiau ten letenom pakasinėti tą sniegą, teko laukti pagalbos kol tėtis atvažiuos ir padės :)

Atsakyti

Sipi (kurdų kalba) ir Zuri (makedonų kalba) reiškia "balta".

Labai gražūs vardai. 

Atsiprašau tų, kurios dar naudojasi sena versija: gausit greitai damušinėti temą, kad galėtumėte pirmą puslapį matyti be baltų kvadratėlių :P

O aš ryte labai norėjau paverkti, kad niekur nerandu Mikutės. O sena tema užsivožė po dangčiu... Bet kol sugalvojau, kaip padaryti viršelį naujai temai - suradau ir ją. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 14 gruodžio 2016 - 11:29

O man patinka pradinis postas ir aš viską matau....  :thumb_yello:​ 

Atsakyti

Bus proga kraustytis likusioms į naują versiją :D 

Zugi pasirodo katė su balsu :D jau taip uždainavo ryte į boksą dedama :) MB sakė, kad ji visą kelią pradainavo, muzikos nesigirdėjo net :D darbe paleido iš boksiuko, laiminga pavaikščiojo per jo darbinį stalą, "paplešė meilę" (čia apibūdinimas, kai kasai nugarą, ji įsiaudrina ir trinasi su snukučiu į ranką ar smakrą, Lapyna matė kas tai :D )

Atsakyti

Sveikos :4u:

Alytuje irgi sniego padavė :) Man irgi visai patinka nauja tema ir naujoj versijoje viskas matosi :4u:

Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2016 12 14, 12:36)
<p>O man patinka pradinis postas ir aš viską matau....  thumb_yello.gif </p>

Aš tai matau gal dalį, bet nepykstu, nes va Rustė baltukes sudėjo ir pypec... nieko nematau.
doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 12 14, 13:12)
<p>Bus proga kraustytis likusioms į naują versiją biggrin.gif 

Zugi pasirodo katė su balsu biggrin.gif jau taip uždainavo ryte į boksą dedama smile.gif MB sakė, kad ji visą kelią pradainavo, muzikos nesigirdėjo net biggrin.gif darbe paleido iš boksiuko, laiminga pavaikščiojo per jo darbinį stalą, "paplešė meilę" (čia apibūdinimas, kai kasai nugarą, ji įsiaudrina ir trinasi su snukučiu į ranką ar smakrą, Lapyna matė kas tai biggrin.gif )
</p>

Nenoriu į naują, užsipypinsiu. frusty.gif

Katinukas nenorėjo irgi važiuoti. Tave tampytų, badytų, visko leistų po oda, maistą kimštų - nu kiek galima, galų gale.
biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lapyna @ 2016 12 14, 12:27)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rustė" data-cid="71293785" data-time="<a href="> Sipi (kurdų kalba) ir Zuri (makedonų kalba) reiškia "balta".</blockquote>
<p>Labai gražūs vardai. </p>
<p>Atsiprašau tų, kurios dar naudojasi sena versija: gausit greitai <em>damušinėti</em> temą, kad galėtumėte pirmą puslapį matyti be baltų kvadratėlių tongue.gif</p>
<p>O aš ryte labai norėjau paverkti, kad niekur nerandu Mikutės. O sena tema užsivožė po dangčiu... Bet kol sugalvojau, kaip padaryti viršelį naujai temai - suradau ir ją. smile.gif</p>

Uau, gražu kaip. rolleyes.gif

Tetoš, neškriauškit katinukų, bo gaušit "į pečionkeš" kaip Giliukaš šako.vartotojo įkelta nuotrauka

Kaži kaip UAB`o veikla, visai nieko negirdėt... hmm.gif
Atsakyti