a? kokia vadove, kokios foto?
Prieglaudos vadovė, Goda. Ji visada fotkina gyvūnus pati, ir fotiką turi, ir moką pagauti gražiai
Visoms matysis čia puslapis prieglaudos
a? kokia vadove, kokios foto?
Prieglaudos vadovė, Goda. Ji visada fotkina gyvūnus pati, ir fotiką turi, ir moką pagauti gražiai
Visoms matysis čia puslapis prieglaudos
Ruste, kokios sesytės dvynės
Tu jas atskiri? Žavingos ir faina būtų, kad jas kartu pasiimtų
Taip, atskiriu. Vien drąsesnė - su didesne dėmele ant galvos, kita bailesnė su mažesne dėme ir dar kruopytė tokia yra ant galvos.
Buvo užvadintos Gruodė ir Šalnė (gruodžio 1d atkeliavo), tačiau kita globėja savo kačiuką gruodžiu pavadino, o šalnės vardą jau kažkuri kita globotinė turėjo. Teko pergalvoti.
Sipi (kurdų kalba) ir Zuri (makedonų kalba) reiškia "balta".
Daredi, jei nesigautų prisijungti prie bendro užsakymo, aš galiu pasiūlyti prieglaudos kalendorių
Rytas nekoks vakar iš Kalėdų karnalo mažiukas gryžo su temperatūra ir taip jis man neiaškiai pakosėdavo, tai ryte vežiau į polikliniką, keliai nevalyti, apžiūrėjo mažių sloga labai gili, gydysimės, ir ką reikia išvažiuoti nei pirmyn nei atgal strigau pusnyje žmonių nei gyvos dvasios bandžiau ten letenom pakasinėti tą sniegą, teko laukti pagalbos kol tėtis atvažiuos ir padės
Sipi (kurdų kalba) ir Zuri (makedonų kalba) reiškia "balta".
Labai gražūs vardai.
Atsiprašau tų, kurios dar naudojasi sena versija: gausit greitai damušinėti temą, kad galėtumėte pirmą puslapį matyti be baltų kvadratėlių
O aš ryte labai norėjau paverkti, kad niekur nerandu Mikutės. O sena tema užsivožė po dangčiu... Bet kol sugalvojau, kaip padaryti viršelį naujai temai - suradau ir ją.
Bus proga kraustytis likusioms į naują versiją
Zugi pasirodo katė su balsu jau taip uždainavo ryte į boksą dedama
MB sakė, kad ji visą kelią pradainavo, muzikos nesigirdėjo net
darbe paleido iš boksiuko, laiminga pavaikščiojo per jo darbinį stalą, "paplešė meilę" (čia apibūdinimas, kai kasai nugarą, ji įsiaudrina ir trinasi su snukučiu į ranką ar smakrą, Lapyna matė kas tai
)