Vos nusikapsčiau šiandien iki kirpėjo

UAB darbuotoja liko ryte viena, paprastai aš išeinu, kai grįžta mažoji iš mokyklos. Kaip gi katukas rypavo ir skundėsi, kad netvarka ir kad ją vieną visi paliko

Sveikatos katukėm

Lapyna, kantrybės tau su Mika

MB parašė rezultatus. Zugi blogėja. Važiuosim į kitą kliniką echoskopiją daryti inkstų, nes per dešimt dienų toks pokytis labai neramina veterinarą. Be echoskopijos (tikrintų ar nepadidėję inkstai) sunku tinkamą gydymą paskirti. Ir jei bus policistoze, tai vet sakė, kaip čia jums gražiau pasakius..
Žodžiu dar gali būti, kad nebereiks nieko samdyti.
Colomba dozės nepasakysiu, 1/4 tabletės, kurios net pavadinimo dabar nepamenu, bet žinau, kad jo paskirtis kaip fortekor. Vaistus gauna, nuo tada kai palikom vet lašinėms. Pamaitinus konservais, ir tabletėm nuo rūgštingumo, šiąnakt miegojo ramiai, nevėmė. Vet nori echoskopijos tam, kad žinoti at nėra kitokių pakitimų ir taip parinkti tikslesnį gydymą , galbūt reiks didint dozę ar statytis lašines. Dabar MB turės kažkur nuvežti echo daryti. Man MB irgi ne viską surašo, tai kol kas mažai žinau kas ir kaip toliau
Sveikos,
čia turėjo būt "labas rytas, tai jau atsikėlėt...?" - taip radau ryte nuėjus į voniątačiau ryškiai didelį pusdienį pavėlavau,
tai bent labas vakaras
nupirkau tabletę nuo kirminų. Liko misija neįmanoma- kaip jos pusę sukišt... gal turite kokių paslapčių?
http://www.vetvila.l...girdyti-tablete
O šiaip aš atsitupiu- katė po pažaščia .Paimu katei iš už nugaros galvą ir pražiodau atlenkdama galvą atgal. Kita ranka bac ir įmetu tabletę gerklėn, užčiaupiu ir dar pavertusi galvą aukštyn paglostau gerklę. patartina pataikyti iš karto. Antrą kartą sekasi sunkiau ir katę tenka laikyti vyrui.
Šponkiuk, kad tik viskas į gerą