Įkraunama...
Įkraunama...

✼✼✼Mūsų katytės ir katinėliai✼✼✼

Sveikos
Vos nusikapsčiau šiandien iki kirpėjo blink.gif kamščiai baisuliniai.
UAB darbuotoja liko ryte viena, paprastai aš išeinu, kai grįžta mažoji iš mokyklos. Kaip gi katukas rypavo ir skundėsi, kad netvarka ir kad ją vieną visi paliko biggrin.gif
Sveikatos katukėm 4u.gif ir visiem ligoniukam 4u.gif
Lapyna, kantrybės tau su Mika 4u.gif Tikuos greit viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 12 14, 15:47)
Sveikos
Vos nusikapsčiau šiandien iki kirpėjo  blink.gif kamščiai baisuliniai.
UAB darbuotoja liko ryte viena, paprastai aš išeinu, kai grįžta mažoji iš mokyklos. Kaip gi katukas rypavo ir skundėsi, kad netvarka ir kad ją vieną visi paliko  biggrin.gif
Sveikatos katukėm  4u.gif ir visiem ligoniukam  4u.gif
Lapyna, kantrybės tau su Mika  4u.gif Tikuos greit viskas bus gerai  4u.gif

Aiškiai darbuotojai komandos trūksta. Pedro pasiimtumėt į kompaniją. A daug šikpopierio namie yr?
Atsakyti

Šponkiuk, samdyk Colomba, ji gi kiek žinau prižiūrėjo kažkieno kates, o yra pusiau daktarė, tai nebus ir baisu jei ką :)

Atsakyti

MB parašė rezultatus. Zugi blogėja. Važiuosim į kitą kliniką echoskopiją daryti inkstų, nes per dešimt dienų toks pokytis labai neramina veterinarą. Be echoskopijos (tikrintų ar nepadidėję inkstai) sunku tinkamą gydymą paskirti. Ir jei bus policistoze, tai vet sakė, kaip čia jums gražiau pasakius.. 

Žodžiu dar gali būti, kad nebereiks nieko samdyti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 14 gruodžio 2016 - 15:20
Laba diena 4u.gif

Jau turiu maketo pdf. Bus norinciu apziureti kitu metu kalendoriu, ar norit intrigos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 14 gruodžio 2016 - 15:25
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 12 14, 15:19)
<p>MB parašė rezultatus. Zugi blogėja. Važiuosim į kitą kliniką echoskopiją daryti inkstų, nes per dešimt dienų toks pokytis labai neramina veterinarą. Be echoskopijos (tikrintų ar nepadidėję inkstai) sunku tinkamą gydymą paskirti. Ir jei bus policistoze, tai vet sakė, kaip čia jums gražiau pasakius.. </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Žodžiu dar gali būti, kad nebereiks nieko samdyti.
 </p>

Aš siūlau paskutinį kartą - pasvarstykit Fortekor'ą (yra jo analogų ir LT). Galbūt padės.
Atsakyti

Aš siūlau paskutinį kartą - pasvarstykit Fortekor'ą (yra jo analogų ir LT). Galbūt padės.

Ji jau gauna jo analogą po to kai pasiėmėm po lašelinių ir jį vartojant rezultatai vistiek blogėja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 14 gruodžio 2016 - 15:43

Kokios blogos naujienos...

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 12 14, 15:34)
Ji jau gauna jo analogą ir po jo rezultatai vistiek blogėja.</p>

2,5 mg? Kiek laiko gauna?
O skysčius lašina? Nes be lašinimo įtariu, kad turbūt nieko nebus. unsure.gif Ir ranitidiną leisti, nes rūgštingumas kyla dažnai inkstininkams, bet tabletės gali būti, kad per silpnai veikia ir nepadeda.
Atsakyti

Colomba dozės nepasakysiu, 1/4 tabletės, kurios net pavadinimo dabar nepamenu, bet žinau, kad jo paskirtis kaip fortekor. Vaistus gauna, nuo tada kai palikom vet lašinėms. Pamaitinus konservais, ir tabletėm nuo rūgštingumo, šiąnakt miegojo ramiai, nevėmė. Vet nori echoskopijos tam, kad žinoti at nėra kitokių pakitimų ir taip parinkti tikslesnį gydymą , galbūt reiks didint dozę ar statytis lašines. Dabar MB turės kažkur nuvežti echo daryti. Man MB irgi ne viską surašo, tai kol kas mažai žinau kas ir kaip toliau

Atsakyti
Sveikos,
čia turėjo būt "labas rytas, tai jau atsikėlėt...?" - taip radau ryte nuėjus į vonią smile.gif tačiau ryškiai didelį pusdienį pavėlavau,
tai bent labas vakaras smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

nupirkau tabletę nuo kirminų. Liko misija neįmanoma- kaip jos pusę sukišt... gal turite kokių paslapčių? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti

Sveikos,
čia turėjo būt "labas rytas, tai jau atsikėlėt...?" - taip radau ryte nuėjus į vonią smile.giftačiau ryškiai didelį pusdienį pavėlavau,
tai bent labas vakaras smile.gif

nupirkau tabletę nuo kirminų. Liko misija neįmanoma- kaip jos pusę sukišt... gal turite kokių paslapčių? unsure.gifunsure.gif

http://www.vetvila.l...girdyti-tablete

O šiaip aš atsitupiu- katė po pažaščia .Paimu katei iš už nugaros galvą ir pražiodau  atlenkdama galvą atgal. Kita ranka bac ir įmetu tabletę gerklėn, užčiaupiu ir dar pavertusi galvą aukštyn paglostau gerklę. patartina pataikyti iš karto. Antrą kartą sekasi sunkiau ir katę tenka laikyti vyrui.

Šponkiuk, kad tik viskas į gerą :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 14 gruodžio 2016 - 16:07