Įkraunama...
Įkraunama...

✼✼✼Mūsų katytės ir katinėliai✼✼✼

O ją dar per Kalėdas reiks su savim vežiotis.. niekam nepaliksiu, kas norėtų ateiti du kart per dieną ir dar vaistus sumaitinti.. ir nežinau ką per atostogas sausio gale reiks daryti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 14 gruodžio 2016 - 12:34

Aš tai matau gal dalį, bet nepykstu, nes va Rustė baltukes sudėjo ir pypec... nieko nematau.
doh.gif
Papildyta:

Nenoriu į naują, užsipypinsiu. frusty.gif

Katinukas nenorėjo irgi važiuoti. Tave tampytų, badytų, visko leistų po oda, maistą kimštų - nu kiek galima, galų gale.
biggrin.gif

Žinai, tu teisi. Lapė manęs bijo, MB bijo, didžiosios bijo. Tik maže pasitiki. Su ja naktį ir miegojo. Praeis laiko , kol vėl ims pasitikėti

Lapė, kaip ir priklauso "sekretutkai",  po biuletenio pasiėmė sanatorijon kelialapį. Priiminėja radiotarines procedūras.

Atsakyti
Nauja versija.... pfff darbiniam kompe paspaudziu aš tą Nauja versija, mygtukas spragteli ir į naują versiją niekas neleidžia.....
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 12 14, 12:30)
<p>O ją dar per Kalėdas reiks su savim vežiotis.. niekam nepaliksiu, kas norėtų ateiti du kart per dieną ir dar vaistus sumaitinti.. ir nežinau ką per atostogas sausio gale reiks daryti.</p>

Samdyk kas galėtų ateiti pažiūrėti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 12 14, 12:00)
Pasuk Magnunai, ba jau vakar vakare padarem uzsakyma ir pavedimas buvo padarytas, galbut jei Magnuna susisiektu su spaustuve, tave pajungtu prie visu 4u.gif

Nu va, taip man ir reikia blink.gif Traukinys, tokių kaip aš, nelaukia...

QUOTE(Rustė @ 2016 12 14, 12:06)
<p><strong>Daredi</strong>, jei nesigautų prisijungti prie bendro užsakymo, aš galiu pasiūlyti prieglaudos kalendorių smile.gif
</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.naminukai.org/lt/news/view/id/124852'>http://www.naminukai.org/lt/news/view/id/124852</a>
</p>

Žinai, aš mielai prisidėsiu smile.gif

Lapyna, tai kur ryte suradai Mikutę? Kur buvo pasislėpusi?
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2016 12 14, 13:56)

Samdyk. Tai nereiškia, kad tabletes sugirdys. Pvz. su mano pajėgumais, aš nu nemoku... sad.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Visiems sergantiems daug sveikateles 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsiprasau, kad taip vis ilendu i tema su klausimais ne i tema blush2.gif

Erode, dar labai reikia pagalbos del vandens 4u.gif
Ar galima gerti daug vandens, jei yra aukstas kraujo spaudimas?
Atsakyti
QUOTE(renatelexx @ 2016 12 14, 13:59)
Laba diena smile.gif

Visiems sergantiems daug sveikateles 4u.gif  4u.gif 4u.gif

Atsiprasau, kad taip vis ilendu i tema  su klausimais ne i tema blush2.gif

Erode, dar labai reikia pagalbos del vandens 4u.gif
Ar galima gerti daug vandens, jei yra aukstas kraujo spaudimas?

Būtina. 4u.gif Ir vaistai nuo per aukšto spaudimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 14 gruodžio 2016 - 13:01

Na dvi sveikas tai turiu kas ateitų pažiūrėti jei 1 kart dienoj, bet va kas sutiktų du kartus, terliotis su maistu tai nzn. o iš giminių kam išvesti dviem savaitėm irgi neturiu. Viltis nebent tetą prikalbinti, kad dvi ateitų prižiūrėti, o Zugi paimtų pas save į namus, bet ji kažkada norėjusi meino nusprendė, kad vis dėlto nenori daugiau gyvūnų namuose.

Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 12 14, 14:01)
Būtina. 4u.gif Ir vaistai nuo per aukšto spaudimo.

Labai aciu 4u.gif Tada gersiu toliau smile.gif
Atsakyti

Lapyna, tai kur ryte suradai Mikutę? Kur buvo pasislėpusi?

Po sofute kompo kambary radau. Bet ne iš pirmo karto... Arba jos iš pradžių ten nebuvo, arba aš porąkart iš eilės sugebėjau nepamatyti :oh: 

Šponkiuk, paimčiau aš Zugi pagloboti. Bet tai reikštų, kad turėčiau ją uždaryti atskirai nuo dviejų saviškių. Realiai miegamajame, iš kurio ką tik Miką išmečiau. Ir nežinau, ar MB tokiam fintui pasirašytų...

O veterinarai neturi "viešbučio" paslaugos? Tik įtariu, nepigiai tai atsieitų.

Atsakyti

Lapyna, na Zugi tyli katė, žaidžia tik valerijono gavusi. Ir beveik visą naktį ji pramiega šalia manęs :) Bet taip, tikiu, kad tavo MB gali ir nepasirašyti tokiam reikalui.

Variantas veterinaras, bet dvi savaites narve, man atrodo žiauru :( jai vietos daug nereikia, nes nezilioja niekur, bet narvas manau jau žiauru.

Atsakyti