O ją dar per Kalėdas reiks su savim vežiotis.. niekam nepaliksiu, kas norėtų ateiti du kart per dieną ir dar vaistus sumaitinti.. ir nežinau ką per atostogas sausio gale reiks daryti.
Aš tai matau gal dalį, bet nepykstu, nes va Rustė baltukes sudėjo ir pypec... nieko nematau.
Papildyta:
Nenoriu į naują, užsipypinsiu.
Katinukas nenorėjo irgi važiuoti. Tave tampytų, badytų, visko leistų po oda, maistą kimštų - nu kiek galima, galų gale.
Žinai, tu teisi. Lapė manęs bijo, MB bijo, didžiosios bijo. Tik maže pasitiki. Su ja naktį ir miegojo. Praeis laiko , kol vėl ims pasitikėti
Lapė, kaip ir priklauso "sekretutkai", po biuletenio pasiėmė sanatorijon kelialapį. Priiminėja radiotarines procedūras.
Samdyk kas galėtų ateiti pažiūrėti?

Nu va, taip man ir reikia

</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.naminukai.org/lt/news/view/id/124852'>http://www.naminukai.org/lt/news/view/id/124852</a>
</p>
Žinai, aš mielai prisidėsiu

Lapyna, tai kur ryte suradai Mikutę? Kur buvo pasislėpusi?
Samdyk. Tai nereiškia, kad tabletes sugirdys. Pvz. su mano pajėgumais, aš nu nemoku...

Visiems sergantiems daug sveikateles

Atsiprasau, kad taip vis ilendu i tema su klausimais ne i tema

Erode, dar labai reikia pagalbos del vandens

Ar galima gerti daug vandens, jei yra aukstas kraujo spaudimas?

Visiems sergantiems daug sveikateles

Atsiprasau, kad taip vis ilendu i tema su klausimais ne i tema

Erode, dar labai reikia pagalbos del vandens

Ar galima gerti daug vandens, jei yra aukstas kraujo spaudimas?
Būtina.

Samdyk kas galėtų ateiti pažiūrėti?
Na dvi sveikas tai turiu kas ateitų pažiūrėti jei 1 kart dienoj, bet va kas sutiktų du kartus, terliotis su maistu tai nzn. o iš giminių kam išvesti dviem savaitėm irgi neturiu. Viltis nebent tetą prikalbinti, kad dvi ateitų prižiūrėti, o Zugi paimtų pas save į namus, bet ji kažkada norėjusi meino nusprendė, kad vis dėlto nenori daugiau gyvūnų namuose.
Labai aciu

Lapyna, tai kur ryte suradai Mikutę? Kur buvo pasislėpusi?
Po sofute kompo kambary radau. Bet ne iš pirmo karto... Arba jos iš pradžių ten nebuvo, arba aš porąkart iš eilės sugebėjau nepamatyti
Šponkiuk, paimčiau aš Zugi pagloboti. Bet tai reikštų, kad turėčiau ją uždaryti atskirai nuo dviejų saviškių. Realiai miegamajame, iš kurio ką tik Miką išmečiau. Ir nežinau, ar MB tokiam fintui pasirašytų...
O veterinarai neturi "viešbučio" paslaugos? Tik įtariu, nepigiai tai atsieitų.
Lapyna, na Zugi tyli katė, žaidžia tik valerijono gavusi. Ir beveik visą naktį ji pramiega šalia manęs Bet taip, tikiu, kad tavo MB gali ir nepasirašyti tokiam reikalui.
Variantas veterinaras, bet dvi savaites narve, man atrodo žiauru jai vietos daug nereikia, nes nezilioja niekur, bet narvas manau jau žiauru.