Įkraunama...
Įkraunama...

✼✼✼Mūsų katytės ir katinėliai✼✼✼

Labas rytas

Pasaka apie eglutės saugotojas ir puošėjas labai patiko :D

Šponkuti - kokios žinios šiandien?

Ligoniukai - sveikit greičiau :4u:

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Molis gražuolis  :wub:  Įtariu, kada nors kitas mano katinas bus ryžas  :B 

Aha, ir aš matavausi, ar patogus šuns guolis. O kaip gi kitaip.  :victory2: 

Beje, vakar šunys parodoje labai intensyviai snifino mano naujus aulinukus. Velta šviežia vilna matyt turi stiprų kvapą. Vis bijojau, kad kuris nors kojos nepakeltų pasižymėt.  :rolleyes: 

Paryčiais Ainu kniaukaliojo už durų monotoniškai, galvojau keltis žurnalu per dupcę "apšviesti", bet patingėjau. Ryte radau dredų vonioje privemta. Matyt, pilvą vargšei skaudėjo, todėl ir prašėsi pagalbos už msno durų. Gerai, kad ir nebariau. Retai ji tuos kaltūnus išvemia, kokį kartą per mėnesį. Todėl nemanau, kad verta duot antiplaukinės pastos dėl to vieno karto likusias 29 dienas. 

Atsakyti
nu va sekmadienio rytas prasidejo Jakove... Gufis vakar nuo pietu Kutuzova vaidino .... nu as jam asaru i aki, vakare radau akiai plaut savo ... siandien ryte akis uztraiskanojus iki negaliu verysad.gif skambutis i jakova per 15 min prieme, nuo skausmo suleido, antibu suleido, aki mato pazeidima, dabar kas 2 vall. vaistu i aki .... ryt pas akiu gydytoja. uzdejo satelita... nuemiau namie , Gufis bailys, jam nuo jo sokas .... pasitariau su jo veiseja ir nuemiau ... koks jo dekingas zvilgsnis buvo biggrin.gif
kiek kainuoja ekstra priemimas pas Jakova nekomentuosiu, bet aciu die toks yra, nes ten sedet ir laukt .... 🙈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 18 gruodžio 2016 - 10:31

Vargšas Gufis, kur jis tą akį susižeidė, vargšiukas? 

Atsakyti

A pasakys jis tau... gal prie egles lindo... gi akys isverstos, ejo brukst ir yra...

Atsakyti

Vargšas Gufytis, perduok sveikatos balioniuką :4u:

Kaip suprasti ekstra priėmimas? Ar tai kai eini neregistruotas ir nelauki gyvoje eilėje? Jakovo klinikos kainas žinau, kandeliojasi jos :unsure: , bet kas daryti kai tokiam miestuke kaip Utena, sekmadienį visiškai nieko nerasi dirbančio? O kai randi pagalbą, tai nebežiūri kiek moki, svarbu tavo gyvūnėlis nesikankina.O kainos,tai jooo :oh: , kas buvo lt tai dabar eu.

Dėkui už pagyras Moliukui :4u:

Atsakyti

Molis minkštuolis :wub: 

Vargšui Gufiukui ir mamkos piniginei :4u: 

Aš šįryt vėl po namus daviausi, Mikos ieškojau. :oh:  Radau ant jos slėptuvinės palangėlės maisto dešrelę su dredais, o katės nėr. Po to, kai apsukau aplink namus 2 ratus, susipratau patikrinti koridoriaus spintą. Ten ji ir tūnojo ant dukros šlepečių. :) 

Tytė neriasi iš kailio kaip nori su Mika padūkti. Bet ana nepasiduoda provokacijoms nors tu ką.  :rolleyes:  Tytė ratais vaikšto, uodegą jai kepšena, ech... Kol nebuvo Mikos, atrodė kaip suaugusi katė. Dabar gi - peraugėlis vaikas :)

Atsakyti
[quote=Lisitėja2,2016 12 18, 11:06]
Kai nelauki eilej .... t. y. kai taves laukia .... zinau zinau ... negrazu visi laukia... bet ... as su vyru nesigincysiu, matant kad Gufai skauda ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 18 gruodžio 2016 - 11:30

Dėkui Apus už paaiškinimą.Aš pati taip elgčiausi. Yra lėkta ne kartą su Setu nepaisant nei kelių ženklų, nei greičio ribojimų, nei KET. Tegul sveiksta tavo kukulakis Gyfytis :4u:

Susidraugaus Mikutė su Tyte, ne kur dėsis.Mika suaugusi katė, jai sunku prisitaikyti prie naujų sąlygų, o jei dar buvusi pamestinukė, tai iš viso jai tragedija.

Atseit kuopiu triobą :oh: :blush-anim-cl: , tingiu kaip meška, na gal iki vakaro baigsiu, juk niekas neveja.

Atsakyti
Laba diena sekmadieniautojos smile.gif
Zugučiui daug sveikatėlės 4u.gif Šponkiuk ir tu laikykis 4u.gif
Na ir Gufyčiau greičiau pagydyti akytę 4u.gif
Labai gerai nuteikė Lisitėjos valgančių ryžikų kompanija biggrin.gif Ir aišku, kad visi kiti wub.gif
Ai Dar labai patiko Vilkros pasaka smile.gif

Vidam gerai parašei-varteliai į praeitį, jie pas tave buvo atsivėrę, o pas mane vis niekaip neužsiveria. Dar kai paskaitau čia apie ligoniukus. Juk mano Funtukui irgi buvo problemos su inkstais, lėtinis inkstų nepakankamumas. O kur dar po mėnesio sesers katytei ūmus, per kelias dienas jos netekom. Liūdna labai aišku, bet vis dėl to gyvenimas tęsiasi.
Rainiukas pas mane neatkeliavo, liko kitoje globoje, bet užtat kokias dabar turiu gražuoles bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

na ir puokštės saugotoja
rl]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rariukas: 18 gruodžio 2016 - 12:31
Labas rytas biggrin.gif Šiąnakt katės išsikraustė iš lovos neapsikentę mano kosulio. rolleyes.gif

Lapyna labai laukiu kada gi Mika pagaliau susiprotės baigti stresuoti ir pradės su Tyte siausti. Aišku gal jai šiek tiek baisu, nes buvo įpratusi prie Lunos, kuri palyginus su Tyte, yra mažas, mažas špingalietas biggrin.gif

Gufiui sveikatos 4u.gif
Kas čia dabar per ligų metas ir katinus užpuolė. unsure.gif

Aist ar Čija gavo pagaliau pasimatuoti guolį naują, ar vis dar laukia savo eilės? biggrin.gif

Rariuk kokie grožiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2016 12 18, 12:29)

Vidam gerai parašei-varteliai į praeitį, jie pas tave buvo atsivėrę, o pas mane vis niekaip neužsiveria.

Man varteliai užsivėrė tik po dviejų metų...Anoj pusėj liko paskutinės gyvenimo dienos, dydysis skausmas ir tabu ten landžioti. Bet Zugučio bėda pravėrė juos.
Kokios gražuolės pas tave gyvena wub.gif

Mikutei 4u.gif 4u.gif

Zugučiui daug sveikatos 4u.gif Gufiui, šventiniu laikotarpiu, teks apsauginius akinukus uždėti, kad akyčių nesusižeistų mirksiukas.gif
Atsakyti