Labas rytas
Pasaka apie eglutės saugotojas ir puošėjas labai patiko
Šponkuti - kokios žinios šiandien?
Ligoniukai - sveikit greičiau
Labas rytas
Molis gražuolis Įtariu, kada nors kitas mano katinas bus ryžas
Aha, ir aš matavausi, ar patogus šuns guolis. O kaip gi kitaip.
Beje, vakar šunys parodoje labai intensyviai snifino mano naujus aulinukus. Velta šviežia vilna matyt turi stiprų kvapą. Vis bijojau, kad kuris nors kojos nepakeltų pasižymėt.
Paryčiais Ainu kniaukaliojo už durų monotoniškai, galvojau keltis žurnalu per dupcę "apšviesti", bet patingėjau. Ryte radau dredų vonioje privemta. Matyt, pilvą vargšei skaudėjo, todėl ir prašėsi pagalbos už msno durų. Gerai, kad ir nebariau. Retai ji tuos kaltūnus išvemia, kokį kartą per mėnesį. Todėl nemanau, kad verta duot antiplaukinės pastos dėl to vieno karto likusias 29 dienas.
Vargšas Gufytis, perduok sveikatos balioniuką
Kaip suprasti ekstra priėmimas? Ar tai kai eini neregistruotas ir nelauki gyvoje eilėje? Jakovo klinikos kainas žinau, kandeliojasi jos , bet kas daryti kai tokiam miestuke kaip Utena, sekmadienį visiškai nieko nerasi dirbančio? O kai randi pagalbą, tai nebežiūri kiek moki, svarbu tavo gyvūnėlis nesikankina.O kainos,tai jooo
, kas buvo lt tai dabar eu.
Dėkui už pagyras Moliukui
Molis minkštuolis
Vargšui Gufiukui ir mamkos piniginei
Aš šįryt vėl po namus daviausi, Mikos ieškojau. Radau ant jos slėptuvinės palangėlės maisto dešrelę su dredais, o katės nėr. Po to, kai apsukau aplink namus 2 ratus, susipratau patikrinti koridoriaus spintą. Ten ji ir tūnojo ant dukros šlepečių.
Tytė neriasi iš kailio kaip nori su Mika padūkti. Bet ana nepasiduoda provokacijoms nors tu ką. Tytė ratais vaikšto, uodegą jai kepšena, ech... Kol nebuvo Mikos, atrodė kaip suaugusi katė. Dabar gi - peraugėlis vaikas
Dėkui Apus už paaiškinimą.Aš pati taip elgčiausi. Yra lėkta ne kartą su Setu nepaisant nei kelių ženklų, nei greičio ribojimų, nei KET. Tegul sveiksta tavo kukulakis Gyfytis
Susidraugaus Mikutė su Tyte, ne kur dėsis.Mika suaugusi katė, jai sunku prisitaikyti prie naujų sąlygų, o jei dar buvusi pamestinukė, tai iš viso jai tragedija.
Atseit kuopiu triobą
, tingiu kaip meška, na gal iki vakaro baigsiu, juk niekas neveja.