Įkraunama...
Įkraunama...

✼✼✼Mūsų katytės ir katinėliai✼✼✼

Mano naujokės visai tiktų kai kam į kompaniją biggrin.gif O gal kas susigundysit gražuolėm mirksiukas.gif

Giliukas kad gina savo namus biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Kovinis Giliukas  :D 

Lisitėjos snieginis miškas, kurio takais tikriausiai jau Kalėdų senis keliauja   :santa: 

Šponkiuk, džiugu, kad pavyko ir patiko patiekalas- jis greit paruošiamas ir gardus.  :essen: 

Rariuko mažiukai tikrai gražučiai  :wub: 

Gultas išties geras. "Memory foam" ir lino/medvilnės derinys labai patogus gulėti. O ir lietuvių gamybą parėmiau. (umauma.lt) Pardavėjas labai mielas vyriškis.  Net keista, kad Ainu, kuri jokių gultų nepripažįsta visai ( miega pvz.kriauklėje), su malonumu guli ant šio. Vyras sako, kad jam irgi tokio reik. 

O gyvūnam eglutė šiais metais neįdomi. Gal tik viena kita detalė:

IMG_5600.jpg

O čia iš dėžių serijos ( dėžė nuo Merfės aulinukų).

1) Pradinė patikra:

IMG_5585.jpg

2) Kailinių gabaritų primatavimas:

IMG_5580.jpg

3) Galutinis sėkmingas susipakavimas:

IMG_5598.jpg

Atsakyti

Ainu: Šuo, visiems akivaizdu, kad šitas daiktas yr mano.  :flirt2: 

IMG_5611.jpg

Čija: Ech, gerai jau gerai, gultas- tavo, bet šeimininkai tada abu mano...  :P 

IMG_5607.jpg

Atsakyti

Gulto ir šeimininkų dalybos tarp Ainu ir Čijos super patiko  :D  :D  :D  batų dėžė gerulė, vienas iš tų daiktų, kurių greitai išmesti nevalia  :D  :D​ 

Atsakyti

Prisiminimų širdgėlos vartelius ir aš turiu. Ačiū Dievui, kad jie yra. Ir liūdnieji prisiminimai, ir jų varteliai. Kokie būtume arogantiškai neklystantys šalti teisuoliai, jei jų neturėtume. Su meile saugau savo liūdesį, širdgėlą ir gabalą savigraužos, kad kažkada kažką padariau/nepadariau/praradau kaip savojo vidinio pasaulio labai svarbią dalį. Kad atjausčiau kenčiantį, kažko išmokčiau, krisčiau duobėn, o tada vėl su nauja jėga kilčiau.  :) 

Atsakyti

Truputi pasivaikščiojom šiandien:

DSC_1381.jpg

DSC_1337.jpg

DSC_1324.jpg

Atsakyti

Vaje, Šponkiau, kaip užsimaniau marinuotų grybų  :D 

Atsakyti

Na, paskutinė šio vakaro nuotrauka. Labai buitinė eglutės puošimo scena. Pavadinimas: "Tai, kas Kalėdmečiu jungia mano vyrą ir mano katę."  :bigsmile:  

IMG_5602.jpg

Atsakyti

Vaje, Šponkiau, kaip užsimaniau marinuotų grybų  :D

:D :D :D  Pasakiau MB, sako tai sakyk,kad turim, tik jie marinuoti pernai :D  Bijau, kad rezultatas būtų jau kaip tuos nuo medžio pavalgius :D

Ir šiandien supratau, kad turimas objektyvas ne peizažams fotografuoti. gamtos foto praktiškai nei viena nepatiko. Gerai gavosi tik grybai ir MB :lol:

Atsakyti

Aist, dar trūksta foto:
-Tu ir čiužinys,

-kitas sūnus ir čiužinys,

-Čija ir čiužinys.

Atsakyti
Sveikos gyvos.
Norėjau garsiai pasigržoėti vilkros baltos katytės nuotrauka ...na nan labai graži....
O Rariuko naujokėlės tai aplamai super. Ta antroji kur mažiau matosi tai į maniškę neša...tik bus ilgaplaukė kaip supratau ?

Aist čiužinys populiarus ir universalus...ir sūneliui ir vyrui ir augintiniams 😊 pavydžiu kad neniokoja jūsų eglės. Maniškė sugeba nusiaubti iki tiek kad dirbtinės šakos būna su visais žaislais ant žemės...tai surinkinėjam ir surinkinėjam iš naujo....
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 12 18, 19:02)
Sveikos gyvos.
Norėjau garsiai pasigržoėti vilkros baltos katytės nuotrauka ...na nan labai graži....
O Rariuko naujokėlės tai aplamai super. Ta antroji kur mažiau matosi tai į maniškę neša...tik bus ilgaplaukė kaip supratau ?

taip pas ją toks ilgesnis plaukas ir labai labai švelnus. tiktų į kompaniją mirksiukas.gif
Atsakyti