Zugučiui daug sveikatos

Vidam mes egles tos tikros jau senai neperkam... dar nuo Romkos laiku ... pas mus Kenis, jis nebyra, jo spygliukai tokie buki, nu neduria taip... bet Gufa matyt sugebejo ....
Colomba, Mikai pats didžiausias stresatorius yra mano mažasis. Ji išlenda iš slėptuvės tik naktį, kai mažius miega. Ir vos kam nors subildėjus, tuoj vėl lekia slėptis. Čia bus didžiausias iššūkis: išmokyti ją gyventi kartu su vaikais. O Tytė yra tik papildomas dirgiklis
Vis dėlto teisi buvo Tytės veisėja, sakydama, kad tokio dydžio kaip mūsų šeimai katę reikia rinktis iš namų, kur jos pripratę prie vaikų.
Aist manau kad pirkai gulta Cijai, bet Ainu nusprende kad jai labiau tinka viakozinis gultas
Gufiui milijonas balionu greiciau akys susitvarkytu
Rariuko naujokai nerealaus grozio ilgai neuzsibus greitai ras namus
Maniskius vaikus uzpuolus sloga niekaip neina ismesti jos
Lapyna jo manau Mikai baisu dideles kates ir mazi zmones
Aš eglutės dar nebandžiau statyti. Bet kuriuo atveju, didžiausia grėsmė jai bus mūsų mažasis dvikojis
Užtat bandžiau šiandien abiems katėms nagus nukarpyt. Tytė kaip Tytė, jai kai nepatinka, jis plonai sako "Miau!" O vat su Mika truputį kitaip. Ji bandė pabėgti, tai įspraudžiau į kampą. Tada ji ėmė grasinti, urgzti ir rėkti.
Taip ir karpėmės: šnypšdamos viena ant kitos. Aš taip nepratus...
https://www.youtube....h?v=qIWPCbaT890Namus reikia ginti
Linkėjimai iš šios dienos snieguoto(aplyto) miško.
Rariuk, labai graži naujokėlės
O dėl slaptų durelių,kur sukrauti skaudūs prisiminimai, tai mes visos jas turim.Ir tos durelės vis prasidaro.Man ir dabar skaudu prisiminti senąjį rainiuką, o praėjo trys metai, sunku žiūrėti į Setuko vieną akelę. Bet tik raminuosi, kad padariau viską ką galėjau, negailėjau nei laiko,nei finansų.
Ligoniukai nepasiduokit, sveikit
Eglutę siūlyčiau uždaryti į narvą, arba kabinti ant šviestuvo
Eina sau, tai kovinis Giliukas
Rariuko naujokės kokios gražios.
Norėčiau tokios
Kas per ligos ir bėdos visas puola, visom sveikatos!
Teko šiandien suleisti Zugi vaistus, tai man daugiau streso buvo nei Zugi. Koncervo nenori, bet sausiukus pakramto. Tik sausiukus liepė sudrėkintus duoti, kad nedirgintų kol ėda.
O mes pagaliau išsikepėm varškės sūrius, o tai planavom jau porą savaitgalių MB uzskaitė, įtrauksim į valgomų patiekalų sąrašą
Gufyčiui - balionėlis, kad greičiau akytė sugytų
Čijos naują guolį pamiršau pagirti guolio gulinėtojai irgi labai patiko
kaži ar guolio savininkė jau gavo guolį išbandyti
Giliukas linksminasi
Lisitėjos apsnigtas miškas labai gražus
Rariuko nauji globotiniai be galo gražūs, gerų jiems namų, kad pakliūtų pas tuos žmones, kurie juos rinksis širdim o ne vien akim