Įkraunama...
Įkraunama...

✼✼✼Mūsų katytės ir katinėliai✼✼✼

Nu koks kudikis grazus Ainu  :wub: 

Snaige isdykele namie vis eglute tvarko  :D Pas mus dezes maisiukai visada buna prarevizijuoti  :4u:  Colombos kaledine dekoracija labai grazi :wub:  Sponkiuk geros tos fofo labai grazios  :4u:​ 

Atsakyti

Lisitėja - Girkiui irgi ausiukai murzinasi, irgi tyrėmės, nieko nerado. Gal nuo maisto, tobiš nuo baltymų ar ką. Bet kuriuo atveju valgo mano storulytis dietinį maistelį, ausiukes valomės, šiaip nepastebėjau, kad galvą purtytų ar ausis krapštytų, tai ir gyvenam taip. Kruopai ausys nesimurzoja.

Sanigytė - eglės prižiūrėtoja  :D  ir dar apartamentus kokius puikius gavo  :D 

Colombos kalėdinė dekoracija labai daili  :wub:​ 

Atsakyti

Valgom RC kastratams + Josera plaukų tirpinimui, dabar pereidinėjame prie Advance maistuko.Joks kitas jo maistukas nedomina, retkarčiais kefyro ar varškės prašo.Kailiukas be pleiskanų, akys švarios, netraiškanotos, ausų išskyros be jokio ypatingo kvapo. Yra toks labai silpnas. Tikriausia ieškau smegenų, kur jų nebūna.Nesikaso, matomai neskauda, tegul taip ir būna, išsivalyti visai nesunku.

Aist, gal kokie draugai ar artimieji pro Uteną riedėtų šią savaitę,įdėčiau stiklainiuką :ax: ,aišku jei pasitiki ir nebijai svetimo ruošimo grybų valgyti.

Mano nuomone Zugi yra numetusi nemažai svorio, todėl jai šalta, tai ir lenda kur šilčiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 18 gruodžio 2016 - 20:43

Mano naujokės visai tiktų kai kam į kompaniją biggrin.gif

Tu čia Tytę turėjai omeny? :hmm: :D

Pasakykit kodėl Molio ausys taip purvinasi? 

Gal vis dėlto reakcija į besikeičiantį maistą? :hm: Nesikaso, nečiaudėja?

Tytei buvo, kai parsivežėm namo dar mažą. Bet jai ir akys traiškanojo, ir kasėsi labai. Keitėm maistą, ilgainiui susitvarkė. Dabar praktiškai nebereikia valyti.

Šponkiuk, gal Zugiui šalta, nes daug svorio pametė? :hm:

Atsakyti

Aist, gal kokie draugai ar artimieji pro Uteną riedėtų šią savaitę,įdėčiau stiklainiuką :ax: ,aišku jei pasitiki ir nebijai svetimo ruošimo grybų valgyti.

Ech, manau, nieks pro Uteną neriedės. Nieko, išgyvensiu be grybų, ne karo metas.  :B 

Šponkiau, inkstininkams šalta... kaip tik skaičiau fb ilzės katuko inkstininko istoriją ir kad jam vėsiau.

Atsakyti

Bet Zugi prieš dvi sav svėrė 2,9kg, penktadienį 2,8kg tai kaip ir neturėtų lįsti, juolab, kad prieš tai nelindo.

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 12 18, 14:36)
<p><strong>Colomba</strong>, Mikai pats didžiausias stresatorius yra mano mažasis. Ji išlenda iš slėptuvės tik naktį, kai mažius miega. Ir vos kam nors subildėjus, tuoj vėl lekia slėptis. Čia bus didžiausias iššūkis: išmokyti ją gyventi kartu su vaikais. O Tytė yra tik papildomas dirgiklis smile.gif </p><p>Vis dėlto teisi buvo Tytės veisėja, sakydama, kad tokio dydžio kaip mūsų šeimai katę reikia rinktis iš namų, kur jos pripratę prie vaikų. smile.gif</p>

Išmoks, patikėk, Tašė lėkdavo nuo Jomanto kaip įkirpta, o paėmėm, kai buvo 4.
Po pusmečio - nekreipdavo dėmesio, bet nesidavė glamžoma.
Atsakyti

Sveikos gyvos.
Norėjau garsiai pasigržoėti vilkros baltos katytės nuotrauka ...na nan labai graži....

Prašom dar- grožėkitės į sveikatą..

0a93ba9f2aaa429ac4f9982e5965c926648.JPG

Bet Zugi prieš dvi sav svėrė 2,9kg, penktadienį 2,8kg tai kaip ir neturėtų lįsti, juolab, kad prieš tai nelindo.

reikia, matyt, jai šilumos- gal temperatūra kyla ( krenta).. ? r šiaip prastai jaučiasi..

Atsakyti

Valio, Zugi pati suėdė šaukštą koncervo patiekto į lovą :)

20161218_213519.jpg

Atsakyti

Valio, Zugi pati suėdė šaukštą koncervo patiekto į lovą :)

Valio Zugiui. O dar labiau šeimininkei..

Atsakyti

Išmoks, patikėk, Tašė lėkdavo nuo Jomanto kaip įkirpta, o paėmėm, kai buvo 4.

Na, aš neprašau, kad ji leistųsi glamžoma. Bet jos panika mane varo į neviltį. :( Tegul bėga nuo to vaiko, bet tegul apskritai kažkuo namie domisi. O dabar ji kiaurą dieną sėdi ant šaltos rūsio palangėlės. Kojos nuo jos nekelia. Tik naktį išlenda paėsti ir nusi...

Aš nenoriu katės ant rūsio palangėlės, aš noriu katės namuose - glostomos, žaidžiančios. :unsure:  Suprantu, kad 2 savaitės suaugusiai katei yra per mažai. Bet... Progreso kol kas jokio. :( 

Žodžiu, esu paskendusi visokiose abejonėse... 

Atsakyti

Zugučiui :4u: Šeimininkei irgi.

Lapyna, kantrybės ir dar kartą kantrybės.Mano katinas PATS atėjo pasiglostyti po pusės metų.O tu kažko nori po dviejų savaičių.Ateis ir tavo pirkion šventė, palauk.

Atsakyti