Įkraunama...
Įkraunama...

✼✼✼Mūsų katytės ir katinėliai✼✼✼

labas rytas.

Pas mus X-failai. Vakar vakare UŽRAKINAU svetainę , kur stovi eglė. Šiandien ryte virtuvėj radau eglutės žaisliuką- žinoma, dvi ciocės bandė jam išaiškinti, kad jis turi grįžti ant eglutės, bet tas ,žulikas, ridinėjosi po visą virtuvę koridorių. Nesuprantu, kaip jis sugebėjo pabėgti pro užrakintas duris?

Vargšelytė Zugi :4u:

Šponkiuk, o kaip tavo mama?

Atsakyti

Rariuk, man ta netvarkingai murzina murziukė labai įdomiai atrodo.  :bigsmile:  Na, mielos tai abi be proto :wub: 

Zugi, laikykis :4u:  Nepasiduok, zuiki!

Vilkra, nesusipratėlis žaisliukas :hihihi:

Kieno vaikai žaidžia Minecraft, tos turbūt žinote, kad katės teleportuojasi. Bet kad jos padarytų teleportuotis žaisliuką, dar negirdėjau :hmm:  :D 

Atsakyti

Mama laukia tyrimų. Kol kas guli ligoninėje, sakė baisiai nuobodu, jaučiasi gerai (bent jau taip sako, bet gal nemeluoja, nes antrą knygą gulėdama skaito)

Atsakyti

Rariuk, man ta netvarkingai murzina murziukė labai įdomiai atrodo.  :bigsmile:  Na, mielos tai abi be proto :wub:

Zugi, laikykis :4u:  Nepasiduok, zuiki!

Vilkra, nesusipratėlis žaisliukas :hihihi:

Kieno vaikai žaidžia Minecraft, tos turbūt žinote, kad katės teleportuojasi. Bet kad jos padarytų teleportuotis žaisliuką, dar negirdėjau :hmm:   :D

Chi- įtariu kad jos teleportavo žaisliuką iš vakaro, prieš užrakinant eglutę. Nes- tiesa sakant- abi virsta viena komanda- ypač, kai reikia ką nukniaukti- pvz. kūčiuką nuo stalo. Trišė rodo akivaizdų susidomėjimą  kniauksi ir akivaizdžiai tiesia leteną- kol ją bari , ir bandai nuvyti- Lapė- staigiu judesiu- šast- ir kūčiukas ant žemės , po to jos dantyse ir nešamas į virtuvę, iš paskos nutipena ir Trišė. Viskas- virtuvėj žaidimas ir įkalčių naikinimas. Lieka tik trupiniai. Mana, su žaisliuku buvo panašiai- gal net dieną. Tik pamiršo jį. O ryte rado.

Mama laukia tyrimų. Kol kas guli ligoninėje, sakė baisiai nuobodu, jaučiasi gerai (bent jau taip sako, bet gal nemeluoja, nes antrą knygą gulėdama skaito)

Na ir šaunu. Pailsės.

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 12 19, 08:22)
<p>Rariuk, man ta netvarkingai murzina murziukė labai įdomiai atrodo.  bigsmile.gif  Na, mielos tai abi be proto wub.gif

Ir ji bus ilgaplaukė va biggrin.gif kailiukas šilkinis šilkinis. Labai norėtųsi, kad abi surastų tikrus šeimininkus.
Gal iš čia kas susigundys mirksiukas.gif Labai norisi kad būtų kažkur netoli, na sąlyginai smile.gif
Gaila mano aplinkoje nėra norinčių.
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 12 18, 22:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Erode" data-cid="71302919" data-time="1482088939"><div><p>Išmoks, patikėk, Tašė lėkdavo nuo Jomanto kaip įkirpta, o paėmėm, kai buvo 4.
</p></div></blockquote><p>Na, aš neprašau, kad ji leistųsi glamžoma. Bet jos panika mane varo į neviltį. verysad.gif Tegul bėga nuo to vaiko, bet tegul apskritai kažkuo namie domisi. O dabar ji kiaurą dieną sėdi ant šaltos rūsio palangėlės. Kojos nuo jos nekelia. Tik naktį išlenda paėsti ir nusi...</p><p>Aš nenoriu katės ant rūsio palangėlės, aš noriu katės namuose - glostomos, žaidžiančios. unsure.gif  Suprantu, kad 2 savaitės suaugusiai katei yra per mažai. Bet... Progreso kol kas jokio. verysad.gif </p><p>Žodžiu, esu paskendusi visokiose abejonėse... </p>

Mažai laiko.
Tašė adaptavosi po 0,5 metų., ji jau vyresnė katė buvo, Kingas apie 2,5 mėn.
Fogi jaunutė, gal 6-7 mėn. 2 sav.
Nikai nereikėjo adaptacijos, tai jos namai.
4u.gif
Atsakyti

Rariuk, tikrai kalėdos kažkoks liūdnas laikas.Vien tas atseit šventinis šurmulys žudo,o kur dar skatinimai pirkti dovanėles( kurios paskui bus niekam nereikalingos) , raginimas aukoti ir t.t.ir t.t.Jaučiuosi kaip ta mergaitė su degtukais, jei pamenate H.K. Anderseno pasaką.

Atsiras murziukėms namučiai, tik palauk.Geriau, kad ne per Kalėdas, nes po švenčių būna visko.

O pas mus beveik pavasaris, sniego tik lopinukai belikę. Slidu be galo, be krašto. Žiema, atseit. :P

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 12 19, 09:14)
<p>
Rariuk, tikrai kalėdos kažkoks liūdnas laikas.Vien tas atseit šventinis šurmulys žudo,o kur dar skatinimai pirkti dovanėles( kurios paskui bus niekam nereikalingos) , raginimas aukoti ir t.t.ir t.t.Jaučiuosi kaip ta mergaitė su degtukais, jei pamenate H.K. Anderseno pasaką.</p>
<p>Atsiras murziukėms namučiai, tik palauk.Geriau, kad ne per Kalėdas, nes po švenčių būna visko.</p>
<p>O pas mus beveik pavasaris, sniego tik lopinukai belikę. Slidu be galo, be krašto. Žiema, atseit. tongue.gif</p>

Va būtent tas šurmulys toks, kartais nenormalus, žudo. O ir su dovanėlėm galvos skausmas, jeigu dar reikia pirkti vien dėl to kad taip reikia, kad visi perka ar panašiai. Va tada ir atsiranda dulkes renkančių visokių bereikalingų suvenyrų. Aš čia aišku neturiu omenyje, kai šeimoje tarpusavyje vienas kitam perka arba ką nors patys gamina.
O murziukės aišku atras namus, jau yra norinčių, tik norisi, kad tai nebūtų tik noras dėl to, kad pamatė kokios jos gražios.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Šponkuti console.gif

O man patinka prieššventinis laikotarpis ir tas šurmulys. Namus pasipuošiau, tai taip smagu. Aišku viskas priklauso nuo gyvenimo ir sveikatos. Kai dabar nieko netrūksta, o ir vaistai geriami , tai ir nuotaikos geros.

Aš labai noriu rariuko tos netaisiklingos murziukės wub.gif tikrai labai mylėčiau ir sąlygos pakankamos antrai gyventojai.Bet dukra sako kad Nikita ją skriaus. Ir aš to labiausiai bijau - o jei jos nepriims, jei muš, juk ji didelė...
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 12 19, 09:14)
raginimas aukoti ir t.t.ir t.t.Jaučiuosi kaip ta mergaitė su degtukais, jei pamenate H.K. Anderseno pasaką.</p>

O kame blogis, raginimas aukoti? ax.gif As irgi paraginu nepamirsti silpnesniu uz mus. Silpnesniu tiek sveikatos atzvilgiu, tiek finansiniu atzvilgiu. Prievartos raginime nera. Zmogaus valia nuspresti, nori jis aukoti kazkam ar padeti. 4u.gif

Laikau spygas uz Zuguti..
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Sveikatos ligoniukams ypač Zugutei  :4u:

Lapyn, mano trumpas pamąstymas apie genį: imi džemperį, kuris būt panašesnės į genio pilvą spalvos. Imi trikampę skarą (sparnai). prisiuvi prie jos plunksnas - iškerpi iš genio nugaros spalvų audinio juostą, siūti reikia nuo apačios, žiūrėti į paveikslėlį ir labai garsiai nežvengti.  :D  prie paprastos kepuraitės su snapeliu (tobula būtų raudonos) nugatinės pusės pritaisai kartoninį snapą (kepurės snapelis nugaroje), bandai jį paslėpti po "plunksnomis" (pritaisyt tokį "sijonėlį", koks juosia plikę  :D )

ir voilà :)

piešinėlis, iš kurio nereikėtų labai žvengti :hihihi: ) patikslinu, plunksnos ne atskiros, sujungtos viršuje, taip lengviau prisiūti.

9563aba940a3c0be8ccc51ed349e6e28922.png

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 19 gruodžio 2016 - 09:47
QUOTE(Vidam @ 2016 12 19, 09:40)
Labas rytas 4u.gif

Šponkuti console.gif 

O man patinka prieššventinis laikotarpis ir tas šurmulys. Namus pasipuošiau, tai taip smagu. Aišku viskas priklauso nuo gyvenimo ir sveikatos. Kai dabar nieko netrūksta, o ir vaistai geriami , tai ir nuotaikos geros.

Aš labai noriu rariuko tos netaisiklingos murziukės wub.gif tikrai labai mylėčiau ir sąlygos pakankamos antrai gyventojai.Bet dukra sako kad Nikita ją skriaus. Ir aš to labiausiai bijau - o jei jos nepriims, jei muš, juk ji didelė...

Na aišku nepabandžius nežinosi, kaip elgsis Nikita. Maniškės tai pašnypščia ant mažųjų, kartais pamojuoja letena, bet mažės atsitraukia . Bet būna ir taip, kad pavz. kaip vakar priėjo ta didesnė katytė prie Pūkelytės, abidvi pasibučiavo biggrin.gif apsiuostė ir nuėjo abi kas sau.
Labai norėčiau , kad iškeliautų pas savus, juk SM visos savos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Bet būtų gerai ,taptų dzūkute, kaip ir Leta, o ir aš dzūkė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti