dėl eglučių ...aš ir mėgstu gyvą....o bet tačiau gaila "žudyt" taigi namie dirtina, vainikai su gyvą egle ir lauke visad papuošta eglė
dekor darbe
Lapyna bus su Mikute viskas gerai
bet KODĖL analogiškame apšvietime grupėje jis normaliai dirba?
Analogiškas jis atrodo tik mūsų akims. Realiai pamatavus aparatais, greičiausiai pamatytume skirtumą. Ypač turint omeny, kad fotografavai gal ne į tą pačią pusę, nevienodu atstumu nuo lango ir pan. Esant kritiškai silpnam apšvietimui, net nedidelis nukrypimas daro didelį skirtumą.
Kokios gražios Mikutės foto...Lapyna niu pakentėk dar truputį
vidam, bet juk gali pabandyti...dažniausia suaaugusios katės visai mažų neskriaudžia jau mano teta Birbė su tokiu charakteriu, bet kam gerklę perkąstų...o maži...tiedsa pradžioj, urzgia, šnypščia letenom mojuoja...na jeri tie "durniukai" lenda tai jau gauna (nepalieku be priežiūros) ...bet pati nepuola...o su laiku pradeda pagal nuotaika arba nekreipia dėmesio (kažkokie žemės kirminai) arba stebi susidomėjus žaidimus arba net leidžiasi kad aplink ja šmėžuotu Nepabandžius nesužinosi...bet juk iš saviu galima imti 'pabandymui" juk visos norim kaip gewriau katui
beje pamiršau Šponkiuko foto man labai gražios
Vilkros Laputė labai fortogeniška
Lapyna, valandos maždaug 12-14 ? (na apsikeistumėt tel kad konkrečiau paderinti)
O šiaip važiuoja į Didlaukio 69, tai tiktų alia palei gariūnus, prieš įvažiuojant į Vilnių, kažkur apie didlaukio g (aš visai Vilniui nesiorentuoju, arba ikea pasiūlė pats vairas)
erendira dar primink prašau, kur tu bazuojasi (paklausčiau gal privažiuotų)
o čia mano MB mylimiausios mergaitės (aišku po manęs)
Diinka, Erendira,
Jei jūs neturite kažkokių tarpusavio planų, tai man mano paketą būtų žymiai paprasčiau pristatyti į IKEA, negu į Šiaurės miestelį pas Erendirą. O pas Magnuną aš vis tiek važiuosiu kurią nors dieną. Nebent tai labai skubu.
Man patogiausi taškai nuo Vilnius-Kaunas iki Didlaukio g. (pagal patogumą):
1. Viršuliškių Prisma (Viršuliškių skg. 28)
2. Gariūnų Statoil
3. IKEA (nežinau, kodėl ji buvo suskaičiuota kaip "pakeliui")
Diinka, gal gali paklausti vairuotojo, gal jam 1 arba 2 labiau tinka.
Lapyna, ryt paderinsiu maršrūtą pagal tave (Ikeja manau jam pačiam pakeliui
o ar išeitų ištrūkti iš namų vidury dienos ? (pasiderinus su vairu) Šiaip manęs darbe klauso visi įskaitant šefą (jei tai ne apie mano atlyginimą kalba ) Taip tikrai pasiderins..
Man nieko nėra skubaus....norėtus iki švenčių- (be Lapynos) Magnunai, Erendirai, Colombai ir Merfei, bei dar vienai mano denai draugei gal Daredi pamena Make- up prašysoiu kad kažkas išdalintų
Tokių momentų laukiau beveik pusantrų metų.Po baisaus noro papjauti,nuvaryti nuo sofutės, jau kuris laikas pas mus taika ir ramybė.Na nebent katinas po šukavimų apskaldo ausis taksui.
Diinkos eglutinė puokštė labai faina, super idėja.
Šitas Diinkos mergas, meilybių meilybes mačiau natūroje
Tikrai, pritariu ,Vilkros mergaitė labai fotogeniška.Aš taip ir įsivaizduojų Kalėdų dvasią.
Vaje, veje, UAB-as prastovoje Bet direktorius ūkio reikalams vakar nudžiovė mano kepurę ir gerokai ją apipešiojo
Čia profilaktikai, kad abudu įgūdžių neprarastumėme.
Pas mane liūdesys. Zugi vėmė ryte, grįžus radom privemta, dabar paėdė vos vos ir po 5 min apsivemė. O taip sukniaukė prieš vemiant. Ryt po darbo varau pasiimti žolelių, gal kiek padės, nes dabar net ir po sužeistų vaistų ji vemia. Tip po lašinių dieną dvi nevemia.